Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

ой, не знаю сама, ніби акції не було ніякої, мабуть просто на підробку якусь попала. Хоча, коли я засунула в ту туш щіточку від "жовтої" мейбелін малює так нічого...

2. Edifiel

Edifiel New Member

Я користуюсь зараз Лореаль Телескопік ніби непогана але всеодно не те що хочу, але хочу попробувати щось інше!:girl_in_dreams:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчатка бачила в магазинах з"явилась "Мейбелін" в дутій баночці (такій як жовтенька)фіолетового кольору з ефектом "накладних вій". Хтось вже може спробував, які враження?

4. Текіла

Текіла Well-Known Member

Нову Мейбеллін не пробувала. Але вже роки 2 користуюсь Мейбеллін, в голубому тюбику, з закрученою щіточкою. Вії від неї як нарощені! Красиво!

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це водостійка туш, в мене теж була, але косметолог порадила нею користуватися рідко, поскільки вона потоншує структур самої вії.На жаль таку властивість мають всі водостійкі туші.

6. Текіла

Текіла Well-Known Member

Не знаю-не знаю. Щось я водостійкості за нею н епомічалась.
    Ось так вона виглядає. Тільки голубенька.По-моєму вона просто для підкручування вій

А ще була ось така. також хороша.

Але якщо вже мова зайшла...порадьте хорошу водостійку туш, в басейн наприклад чи на озеро влітку?

7. Stella

Stella New Member

з запізненням зайшла в цю тему...
    Дівчата, про написи на баночках - ірунда то все... Купую косметику переважно в Америці і Європі (такшо оригінал 100:wacko:, і от були різні туші... на одних напис стирався, на других - ні. Думаю, то залежить від виробника і як часто користуєшся.
    На оригіналі (коробці) мають обовязково бути: перераховані складники, країна виготовлення і "срок годності". Оригінал від підробки - навіть спеціалістам буває тяжко відрізнити...

З люксу, моя любов - Діоршоу, тільки дорога зараза...:girl_mad: З масс-маркету - Максфактор і Мейбеллін.

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В вас мабуть тюбик більш бірюзового кольору знаю про яку ви говорите, є ще ніжно-голубий то вона точно водостійка в неї щіточка звичайна тобто не вигнута-до води вона дійсно класна, не розтікається, але для самих вій часто ні.

9. Lingerie

Lingerie New Member

Я теж користуюсь на даний час Мейбелін "The colossal volume"(жовта)-і задоволена. Ще раніше часто користувалася від Оріфлейм туш 5-в-1"Очевидний еффект"-результат був чудовий,просто зараз вже захотілось спробувати щось нове.

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Пробувала."Накладних вій" я не зауважила, але об"єм дає гарний.

11. Ann

Ann New Member

А мені дуууже подобається туш від Фаберлік. Вії як натуральні пухнасті і мякі, а не деревяні, як від інших.... Не сиплеться, не розмазується. Я дуже задоволена)

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я колись в студентські роки мала на неї жахливу алергію. Зранку не могла очей відкрити

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дякую, що нагадали про неї.Я десь років 3 тому мала туш від Фаберлік, до речі вона мені тоді сподобалась більше аніж всі Лореалівські.Але потім мене потянуло на випробування-Ланком , Диор і т.п......Наразі моїм фаворитом туші є YSL.

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я користуюсь на даний момент тушю від Мейбелін Колосальний об"єм (на попередній сторінці є фото, жовта баночка) Нею задоволена, я взагалі прихильниця щіточок такої форми, як в неї, бо до тих гнутих, кручених і резинових ніяк не можу привикнути, а як тільки навчусь малюватись то туш засихає!
    Попередня була від Оріфлейм VIP Об"єм, теж хороша, і ще була Мейбелін Турбо буст, якось так, всіма була задоволена!

15. Miltonia

Miltonia New Member

Мені Мейбелін подобається, жовтенька така. багато я її не наношу, бо просто хочу надати чорноти віям і розпушити їх, немає ефекту "наляпаних" вій. Все гарно і природно!

16. Текіла

Текіла Well-Known Member

Я купила собі Мейбеллін false
    дуже зручна щіточка і класно зафарбовую вії в кутиках, від чого вони здаються довшими.

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Перепробувала багато тушей, зокрема Буржуа пару раз купувала видовжуючу, мері кеївську і зупинилась на Max Factor 2000 Calorie Curved :girl_smile:...і навіть важко тепер щось інше пробувати, бо ця провірена на всі 100%, а особливо класно, якщо перед тим вії завити щипчиками:girl_spruce_up:

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Це та в фіолетовій баночці?

19. Текіла

Текіла Well-Known Member

ага, вона:)

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

вимагаю деталей:girl_curtsey:. розкажіть чи дійсно вона сильно збільшує об"єм?