Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Текіла

Текіла Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Об"єм збільшує. І довжину візуально також. Правда наскільки сильно важко сказати...але не гірше ніж моя попередня (Мейбелін для обєму голубенька, і жовта)
    Як на мене - хороша туш. Щіточка в неї цікава така, вигнута трошки. Добре зафарбовує вії в крайніх кутиках очей. Від цього вони виглядають класно.

2. Yanachan

Yanachan New Member

а я купила Max Factor False Lash Effect (з ефектом накладних вій). Задоволена. Війки як в Барбі. Обєм класний дуже дає. Але треба привикнути до їхньої щіточки бо з першого разу видалась незручною а потім привикла)

3. mirishka

mirishka Well-Known Member

А мені з середньої цінової категорії найбільше подобаються туші Ріммель, зараз якраз користуюсь в червоному тюбіку і резиновою щіточкою. Перед тим мала Елізабет Арден, дуже хороша, правда і дорожча.

4. DarkNess

DarkNess New Member

А я нещодавно стала щасливою власницею туші Hypnose від Lancome, радості то скільки!:girl_curtsey: Тримається дуже добре протягом дня, гарно наноситься, вії не склеює, правда видовжує дещо менше, ніж я сподівалась, більше розпушує. І відбитків на повіках не залишає (сьогодні перевірено під легеньким дощиком). Мої враження - супер. Тільки щоб швидко не засихала. Хтось миє щіточку з милом час від часу (я десь таке чула, шо так треба робити :confused:), і чи капаєте якусь рідину, накшталт Візину?

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ця туш не є видовжуюча, вона об'ємна і з тим завданням чудово справляється!

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Ланком дуже довго не засихає,я свою Гіпноз купила ще десь восени,вже навіть не пригадаю коли саме і ще досі нормально малює, нічого не капала і щіточки нічим не мила.

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А вона тільки подовжує, чи об"єм теж надає?

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

вона тільки об'ємна взагалі-то.Я б сказала навіть супер-об'ємна! :)

8. DarkNess

DarkNess New Member

Я вже писала, що вона не сильно подовжує, якщо хтось на це розраховує. Проте дуже добре розпушує. Для подовження маю Телескопік Карбон Блек, а ця буде для об'єму:girl_curtsey:.

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Капала -допомагає ;)

10. mirishka

mirishka Well-Known Member

А куди Ви капаєте, в туш чи на щіточку і для чого це, бо я про таке, якщо чесно, ніколи не чула.

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

капаю 1-2 каплі в туш, але коли вже вона підсохла. Це продовжує її "життя" на 2 тижня ;)

12. DarkNess

DarkNess New Member

щось подібне до того, як капати ацетон в підзасохший лак для нігтів :girl_wink:

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

купила я в Києві в DUTY FREE туш estee lauder Sumptuous
    задоволена

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Купила Лореаль типу "ефект накладних вій". Я чесно кажучи назву читаю, а вибираю кісточку. Перед тим мала Мейбелін зелененьку. Скажу, що особливо вони не відрізняються. Задоволена і одною і другою. До Лореаль ще не звикла зовсім, бо порівняно з резиновою кісточкою, вона трохи програє.

15. Bonita

Bonita Member

Купила собі теж туш Естель Лаудер, але в Брокарді і баночка інша, для об'єму. Перший раз попробувала не дуже сподобалася, якась сильно мокра і віє склеює, мабуть користуватися нею не буду, ой згадала ще й змивається жахливо :girl_devil::girl_cray: Мабуть підробка:girl_mad:

16. Bonita

Bonita Member

Добре, що не викинула коробочку з під туші. Сьогодні вирішила подивитися коли вона виготовлена і побачила що дата 10.01.2008, тому і якісь залишає бажати кращого. А ще так хитро зроблено, коробочка темно синього кольору, а перклад наклеєний не на білому фоні, а прозорий фон і чорні букви. Неозброєним оком навть не побачиш ту наклейку, а прочитати взагалі не реально. Даремно викинуті гроші і зіпсутий настрій.

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а термін придатності який?
    якщо прострочена-за чек і міняти

18. mamaMari

mamaMari New Member

я користуюся уже 6 місяців Лореаль Волюмісім - дуже задоволена, вона видовжує і розпушує вії. До того використовувала Лореаль Інтенсефік - теж дуже хороша універсальна туш.

19. kristas

kristas Well-Known Member

я останні роки завжди користувалась Ейвонською...:girl_cool:, нічого поганого сказати не можу...тепер перейшла на Мейбелін (волюм експрес:girl_haha:), мені подобається і не дорога, змалювала напевно дві, потім захотіла купити туж, але екстра чорну, так купувала, що прийшовши додому побачила, що то та ж сама (з фіолетовими буквами, просто в магазині було темно:girl_emo:). Тепер хочу третій варіан - фіолетову(з ефектом накладних вій), надіюсь цей раз уже не сплутаю:girl_haha:

20. miraof

miraof New Member

А хтось користувався тушю "Супер довжина" від Ейвона? Як вона Вам?