Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Вчора придбала нову туш. Ще незнаю що сказати...ніби нормальна, треба пару днів покористуватись щоб зробити висновок.

Christian Dior
    Diorshow unlimited

2. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ті серветочки -памперс- навіть водостійку туш змили:girl_smile:

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

я писала, що купила цю туш
    дальше користуюсь (вже 1 місяць) не засохла, не загусла...супер
    чекаємо відгук

3. odree

odree Well-Known Member

я про свою діор відразу зробила висновок - супер. тут вже писала. але в мене не така

4. Siania

Siania Love Life

Я шукала, шукала щоб то таке собі купити новеньке :)
    І в магазині таки не стрималась, купила знов l'oreal [​IMG](я давно колись її мала), і тішилась, як дитина:) Сьогодні маю такі вії, супер довгі і густі, здалеку видно:girl_curtsey:
    Але в ній є мінус, нею за 2 хв. не намалюєш, треба ще вміти...

5. Bonita

Bonita Member

Нарешті і в мене вже є нова туш. Все-таки, для себе не знайшла поки, що нічого кращого за Lancome, зараз маю Hypnose Drama супер війкі такі довгі і об'ємні:girl_in_love:

6. veronka

veronka зла друзя

я дуже рідко користуюся декоративною косметикою і тому вибір, наприклад, тої ж туші то ціла проблема((( от з останніх, що не підійшло взагалі, тобто ніякого позитивного ефекту, то Мейбелін колосальний об*єм (жовта та фіолетова), натомість МаксФактор ДраматікЛук 2000калорій досить непогано лягає на мої вії, додає об*єму/подовжує)) проте як довго вона залишається такою нічого сказати не можу (бо користуюся приблизно раз на місяць, а то і рідше)

7. kristas

kristas Well-Known Member

Я хотіла спробувати "Мейбелін" з ефектом накладних вій (рожева), а купила мейбелін volum express turbo boost...незнаю радили знайомі, казала що супер...тепер і я попробую,і буду знати...

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Нарешті купила собі нову туш - Maybelline Falsies.Довольна як слонь - супер- щіточка,класно промальовує,водночас гарно розпушує,видовжує і розділяє кожну війку.Мала попередню їхню ж рожеву Define a Lash - туш файна,але чогось швидко мені висохла((

9. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Користувалась нещодавно L'Oreal Telescopic - отримала алергію (хоча перед тим користувалась такою ж самою). Не можу зрозуміти, чи то така туш попалась неякісна, чи то зі мною щось не так...

10. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Може хто має Lancome Virtouse туш? Чи зручна щіточка у користуванні?

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Дівчата, дпоможіть! Як вичначити чи туш оригінальна, чи підроблена?

12. bioland7

я для себе особисто визначаю після нанесення скільки часу тримається і чи не обсипається. Мала Діорівську "Діоршоу",купляла в Парадоксі, так за 2 год. вже обсипалася.:sad:

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мені подарували туш від Ів Сен Лоран... знаю, що по кодах якось можна визначити, але щось ніяк не можу знайти(((

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

То певно так як в парфумах, має бути код вибитий на самі баночці і на коробці. І має співпадати.В мене на Ланком так є.

15. odree

odree Well-Known Member

капець. в мене теж така, але не обсипається. можливо вона вже була протермінована. або хтось відкривав раніше до вас....

16. domino

domino Well-Known Member

часто змінюю туші, пробую нові, але кращої за Драматік Лук 2000калорій не знайшла, завжди до неї повертаюся:girl_claping:

17. wenecja

wenecja New Member

Я вже закінчую третю туш Діор Айконік. Дуже нею задоволена. Перед тим мала Хелена Рубінштейн - Лашквін, теж хороша туш але швидко закінчується. А з Діором теж по-різному буває. Перший раз купила у Брокарді і вона мені за 2 місяці засохла....хоча термін був нормальний, другий раз теж там але туш була дуже довго. МОжливо теж залежить в яких умовах зберігати...сама не знаю. Ще якось купила Діоршоу на Південному в магазині Саламандер і вона в мене за місяць стала просто як каша, наносилась якимись кусками...думаю підробка була...хоча ціна не була дуже низькою...

18. bioland7

А які саме ще пробували? Ви купляєте об"ємні і видовжуючі?

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Можливо, цього знати не можу, купляла при присутності візажиста представництва Діор з Києва (яка робила безплатний макіяж в Парадоксі),але толку то з того...

19. Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Користувалася нею три роки. А потім випадково у подруги спробувала Telescopic від L'OREAL. Тепер це моя улюблена туш.

20. domino

domino Well-Known Member

купляю тільки обємні туші, бо в мене вії довгі, але не густі! Мейбелін, Лореаль,Діор ( це так в загальному), однак коли купляю туш, завжди дивлюся на щіточку, вона має бути не товста і пушиста, не спіралеподібна, в Максфактор якраз така, і від неї вії суперові, мене завждидівчата питають якою то я тушшю фарбуюся, і не вірять шо така порівняно не дорога туш може зробити такий ефект. А от Лореаль Телескопік просто жах, вії мені склеює, от таке, кому що!!!