Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Я теж мала алергію на водостійку туш Лореаль Телескопік. Взагалі, кажуть, що лореалівська косметика досить алергенна... Хоча, зізнаюсь, мама купила мені у Бельгії Лореаль "Екстра Вольюм колаген +" - туш дуже сподобалась! Вії дійсно, як нарощені, і не випадають. А, саме, головне, в мене нема на неї алергії:)
    В косметичці маю ще Макс Фактор з ефектом накладних вій - теж підходить на всі 100.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я таку туш купляла в Голандії ф мені вона взагалі не сподобалася,кусками клалася...певно таки в кожного по-різному.

3. Gentle

Gentle Well-Known Member

а в мене від одного необачного руху рукою чи светром по віях все змішувалося в одну суцільну вію(((( хоча якщо очей зовсім не чіпати, то досить гарно виглядало.

4. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ви що, за образу Ваш допис абсолютно не сприймаю. Просто зустрічалась із багатьма форумчанками, і всі мені переплутались - це Ви не ображайтесь на мій допис.
    А на яку саме туш у Вас пішла така реакція?(бо чесно не пам"ятаю яку саме брали Ви). Просто цікаво для себе, так як, впринципі від Вас чую вперше про таку реакцію. Сама тими тушами користуюсь і знайомі також, поки що все Ок.
    А щодо того, що косметика зі Штатів і оригінал- повірте на слово - це є так.

5. Tequila

Tequila Well-Known Member

Вчора стала щасливою власницею Mascara Volume Effet Faux Cils Luxurious Mascara By Yves Saint Laurent
    Дуже сподобалась якість і ефект, зовсім не відчувається на війках! Видовжує, створює об"єм, чітко промальовує вії, і не осипається впродовж дня. Такі враження від користування два дні підряд. :)
    Вчора також перший раз спробувала експрес-засіб для демакіяжу (обличчя і очей) з тонізуючим ефектом:
    Это эффективное средство подходит для всех типов кожи. Быстро и мягко снимает любой макияж, доставляя вам истинное удовольствие в процессе. В составе – экстракт зеленого и белого чая, витамин E и растительный комплекс из ромашки, мяты, ноготков, мальвы и липы. Тонизирует, увлажняет, снимает отеки и отлично освежает.
    Дійсно тонізує і зволожує,комфортне у використанні, але з завданням зняття макіяжу з очей (туші) справляється довго, прийшлось прикласти зусилля для цього. :) Ну а личко після цього засобу виглядала дуже свіжо і було гарно зволоженим.

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Власниця туші від Мейбелін Define-a-lash. Відчутного об"єму вона не дає(але такої мети я не переслідувала, її купуючи). Але лежить гарно, гарно розділяє війки, не осипається, і довго тримається. Не водостійка.

7. Esma

Esma Member

То моя любов!

Зараз користуюся Guerlian
    [​IMG] Плюси - вії довші, пишніші, лягає гарно без комочків. Мінуси -Важко змивається, доцільності у другій щіточці з "лаком" не бачу..бо блистить поки не висохне.. Ще раз - точно би не взяла.

Для зняття макіяжу з очей користуюсь такою штучкою від Darphin і задоволена дуже:

Останнє редагування: 13 Вересень 2010
  8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

очі не подразнює?

була в мене така, туші Yves Saint Laurent (напевно вже різні мала) зовсім не відчуваються на війках і не дають відчуття -важких вій-

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

бо ефект -лакованих вій-?
    гм. напевно гарно виглядає :girl_smile:

9. Esma

Esma Member

Ага..а війки від того лаку щей склеюються і стають такі тверді. От тої легкості про яку ми говоримо просто НЕМА.
    Зауважу також, що без лаку теж легкості нема,але виглядають вони пиші і легенькі. Питали вже мене тричі чи в мене вії нарощені.

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

Не подразнює абсолютно, але від цього засобу я не в захопленні, бо очікувала більшого. Можливо, не ідеально підходить саме моєму типу шкіри, хоча виробником вказано що "для всіх типів шкіри".

11. odree

odree Well-Known Member

це міцелярна змивка?

12. Esma

Esma Member

Не знаю критеріїв по яких це визначають (розкажіть, буду вдячна...бо я темна :) .. Змивка має прозору водянисту структуру, не жирна абсолютно...

13. tvm

tvm New Member

Я раніше пробувала різні туші купувати ,але все одно вертаюся до своєї улюбленої об'ємної туші Bourjois - і щіточка зручна і війки гарно малює і не осипається.

14. Adelaida

Adelaida Active Member

Хотіла запитати про туш ARTDECO Lash Designer. Чи то я не вмію нею користуватись, чи вона якась не така? Як не намагалась, вії завжди зклеєні виходять. :sad:
    Тепер її вже треба викинути (термін 6 місяців від відкриття вийшов), а наразі замовила зі штатів GloMinerals видовжуючу. Мені подобається! Як раз те, що треба. Видовжує і немає ефекту "бурьонки". Шкода, що в нас не продається.

15. odree

odree Well-Known Member

критеріїв визначення як таких немає. просто є в дарфайну міцелярна змивка для демакіяжу. але я тут вже придивилася, то це лише для очей, а та що мене цікавить вона для зняття макіяжу загалом.

16. Bonita

Bonita Member

Купила собі новеньку туш Diorshow Extase досить класна, об'ємна, лагко змивається. Але все-таки ланком мені більше подобається, а від останньої Hypnose Drama взагалі балдю :girl_in_love: війки такі об'ємні, видовжені супер.

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мені теж вона дууууууууууже подобається, але мені її вистачило лише на 2 місяці....

18. classic

classic New Member

моя улюблена туш - Мері Кей !!!!

Останнє редагування: 16 Жовтень 2010
  19. wenecja

wenecja New Member

я користувалась більше року Dior Iconic та чомусь вона перестала мені подобатись...дуже відбивається на повіці, особливо, якщо цілий день ходиш то під кінець дня вся повіка в чорних крапках. Зараз замовила Ланком Гіпноз, спробую ще те чудо.

20. solomka

solomka Active Member

цілком підтримую. Пробувала інші (Ейвон, Фаберлік, ...), але ця мені найбільше підійшла.