Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. apelsunka

apelsunka Загублений

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

моя від Ланком засохла за 2 тижні((( найбільше мені подобаються Лореалівські,якось і видовжують гарно і тримаються добре. Бо наприклад Максфактор чомусь на моїх віях не видно. Досить не погана така зелена від мейбелін.

2. Selfish

Selfish New Member

Я теж користувалась тушами від Loreal, зараз купила Bourjua, для обєму, дуже нею задоволена!:girl_yes2:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а де ви її купували? Бо я вже не першу Ланком маю,то вони дууже довго не сохнуть в мене.

4. odree

odree Well-Known Member

підтримую на 100% і не одну мала

а я он зрадила своїй улюбленим тушам від діор і придбала собі Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza [​IMG]

враження - просто супер!!!!
    тепер чекаю коли у Львові з"явиться Helena rubinstein Lash Queen Sexy Blacks це буде наступна :) бо хотіла саме її купити, але поки що немає в наявності

5. Heureuse

Heureuse вірю...

раніше пробувала різні туші від ейвон, мерікей, оріфлейм- результат був посередній, бо мої вії не дуже густі і погано підкручуються, то зробити з ними щось людське трохи важкувато:girl_in_dreams:
    а то недавно зайшла до подруги і вона мені розрекламувала максфактор "ефект накладних вій".. я зразу ж в неї і спробувала:girl_haha:
    дівчата, рекомендую! таких вій в мене ще в житті не було!!!! на наступний день побігла собі купила, якраз акція в ДЦ на них була. тепер ось задоволена, далі нікуди:girl_claping:

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

Одрі, а де купували? Напишіть, пліз, скільки вона коштує?
    а я собі купила Artdeco All In One Mascara - досить хороша, вії виглдають натурально, не склеюються зовсім, не обсипається. Але об*єму я від неї чекала більшого.

7. odree

odree Well-Known Member

на південному в одному магазинчику з косметикою. коштувала 325грн

8. snegok

snegok New Member

користуюсь мері кей,задоволена!

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене зараз туш від Ланком і діорівська.Коли була ланком ,тоя до неї ставилась типу може бути.Тепер вона закінчується,і порівнюючи її з діорівською,то жалію,що вона в мене вже закінчується:girl_cray:мені в ній кісточка дуже подобається!А в Діор,щось вона не дуже(але може просто треба звикнути до неї, і все буде ок).Але найкраща для мене туш і кісточка це шанель.
    В мене майже рік,і хоч би що!Можливо в Вас підробка.

10. odree

odree Well-Known Member

а яка саме у Вас Діор?

11. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене DIORSHOW EXTASE

12. odree

odree Well-Known Member

з діорів мені найбільше подобається diorshow blackout дуже гарний об"єм дає

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені подобається туш Лореаль Обєм Мільйона Вій. Гарно видовжує, додає обєму, не сиплеться і спокійно можна накласти 2 шари, без грудочок.
    Для денного макіяжу мені ще подобається туш Ів Роше Couleurs Nature обємна.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

купила недавно в якомусь магазині в скрині туш ART DECO. Не задоволена, бо висохла за 1,5 місяця. Наносилась гарно, і в принципі після діору, перша яка мені більш-менш сподобалась, може була просто несвіжа... не знаю. От таке враження. Маю тіні ART DECO, то дуже задоволена і тому вирішила туш спробувати.

15. Jafera

Jafera New Member

погоджуюся! і війки від неї не ламаються, а то я вже втомилася їх лікувати(((( вона м'якенька якась))) хоча касторовою олією вії все одно ввечері мащу...

16. Raven

Raven Мама малятка

Користуюся тушами MaxFactor, тепер маю False Lash Effеct. Туш супер, тільки до великої кісточки треба приноровитися, на другий день нормально намалювалася, до того мала 2000 калорій, не дуже була задоволена нею, потім MasterPieceMax - ця була хороша, але швидко засохла, може якусь древню купила.

17. Bonita

Bonita Member

18. медведик

медведик New Member

зараз користуюся Chanel Exceptionnel De Chanel , цілком задоволена, гарно підкручує мої випинаючі в різні сторони вії і надає об"єму, і колір супер - як чорний бархат:girl_dance:

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

Маю Ів Роше об"ємну (прийшла в подарунок) то для мене ця туш ужасна! Туш липка, тягуча, якась така густа. Кароче, коштує вона шось біля 150 грн, то вже краще купиши МаксФактор.
    Ще в липні купила собі Ланком Екстрім, то це дійсно класна туш. Хоч тушшю можна користуатись 3 місяці, ця вже майже 5 місяців в мене і взагалі не висохла, не змінила запаху, не липка. Одним словом краще заплатити в 2 рази, а то і в 3 рази більше, але мати якісну річ!

20. Nuson

Nuson New Member

Дівчата, хто знає де дешевше купити туш Лореаль мільйон вій? Буду дуже вдячна за поради. Знаю тільки, що вона в ДЦ коштує 120 грн. Може є десь дешевше? Бо моя кума теж дуже задоволена цією тушшю.