Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Маю зараз Гіпноз Драма від Ланком. Все-таки мені класична Гіпноз набагато краща. Ця вже через деякий час стала більш-менш, а спочатку трохи була зарідка, забагато її одразу накладалося. Та й ніц в ній аж такого гіпер чогось нема, просто Гіпноз не гірша.

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені найбільше підходить Буржуа (зараз підкручуюча), не склеює вії, не осипається (пробувала різні, бо я в лінзах і буває дискомфорт від туші). Завжди вертаюсь до неї:girl_claping:

3. marusenechka

marusenechka New Member

Перепробувала я безліч тушей (тушів, туш - як правильно?)) Останнє що сподобалось - Ів Роше в рожевій упаковці, та повернулась до давно улюбленої Макс Фактор 2000 калорій! :girl_claping:
    Ні на які ефекти накладних вій, театральні ефекти тощо не спокушаюсь давно! Та й вії маю непогані :girl_blush2:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не подобається. Я звикла один-два рази махнути щіточкою - і вії на півкілометра. А тут мазякаю, мазякаю.. потім ще й з повік витираю, як в старі добрі часи)))
    Але, як я почитала, в кожної свої вимоги до туші) Не спробуєш, не зрозумієш)

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Та і мені вона вже не дуже, бо велика кісточка - це не для мене і з вій вона погано змивається...

8. Finya

Я так від мейбелінівської Стилетто хотіла( На 2 день іншу купила. Теж Мейбелін, але різниця величезна. Зелена "Define-A-Lash". Зараз, кажуть, зняли з виробництва. Дуже шкооооооода....

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

і яка це в вас така хороша?:)

10. Finya

О, так! а я думала, це в мене тільки)))

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

"Define-A-Lash"

11. Spivanochka

Spivanochka New Member

Дівчатка, а мені подобається туш Артдеко ( особливо з мінералами, таку можна вживати навіть при чутливих очах). Макс Фактор теж подобається...
    Тільки проблема змивати косметику взагалі. Завжди хочу вмитися водою, хоч лусни! Навіть після тоніків або молочка!:girl_impossible:

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Є термостійкі туші, які змиваються не молочком і не спеціальними засобами, а лише теплою (точніше приємно-гарячою) водою. Такі туші не розмазуються і не обсипаються, сходять з вій під дією теплої води як кусочки пластиліну, такими трубочками. Знаю такі серед Клінік, Шисейдо, Канебо, кажуть з"явилася і в Лореаль, збираюся спробувати.
    Ось тут невеличкий огляд

13. Natalita

Natalita New Member

Мені найбільше подобається туш від Лореаль,з одного боку біла,а з другого така ніби золотиста...класно придає об"єм.
    Називається вона..Loreal Double Extension

14. Spivanochka

Spivanochka New Member

Tempernice, дякую!!!! Теж хочу таку туш!! Вже шукаю...А тобі вдалося знайти?

15. Відповідь: Туш для вій: ваші враження

Щодо туші, яка змивається водою. Маю таку "Helena Rubinstein":

Швидше за все, в мене підробка (купувала за 100 чи 120 грн.). Але як не дивно, вона мені подобається. Дійсно змивається водою (злазить з вій клаптиками при вмиванні), абсолютно не розмазується, не осипається і має приємний запах.

До речі, бачила таку в одному з магазинчиків косметики на Привокзальному ринку ще взимку. То там вона коштувала щось 40 грн. Мене дико дусила велика жирна жаба, але я себе заспокоювала, що моя підробка якісніша від тої "базарної" підробки :girl_crazy: Правда, купувати ту, що на базарі, поки не наважуюсь.

Справжня ж "Helena Rubinstein" коштує десь до 400 грн.

16. Insolence

Insolence Living The Dream

З останніх така була від Нікс, купувала тут на форумі у Ксюхи

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

чи хтось вже пробував новий Lash Architect 4D від Loreal? які враження?

18. dream

dream Well-Known Member

дівчатка, закінчується туш, порадьте щось :umbrage: Маю зараз Телескопік (привезену з Чікаго) - не в захваті, мала Ланком Гіпноз Драма - подобалась але швидко сохне зараза, Хелени Рубінштейн - не розумію чому всі в захваті від неї. Що купити?
    П.С. вії не конче густі, але люблю театральний вигляд :)

19. Princess

Princess Well-Known Member

Diorshow Unlimited дає гарну довжину і розділення (за цією дією дещо сильніше за Телескопік, але в тому ж "напрямку"), не надто сильний об'єм (але більший, ніж Телескопік, однозначно). правда останній раз як купувала, в Брокарді не було, чомусь казали, що знято з виробництва [​IMG]

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Купила нещодавно в Ватсонс туш від MAYBELLIN New York Волюм Експрес з підкручуючим ефектом. Задоволена дуже. У мене вії від природи довгі і густі, але досить тверді і важко піддаються підкручуванню. Ну, а ця туш справляється з цією проблемою доситиь добре.