Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. rododendronia

rododendronia Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

в мене також така туш. Дуже задоволена нею вії об'ємні, довгі. Хоча свої у мене не дуже .... (( А найголовніше, коли фарбую декілька шарів, не утворюється грудочок і не склеює вії.

2. New look

New look Well-Known Member

Я зараз користуюсь такою і хотіла в когось запитати чи то у всіх вона така густа дуже від початку користування (типу нова) чи то мені стара попалась???
    Туш для моїх вій по ефекту найкраща зі всіх що пробувала , але по якості якась дивна і густа дуже, і осипається також дуже (

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Чому стара, якщо її в Україні (якщо купували в магазині типу Ватсонс) тільки з липня цього року почали продавати.

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Попробувала. Ну шо вам сказати, ніби і непогано, але якось не так. Просто зараз маю Мільйон вій від Лореаль, то лореалівська трохи краща. Щіточка мені особисто трішки затонка, якби була трохи грубша, було б супер. На подобі таких кісточок, то мала Ланком і в ній якраз та зігнута кісточка була якраз така як треба. Трохи сумбурно, але вже як є так і написала;) Мій висновок - нормальна, війки трохи подовжує, розділяє, проте не так ефектно)

А ше вчора зрозуміла, чому її купила! Бо вона жовта і з принтом, а мені чогось хотілось колоьоровогоооо:girl_crazy:

5. New look

New look Well-Known Member

Та саме у Ватсонсі купувала , просто здалось що вона надто густа ,можливо і має бути така ..

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Перепробувала багато марок туші, але чомусь найбільше мені підходить найдешевша оріфлеймівська Visions. :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Materynka

Materynka Well-Known Member

У мене теж така, купувала у форумлянки, якщо наношу кілька шарів утворюються грудочки, взагалі я люблю коли вії не розпушені а навпаки густо намальвані, але грудочки не дуже. Я б задумалася на наступний раз чи купувати таку

8. shoelover

shoelover New Member

дуже дякую за відгук! а то я думала собі купити-спробувати, що ж воно таке, але напевно візьму вже звичну для себе FALSIES, мені вона - в сам раз

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

MAYBELLINE Colossal Volum' Express - мала ,але рожеву,щось чесно кажучи недуже,пів місяця нормально мазалась, а потім загустіла і дуже погано наносилась...
    а у мене така
    Дуже її люблю і ні на що не проміняю:
    1. 2 місяці як нова,потім вже потрошки починає густіти,користуюсь вже 3 місяці і ще є...
    (малююсь кожен день)!
    2.щіточка класно розділяє вії і розпушує але трішки....
    3.не осипається...

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а мені особисто ця туш взагалі не підходить, вії ніякі, ніякого ефекту не дають, а моя сестричка також нею задоволена, все індивідуально)

Останнє редагування: 28 Грудень 2011
  11. Asal

Asal New Member

і мені не підходить, хоча багато хто хвалить:confused:
    в мене взагалі з лореалівськими тушами несумісність:girl_smile: ось недавно купила з колагеном і не то щось не то, подарувала сестрі, а їй підійшла:girl_smile:

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

А мені навіть дуже підходить:girl_curtsey:
    Тепер купила в Брокарі для проби Сollistar Supermascara Tridimensionale, ось таку

теж дуже задоаолена:girl_spruce_up:

13. OnceInParis

OnceInParis Member

І мені Loreal підходить. Раніше користувалася Лореаль Інтенсіфіті - дійсно супероб'єм, але закінчувалась рівно за 2 місяці. Зараз маю Loreal Volumissime х5. Теж задоволена, хоч і звикала до неї декілька днів. А от Мейбелін (об'ємна, у синій баночці) не вражає. Непогана, але нічого надзвичайного, заявленого рекламою ефекту не отримала)))

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

хвалила я цю туш, а тепер прийшла забрати свої слова назад. Туш Пупа була дуже хороша перші 2 тижні певно, а потім почало таке робитися, жах... Вона загусла, чи що, стала комками накладатися, осипатися... фе... Тому я знову повернулася до Ланком Гіпноз і довольна. По-перше вона вже провірена, за місяць стає ще краща , ніж була на початку, а по-друге все-таки війки клаасні з нею. Ще й попалася вона мені у наборі такому
    змивку я вже майже використала в цирку, макіяж там у мене був сильний, ця змивка змивала суперово очі. І олівчик класний.

15. domino

domino Well-Known Member

маю Lancome Virtuose Mascara - гроші на вітер! краще купити "2000 калорій", ціна менша вдвічі,якість краща в 5 разів!

16. Snegamondo

Snegamondo New Member

Надзвичайно подобалась туш Revlon Fabulash, в магазинчику на Добробуті кілька разів давали міні-версію у подарунок до покупок, але ось зараз купила повнорозмірну і якось так, не надто задоволена.
    З перевірених варіантів Max Factor False Lash Effect-якщо хочеться густі, пухнасті дещо штучні вії.
    Bourjois Volume Glamour з рожевим ковпачком-якщо хочеться природні але дуже довгі вії.

17. kati

kati Well-Known Member

а я напевне на якесь фуфло попала- в іміджі купувала туш лореаль 4Д, її вистачило рівно на 2 тижні-зараз загусла,сипеться ,короче бяка.....що(а головне де) тепер купити незнаюю

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

і в мене так було, я вже думала що щось не те купила...
    а недавно повернулась до тої туші якою користувалась колись раніше і була дуже задоволена.
    Яка була років 5 тому, така і тепер, а головне що не густіє швидко, добре накладається, добре і довго тримається.
    А ціна - ну просто одне задоволення.

19. Holly

Holly Moderator

а я там купила MAYBELLINE COLOSSAL VOLUM EXPRESS, то хватило десь на місяць-півтора. Ну але спершу гарно накладалась, гарно подовжувала вії. Тепер перечитую тему, шукаю заміну

20. Snegamondo

Snegamondo New Member

мені надзвичайно подобаються співвідношення ціна/якість у магазині Salamander на Південному, тц Європа, другий поверх. Там зазвичай дешевше десь на 30 % ніж у Космо, чи колишньому ДЦ і на неякісний товар не попадала.