Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

там непоганий магазинчик, я там купувала дечку косметику,за ціни нескажу,не памятаю, а от якість-непогана.
    спробую певно там наступну туш купити...

Останнє редагування: 11 Січень 2012
  2. kati

kati Well-Known Member

я теж той магазин люблю...практично всю косметику тепер там купую...Вчора хотіла купити в брокє тональний-395грн, а в саламандрі тиждень тому дивилась 330, плюс знижку ще -10% роблять

3. dream

dream Well-Known Member

а я знаєте що подумала? було б добре разом з назвою туші виставляти фото з війками, а то хтось любить нарутальність, хтось театральний грим і одна туш ніяк не буде доброю для кожного з цих двох випадків

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то треба ще вміти себе гарно сфоткати.
    До речі читала в неті про Ланком Гіпноз і підтвердила своє враження-перші використання туші можуть бути не дуже вдалі, вона ще ріденька і треба пристосуватися, але проходить тиждень-два, місяць і туш починає так класно малювати вії. Мені то подобається, після Пупи то просто щастя...
    І ще до речі кілька днві тому на вітрині Брокарду побачила такий же набір, який я собі купила в Німеччині

Але ціна мене вразила-414гр....:khomyak::khomyak: Це подарунковий набір, в Німеччині він коштує стільки ж як сама туш-28 євро. Не можу зрозуміти, чому з нас гроші деруть....:sad: Бо крутий магазин?? Але Дуглас в Німеччині такий же як у нас Брокард.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в мене зараз MAC opulash. Дуже класна туш, затьмарила всі мої попередні. Не склеює вії, дуже стійка, колір - бомба!

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж часто там беру косметику. добра якість і ціни нормальні. ото завтра певно піду знову, бо туш треба і тоналку

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

на рахунок туші. мала ланком, то так собі, як за ТАКІ гроші.
    лореалівські були непогані, але остання (телескопік) мала незручну щіточку. мазало дуже грубо((
    чесно кажучи не знаю,що я куплю зараз, але від МАХ фактор залишились тільки позитивні враження. ну і ціна дуже нормальна.

9. Masterpiece

Masterpiece Member

Купила за відгуками на форумі Bourjois Volume Clamour Ultra Сare.Дякую усім за пораду - дуже задоволена! Не склеює вії і не осипається. Сьогодні такий густий сніг падав, то я боялася, що прийду на роботу з чорними струмками по обличчю, але глянула в дзеркало - а там - така ж краса,яку я вранці намарафетила)))

10. Gold fish

Gold fish New Member

Купила Loreal Telescopic carbon black, не вона не дуже. Може просто для моїх вій не підходить, склеює, не дуже подовжує, хоча читала багато схвальних відгуків про неї.

11. Just me

Just me Member

А я, не повірите, купила собі за 29 грн в інтернет-аукціоні білоруську туш "Пышные реснички". Ось таку. Там і відгуки з фото заодно є. Скажу, що більшості брендових не поступається, щітка гарна, щоправда, декому може бути трохи загуста, упаковка приваблива. Припускаю, що підійде більше власницям густіших вій, ріденькі зліплюватиме. Економна - достатньо одного разу намалювати, відбитків на повіках не залишає.

Останнє редагування: 23 Січень 2012
  12. Fechka

Fechka Member

в мене Lancome Hypnose Drama[​IMG]-ЧУДОВА. Я -задоволена. Я мала Maybelline The Colossal Volum Express [​IMG]була якась невдала, осипалась- може підробка.

13. MorsImmortalis

купила собі нарешті туш. вирішила не вигадувати велосипед і взяла Максфактор Мастерпіс Макс (чорна баночка). мала колись таку в золотій баночці,то була суперова.
    тут просто щіточка силіконова.
    сьогодні опробувала туш. гарно розділяє вії і вони виглядають такими собі "павутинками" (не люблю,коли на віях грубі кавалки туші).
    йшла сьогодні і так ліпив мені сніг в очі,як на зло. думала, шо прийду з калюжами під очима. але зовсім нічого не розмазалось і не потекло))

14. New look

New look Well-Known Member

У мене з нею теж саме було , шкода ,бо вії від гарно збільшувала.

15. Siania

Siania Love Life

Хотіла якусь добре туш купити, щось новеньке, і купила на свою голову Make up factory
    Це жах! Купувала у Брокарді. Гіршої туші у мене не було...важко описати : Girl_devil:

16. MorsImmortalis

Siania,

17. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

а хтось знає в чому різниця між [​IMG] та [​IMG] ?? бо буквочки в них різні: на одній полосаті, на іншій заповнені! вже мала її раз (з отими полосатими) і була дуже задоволена,а тепер купила ще раз (з заповненими) і ефект не той=( думаю,може одна з них-підробка і орієнтир саме в стилі написання назви?

18. Epine

Epine Well-Known Member

мала їхню пудру, то досить так нічо... Думала над тим, щоб цю туш купити, то тепер точно не куплю.:) Але також цікавить що з нею не так.

19. Siania

Siania Love Life

Чесно - важко описати. Вона просто погано малює. Або майже не малює - або наноситься кусками. В мене нормальні вії, якщо добра туш, вії довгі і обємні. А цією такі короткі, ніякі...
    Можливо, мені попалась погана туш. Але я прочитала відгуки в інтернеті - мало хто пише що підійшла.

20. Milady

Milady Well-Known Member

Більше місяця тому купила цю туш
    Дуже мені подобається!
    По-перше в неї зручна щіточка. По-друге після неї війки гарно підкручені і такими вони залишаються весь день. Коли її купила, то консистенція туші мені здалась дещо рідкуватою, але зараз нею я дуже задоволена.