Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

я довгий час тільки нею і користувалась, поки мені подруга не почала висилати з Америки різні туші:girl_dance:, то теж була дуже задоволена: гарно наносилась, насичений колір, легко змивалась)

2. ivanyska

ivanyska New Member

Ну от взяла, тай купила. mary kay lash love-так на ній пише, якась новинка (так сказали). Мені підійшла ідеально, видовжує, розпушує, а ще з моїх не конче густих вій- робить красу.

3. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата хтось користувався тушшю Pupa Milano, та що червона?

4. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

в мене була, з Америки привезли, то файна, в загальному, всі оригінальні туші мені підходили:girl_spruce_up:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а там вони всі червоні, чи принаймні не одна точно. Я мала Пупу в червоній баночці, об'ємна. Враження-перший тиждень вау, супер, так гарно накладалася, війки ставали об'ємніші, а потім різко зіпсувалася. ТРохи підсохла і почала кусками накладатися, липнути...

6. NataliSimX

NataliSimX New Member

Маю зараз туш МАС opulash - супер, подобається Inglot видовжуюча, але найкращою для себе вважаю YSL "Mascara volume effect faux cils".

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

:girl_in_love:

7. murawka

murawka New Member

Маю пробник туші Sublimine de Chanel. Щіточка силіконова з маленькими зубчиками. Майже без запаху. Непогано видовжує і розділяє вії. На цьому позитив закінчився: не дає жодного об'єму і зовсім не підкручує вії. Навпаки, вони ніби звисають вниз. Як подумаю, що те "щастя" вартує понад 400 грн...

8. Lingerie

Lingerie New Member

теж маю таку ( подарунок з Англii). Непогана, але для мене чогось дивовижного не робить. Дуже люблю подвiйну туш вiд Лореаль (силiкон+звич.чорна), але часто нею користуватись важко(. Мушу сказати, що задоволена новою тушшю вiд Орiфлейм (зелена упаковка): маю ii як на щодень. Пiсля ii змиваннея дiйсно вii мають гарний вигляд)))

9. TataMyronivna

TataMyronivna New Member

вже пару років користуюсь шанелью і дуже задоволена. але завжди беру класичну. вії підкручує)
    краще, що я пробувала.

10. murawka

murawka New Member

Можливо, Ви маєте на увазі Chanel Inimitable Intense?Мала її також у мініатюрі, то дуже сподобалась, хоча трішки більше б об'єму було. А Sublimine програє їй по всіх параметрах.

11. Pomadka

Pomadka New Member

Я вже багато років користуюсь Мейбелін, вже всі перепробувала) дуже подобається, вії дуже пухнасті і ніколи не мажеться і не осипається) тільки другий випуск тої самої туші вже не такий як перший (новинка). Колись дуже подобалась буржуа, а мері кей мала, але нічого особливого в ній не побачила...

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я нарешті знацшла "свою" туш від Helena Rubinstein
    Дуже задоволена, оскільки маю не надто густі і прямі вії, то вона чудово ці недоліки коректує.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

Усмішко, там щіточка з чого? Мені не видко. Розпушує добре?

14. romawka

romawka Member

Теж подобаються туші цієї фірми! А де купляли?

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Туш купувала в дютіку, щіточка гумова з ворсинками, розпушує добре, але то мені, не люблю надміру.

16. TataMyronivna

TataMyronivna New Member

можливо) така чорна з золотим по середині

17. Promesse

Promesse New Member

Дівчатка, начиталась на російському сайті дууууже хороших відгуків про туші Eveline i Vivienne Sabo. Чи користувався хтось такими, і як ваші враження?

18. siriuska

siriuska Member

Була я в дюті фрі,а там чуть не кожна туш архітектор і та шо незапакована-покоцані,і всьо я без туші.Де купити у Львові Оригінал, бо марю тушшю.

19. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Мені Eveline туш непідходить. Чомусь вона осипалась може була протермінована, хоча термін на ній був нормальний. Мені підходить Міліон вій від лореаль

20. Brenda

Brenda Member

Я перепробувала море тушів для вій і мені всі через 2-3 міс осипаються і засихають і приходиться знову купувати. Вирішила, що краще купити одну дорогу туш, якоі вистачить надовго, ніж кожні 2міс купляти нову туш, яка містить в собі купу ще й шкідливих хімікатів, які не дуже добрі для очей. Отож, я вже 2 роки користуюсь тушшю Dior, вона накладається суперово, стійка, дуже кльова для очей, не викликає алергію, починає осипатись через 5-6 міс і засихати десь через півроку. То купую туш двічі на рік. Хоч туш і дорога, але якшо порахувати, що дешевші туші я маю купляти кожні 2 міс, то виходить навіть економніше купити два рази в рік Dior.