Хто користувався тушшю Clarins Be Long Mascara? Хочу придбати, цікавить чи не розмазується при жирній шкірі.
Вау! Подарувала мені сестра органічну німецьку туш Annemarie Börlind. Склад: Вода, масло семян кунжута, жожоба, воск пчелиный, ксантановый воск, аргинин, витамины Е, С. Про таку марку чую вперше, але сестра помішана на органічній косметиці і натуральному догляді за собою. У мене ж чутливі очі, хоч лінзи і не ношу, і проблем з зором не маю, але туші (навіть найдорожчі і найперевіреніші офтальмологами) в мене до вечора викликають почервоніння і подразнення очей. Так от - ця туш - супер! вона настільки ніжна, дівчата! але не водостійка (кому це важливо). Змивається дуже легко звичайною водою. Запах в туші наздвичайний і цікава приплюснута кісточка з ворсинками не кругом чи по спіральці, а тільки з двох сторін. Ось тут трохи почитала про неї. Дуже рекомендую!
Порадьте хорошу туш, щоб давала гарний ефект -об'єм та видовження і не сипалась під очима. Хочу спробувати якусь нову і щоб була така прям вау Чи хтось пробував таку туш?
Мені не сподобалась категорично. Щіточка для мене дуже незручна, то взяла щіточку зі старої туші і так ще можна користуватись.
пробувала у подружки таку, при моїх довгих, але не дуже густих віях виглядала кумедно, вона вії дуже видовжує, але об'єму не надає. Яку туш порекомендуєте, щоб робила вії густішими? Вже років 7 користуюсь ось цією , пробувала багато різних, але мої вії виглядають смішно. Вирішила щось міняти, але з сьогоднішніми цінами не дуже розженешся експерементувати. Від дешевих тушей очі печуть і сльозяться, і до кінця дня я заплаканою ходжу
Я теж такою колись користувалася.Але потім почала експериментувати.Скажу чесно нічого особливого не знайшла.До того у мене дуже чутливі очі,якщо туш не підходить,то вони у мене червоніють і сверблять дуже.Тому зупинилася на Буржуа для чутливих очей.Вона мені підходть.Правда якогось супер ефекту не дає,але для очам набагато краще.
Дівчата, хочу спробувати якусь туш з сегменту люкс. Яку порадите, щоб був гарний ефект, не на щодень, а так помітно і красиво?
І я купу років користуюся мейбелін, купувала кожного разу нову, яка з'являється і завжди була задоволена А тепер зо 3 роки користуюсь в такій коралово-рожевій упаковці One by one і навіть не хочу експериментувати
Маю таку. Дуже задоволена. Єдиний нюанс - виробник туші не пошкодував і треба дати їй трохи часу, щоб "розмалювалась". Christian Dior DiorShow Extase
Купила нову туш Wild Curl LUMENE для видовження. Гарно промальовує вії, мені подобається. Правда під вечір трішки сипеться під очима, але зовсім трішки. В принципі хорошаІ щіточка дуже зручна
Дівчата хелп! порадьте хорошу туш, щоб гарний об'єм надавала і трохи видовжувала. Попередня була нормальна, але хочеться щось нове спробувати. Таку щоб не космічно дорогу, бажано до 200 грн.
раджу Евелін http://irecommend.ru/content/smozhe...it-lyubimuyu-vsemi-tush-oriflame-5-v-1-ochevi - весь час до неї повертаюсь. Останній раз брала у Просторі за 60 грн. І видовжує, і об!єм додає.
Брала тут на форумі білоруську XXL. Дуже мені подобається. І об'ємна, і видовжує гарно. Щіточка силіконова легко промальовує вії. Попробуйте, не пошкодуєте. Трохи раніше коштувала 70грн.
Для мене найкраща туш це була Буржуа, але виробник вявився російським, то й перестала користуватись, вже біьше року не бачу в нас її. Але це реально крута туш, щіточка хороша, в мене вії получались ніби з ефектом накладних, на роботі питали навіть, чи то мої) тепер теж в пошуках. От lumene, що Апельсинка виклала, теж непогана, але це не те, зовсім не те, що було(. Зараз взяла від Ейвон so sexy якась, теж щіточка ніби не погана, але так ліпить, що то капець, тож на днях вирушаю за новою!)
А мені порадьте туш, до якої маю 2 побажання. Водостійка + змивається водою такими трубочками. Маю таку від Клінік, але вона тільки в США є, в Європах нема того виду. Ну або можна і не водостійку, тим пожертвую. Мас/люкс непринципово.
І я таку Евелін вже купила 3-тю , мені вона дуже подобається. Ще любила 5 в 1 від Оріфлейм і жовту Від Мейбелін. А чи хтось користувався базою під туш від ЕВелін?