Туш для вій: ваші враження

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Ірена, 16 Березень 2008.

1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Туш для вій: ваші враження

І у мене на цю туш такі ж симптоми.

• Подобається Подобається x 2
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я років 8 користуюсь тушшю Miss Sporty об'ємна. Дуже задоволена, ніколи б не подумала, що за таку ціну (зараз це 24грн.) можна купити щось гідне. Дає об'єм, чуть-чуть видовжує, підкреслює вії (але "театрального" ефекту, що мені й подобається), не злипає вії, не осипається. Коротше, класна:)

3. uliana

uliana Well-Known Member

А де таку туш можна придбати???(якщо не секрет)

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

uliana, я купую на Добробуті. Заходите на Добробут зі сторони центру, стаєте лицем до сходів, зліва є два паралельні ряди. То в одному з них є магазини косметики (там здається два магазини). Там є:)

5. La esposa

La esposa Moderator

Класно! Трба спробувати!

6. zhetskaya

zhetskaya Active Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Я теж, причому кому її не радила всім підходить! Я користуюсь тою, що в темносиній упаковці))

• Подобається Подобається x 1
  7. Ameli

Ameli Well-Known Member

Мені дуже подобається туш Мейбелін, користуюся вже кілька років лише нею, помади різні, тіні інглод.

8. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я вже більше трьох років не зраджую туші від Л"Ореаль. Крім того, щоб не осипалась, гарно підкручувала, для мене обовязковою умовою є ще й, щоб не висихала за 2 місяці (так як я рідко малююсь).
    А тіні і помаду свої я ще не знайшла...

9. Юська

Юська Well-Known Member

В мене є срібляста я нею дуже задоволена,і так як я рідко малююсь,вона вмене вже десь півроку і ше навіть незасохла, там клаясна щіточка,дуже гарні вії робить,в мене вії малі і незакручуються а від Лореаль класно виглядає спробуйте vanilia непожалієте!

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені найкраще лореаль, купую дві - одну розпушуючу малюю нею перший шар, а потім видовжуючу - другий шар, дуже природньо і театрально одночасно... правда маю від природи довгі вії (не густі)
    хочу сказати про ейвон - якість ніби добра, але флакончика мені вистарчало рівно до виходу нового каталогу - я думаю там її "недолито" до заявлених 7 мл... бо двох баночок лореалю по 6 мл мені вистарчає на рік - 8 березня ідем з чоловіком в ДЦ і я йому кажу які мені туш треба (обожаю такі подарунки коли можна вибрати).
    питаннячко - чула що з фірмової туші з баночки написи не стираються... в мене завжди стираються... за 4-5 міс користування... А в вас?

• Подобається Подобається x 4
  11. Рибка

Рибка Well-Known Member

В мене на жодній з трьох (Л"Ореаль), що я мала, не стирався, всі написи як нові. Причому, що кожну з них користувала біля року (малююсь 2-3 рази на тиждень).
    Правда, це чоловік у Штатах купляв.

12. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

дійсно не зтираються,навіть не надавала тому великого значення. Наклейці на дні вже капец,а напис як новий!!!
    Хочу придбати собі накладні вії на одне міроприємство. Так в мене питання чи треба свої малювати під штучні?

13. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Я как-то уже привыкла к тушам от Ив Роше, не ощущаются на ресницах, не склеивают и выглядят натурально, синяя и коричневая нравятся, черные мне не очень идут, резко выделяются. Перепробовала несколько, но т.к. линзы ношу,не все подходят :sad: Хуже всего Мери Кей была, вроде на упаковке написано - для чувствительных глаз и с контактными линзами, а неприятно было от нее глазам и осыпалась кошмарно. Двухсторонние пробовала, но после того, как ворсинка в глаз с линзой попала, пришлось отказаться, незабываемые были ощущения :sad:

Останнє редагування: 11 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  14. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Я вот якраз завтра збираюсь за тушью, вже й незнаю яку з люксу вибрати, вот ще не пробувала helena rubinstein, не погані відгуки. Ніхто не користувався?

15. loreniya

loreniya Well-Known Member

цікаво, кажете в вас не стираються написи... я ж вроді не на базарі їх купую, в Магнусі або в ДЦ... Треба їхати в Америку!
    Косметика Мері Кей викликає алергію у всіх моїх знайомих! Я колись спробувала помаду - тиждень губи що15 хв гігієнічною помадою мазала!!! аж поки в аптеці фармацевт запитала чи я не користувалась якоюсь новою косметикою, кажу помада від мері кей... мені зразу видали упаковку таблеток які я чемно тиждень пила... А та дівчинка яка тон попробувала ходила тиждень в дрібних червоних прищах! Це так в нас на роботі майстер-клас Мері Кей організували...

• Подобається Подобається x 5
  16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ви спершу накладіть штучні, а потім промалюйте разом. Тобто перед процедурою свої малювати не потрібно

17. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Я таку цікаву історію розкажу. Вже років 5 користуюся Ланком гіпноз. Після народження синочка гуляю в сніг,дощ,сонце.... вирішила попробувати водостійку туш. поки шукала підирала коліжанка подарувала туш Оріфлейм водостійку з звичайною кісточкою і о чюдо суперова туш гарно наноситься добре тримається в дощ і сніг і по ціні відноситься до не дорогих

18. Morena

Morena Well-Known Member

Незнаю, чому всі так хвалять Мері Кей, туш вже через кілька годин осипається, хоча ефект натуральний, бо не ліпить.
    Зараз у мене Макс Фактор - краще, але теж не ідеально.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені завжди подобалася продукція Лореаль, все завжди було суперове. Але купила я раз туш Лореаль Volume Collagene... Така гарна, велика щіточка,я думала, що буде класно. А воно вийшло жахливо!!! Вії зліплюються, обтяжує їх.Просто відуваєш щось важке на віях. Жах... Я розчарована... При чому туш куплена не в нас, в Голандії..

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Недавно спробувала "the colossal volume express" від Мейбелін. Знаєте, непогано! Дійсно робить вії об*ємними, не осипається і добре знімається ввечері. І ціна приємна:)