Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко. Як правильно визначити кількість одягу???
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Не розумію, а для чого дитині шапочка при плюс 30? Хіба панамка, якщо люлька без капюшону... Я своєму шапочку вдягала з народження при температурі нижче плюс 16 - і то найлегшу. А такої зимової з хутром ми навіть і не мали.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? В мене дитина в бодіку і тоненькій шапочці-сіточці , бо панамки і капелюшки без завязок скидає чи натягує на очі і плаче. Хоча люлька має капюшон, інколи дитина на вулиці плаче, то приходиться витягувати з візочка, а сонце то в голову пече. а в хаті - голенька.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? І мій ходить і спить голяка. В нас також душогубка неможлива в хаті. Чоловік сміється, щоб манюсій сховав "хвостик"
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Вікуська спить тільки в трусиках і повністю розкрита. А от в садок даю легенькі сарафанчики. Сьогодні халепа, вийшли з хати і забули панамку , то в садочку нам мама іншої дівчинки дала, добре що мала запасну. А от шкарпетки тоненькі вдягаю в садок в цілях захисту, бо потім ті шкарпетки всі просто чорні, замузьгані. А так би що було з пальчиками, пооббивала б всі? Забираю з садка то шкарпетки знімаю і босоніжки на босу ножку.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? В наших садках то є одна з вимог - закритий носик або скарпетки.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Шапочка тоненька, а вдягаю тому що малечу трошки на сонце виставляю, щоб не пекло. Сьогодні, щоправда, уже без шапочки ходила
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Оригинально! В таку жару, та ще й на сонце і в шапці щоб не пекло
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? вони мали на увазі шапочку типу панамки, косинки, щоб від перегріву голову захистити, коли дитина на такому сонці як зараз
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? так як ми гуляємо переважно в тіні, то на голову малому нічого не даю. по-перше, не бачу такої потреби, а по-друге він все стягує з голови і кидає на землю так що бережу і свої нерви....
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? От моя така ж. Даю панамочку або хусточку, а вона відразу скидає та викидає на асфальт, то ми гуляємо без головного убору. А решта в нас одягу - легенька тунічка та трусики. Ще на вулиці не ходимо, то ноженята босі.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? В жару гуляли в бодіку або сорочечці простенькій - вдень без підгузка, на ніч з підгузком.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А ми гуляємо голенькі і босі, хіба що панамочка на голові (і то не завжди тримається). А спить лише в памперсі, накриваю марлевою пеленкою, щоб мухи не "кусали".
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Зараз на морях Ромік цілий день гасає по території голий лібо в футболочці, і босий. А от наші сусіди очі на лоб викатують...Для них 25-28 - то холод. Сидють в спортивних костюмах, а дитина в теплих колготках. Кажуть "Ну у вас ребенок и закаленный. Видать там, откуда вы, всегда холодно. Он привык". Ага, ми з Сибіру! М-дя. А ще, дітей в море не пускають, бо холодно.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А мій в сонце без паномочки на голові - не вийде. Кричить "шапа" і все. Так він уже в мене любить ті шапочки, що ніян не може "пережити", коли ми гуляємо без неї. А ще, яка б жара не була, колінка в нас мусять бути прикритими, бо інакше без перекисі на вулицю можна не виходити. Ну хіба на дачі бігає в одних трусика, там трава і все не так трагічно, як у Львові на асфальті.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? ми з чоловіком навчилися малого вдягати тільки через місяць після народження, бо такі вже були невпевненні. а зараз вдягаєм за правилом: як на тобі+1 . хоча чоловік мій іноді "підморожує малого". приносить. а в того ручки-щічки холодні і ікота, як перша онака того, що змерзло мале.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Ото в мене так зі старшим було, почав ходити влітку, а ходити, то означало бігати. Кілька хвилин - й коліно подерте и біжить, щоб мама поцьомала. За кілька хвилин те саме. То ми теж ходили гуляти з перекисю в сумці, але з часом йому стало цікавіше бавитись з дітьми іграшками, то коліна стали цілішими. Кілька днів тому пробували босі з малою ходити по пісочку. Люди, правда, трохи неадекватно дивились на нас, особливо, коли ми пішли по асфальту. Я трошки переймалась, щоб не застудилась мала, але ТТТ все нормально.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Основний принцип одягання дитини (як нас навчили на курсах для майбутніх мам): вдома одягаємо дитину як себе, надворі на 1 одежину більше. Для того щоб перевірити чи дитині горячо/холодно потрібно комплексно оцінити температуру рук, носа, шиї у ділянці трохи нижче від потилиці. Найпоказовішим у списку є саме шия, тобто, якщо руки і ніс холодні, а шия тепла - значить дитині тепло. ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Гикавка не є першою ознакою того, що дитині холодно! Найчастіше діти гикають від того, що наковтались повітря. Це не власне спостереження, а медичні дані.
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? А в що зараз вдягаєте діток? Чи вдягаєте уже колготки під штани? Бо, щоб я не заморозила дитину моя мама вчора купила колготки для Міюсі
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? я обох одягаю майже однаково. - майка, трусики\памперс, бодік - кофта під шийку чи гольфик - колготки, носочки - штанці(джинсики чи вельветки) - курточка - шапочка - туфлі, черевички а меншого, коли спить на вулиці, то прикриваю одіялком.