У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: У кого де було весілля?

не нав"язують, пропонують

ви можете відмовитися і працювати з іншими

3. La esposa

La esposa Moderator

справді, обслуговування там дуже хороше. А ще мені дзеркала подобаються, їх там так багато :girl_in_love:

4. KMari

KMari New Member

Так, і таких інших вони пропонують ще двох) і замовити у них треба хоча б мінімум...)
    Хоч не можу додати щось погане про всіх трьох)

5. Імель

нам такого не казали і залишили право на своїх декораторів/флористів

6. KMari

KMari New Member

або ж після нас чи після вас щось змінилось) На весіллі родини в іще 2009 році це було саме так. Та й минулого літа на весіллі знайомих це іще було присутнім в умовах замовлення залу. Хоч Древній град того вартує за будь-яких умов.

7. Імель

моя інформація станом на 2012 рік
    вважаю, що стосовно цього питання можна домовитися, але фішка в тому, що їхні декоратори там кожну балку знають, а з кимось, хто залу не знає працювати досить ризиковано (в т.ч. і для ресторану)

і крім того, зал можна і взагалі не прикрашати :)

8. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Могло нічого і не мінятись. Часом, здатність закладу до компромісу залежить від дати весілля. В серпні-вересні, коли є натовп бажаючих молодят, можна дозволити собі "перебирати" і ставити вимоги. А якщо взимку в піст і в неділю, то і на зустріч підуть в багатьох питаннях і знижку дадуть.
    А інколи залежить від наполегливості молодят - вам здається, що нав'язали, а насправді можливо достатньо було попросити чи ще раз перепитати;)
    P.S. Я не про Древній Град, а "взагалі".

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

підійде хіба якщо весілля на 30-40 людей, дуже маленьке приміщення, і кухня посередня.

10. Bibysbka

Bibysbka Member

І я була на весіллі знайомих у Древньому Граді в 2012 році.Заклад залишив самі позитивні враження. Сподобалося все : смачна, вишукана кухня, гарна територія і зал був дуже гарно прикрашений. Незнаю , чи прикрашали їхні декоратори , але результат суперовий) Думаю , що без прикрашання зал міг би виглядати трохи простувато.

11. KMari

KMari New Member

Древній град без декорацій чи флористики - це не зал для весілля, моя особиста думка.

Бачте, ми не малі діти :) Виявилось, що тільки ультиматуму, що сестра не буде там святкувати, бо її не влаштовують скатертини їхніх декораторів було достатньо, щоб їй дозволили іншу агенцію. Тож про наполегливість годі й говорити.
    Повторююсь, до залу - жодних претензій в сестри не було, все перфектно, вищенаведене - це єдиний нюанс. Робота адміністраторів і офіціантів - це вищий пілотаж, кухня - неймовірна, територія - захоплює, але зал треба прикрашати однозначно.

12. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Були на весіллі у серпні там. Зал дійсно красивий, але додатково ще молодята замовляли оформлення крісел, а також флористів. Стосовно кухні зауважень особливих немає. Смачно все було, але зараз уже і не пам"ятаю, щоб щось дуже оригінальне у меню було. Але це вже питання смаків.
    Весілля було десь на 100 людей, то було трохи проблемно із танцями. По боках залу, де танцюють, наставили фуршетних столів, тому місця трошки не хватало. Суттєвим мінусом цього залу для мене була система вентиляції. Коли її включали, то було дуже холодно. А, коли виключали, то через низькі стелі дихати не було чим.

13. Mopis

Mopis New Member

Сьогодні їздили обирати весільний зал з нареченими )
    Вимоги були : Львів або дуже близько, по вартості до 250 грн на людину, на 70 людей )

Подивились 4 зали:

1. " Юність " , Пасічна 43.
    Меню: 250 грн на людину, оренда 1500 грн ( в ю вартість входять чохли, скатертини без спідничок , на 70 людей працює 3 офіціанти, алкоголь солодке , м'ясне своє, є музиканти яких можна замовляти.
    Зал не супер вишуканий, але досить просторий, на 70 людей по вмісткості підходить. В оранжевих кольорах.
    2. " Марі ". Миколайчука 4. Зал дуууууже маленький, не уявляю як там можна святкувати весілля , навіть на 50 людей, душно , двері трохи обшарпані.. Але власниця чи адміністратор уже приємна)
    3. " Маєток ". Зимна Вода, Миру 41а.
    Вартісь: 220 грн з людини, оренди нема, доплата після 02 год 150 грн за год, 3-4 офіціанти, нарізка фуршетів 300-400 грн. Ззовні перші враження не весільні )) спочатку побачили магазин, оранжеві стіни, потім потрапили в якусь комірчину )) З 3-го разу знайшли банкетний зал. потрібно підніматись по сходам. Зал звичайний )

4. Рамада , біля " Епіцентру ".
    Вартість: 250 грн з людини, входить м'ясне, оренда 500 грн, в неї входять чохли на крісла та спіднички на столи , є підвищення для столу молодят, після 11 год доплата 400 грн за год, є проектор, екран, 4-5 офіціантів, номер для молодят в подарунок )
    Обслуговування дуже хороше. Нам роздрукували меню, все показали і дуже детально розказали ) Зал красивий , теплий, просторий ) На тому й зупинились, дуже задоволені )))

Надіюсь комусь допоможе :))

14. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Дуже хороший сайт. Багато в чому поміг.!!!

Розказую як було в нас. Сьогодні їздили в коханим вибирати зал (на вересень…доречі дівчатка хто планує весілля раджу поспішити. ). Плануєм 60 людей.
    З ресторанів зі Львова і за містом вибрала 25 залів. З них 6 тільки вільні. Всі решта такі як (Княжий двір, Сантіно, Акварель,Варшава і т.д.)заняті.
    Починали наш “рейд” з:
    1)Леотель (Лукіяновича 3) – місце розташування вроді непогане. Красивий ресторан. Розрахований на 120 місць. Світлий…місце для танцю є….альтанки є…300грн/особа, 3-5% обсл., оренди немає. Адміністратор дуже гарно нас зустріла…розказала все детально….В загальному зал хороший….але ми ще над ним подумаєм..
    2) Алегорія (Стрийська 66) – місця в ньому аж ніяк не на 60 людей..скоріше 40. Зал для танців окремо. Ціна 300грн/особа.
    3)Гетьман (В.Великого 50) – так і не добрались до залу….так як стояв противний запах ще в при вході….совецькі коридори…короче ужас…..далі ми не змогли дойти.))))
    4)Касіопея(Кульпарківська 129) – зал хороший, так як і ціна максимум 200грн з людини. Но нам не підійшло…запах сигарет і жареної риби стояв ше на вході….зал для танців окремо.Це не ресторан а кафе-бар.
    5) Рамада(Біля епіцентру) – з попереднього повідомлення дізналась про нього))))….красиво…не дорого….тільки зал буде готовий аж в квітні….не зможем так довго чекати.
    6)Багратіоні(Чорновола 69) – супер….такий зал як я собі уявляла…300грн/особа, 7%обслуг…..правда не всім може він підійти так як грузинська кухня. Напевно так і зупинемось на цьому виборі!!)))
    :girl_in_love:

P.S. надіюсь хоть комусь помогла )))

15. lovelycat

lovelycat New Member

Влітку відсвяткували весілля в готельно-ресторанному комплексі "Бухта Вікінгів".
    Задоволення море:
    Страв в нас було багато, навіть трохи забагато. Все, що гості не доїли не допили нам зібрали офіціанти...........
    Родзинкою був молодий баранчик на вертелі, якого запекли при нас в альтанці коло банкетної зали. Саме тут був організований фуршет. Дуже вдало, бо всім хотілось вийти на вулицю, побалакати, пофотографуватись, тай випити кави на свіжому повітрі.
    Обслуговування також хороше і привітне. Індивідуальні тарілки міняли, алкоголь доставляли вчасно порожні блюда забирали відразу і без нагадувань. Все що ми привозили своє зберігалось в холдильниках .
    Зал прикрашали наші декоратори, та потрібно було лише задрапірувати столи, на крісла ми взяли чохли бухтівські (20грн., але вони того вартують, нез’їзджають при сидінні).
    Нам подарували номер в готелі.… Сніданок в номер
    З мінусів звичайно добирання (30хв) та автобус і так винаймали. Ну і ще те що там пляж та альтанки в лісі , тобто близько до вас будуть чужі люди. Та якщо чесно то ми дарма переживали дискомфорту від цього не було жодног. А якщо робити весілля осінню, коли ще не холодно, але люди вже не купаються то взагалі чудово.

Нам по коштах не виходила виїзна церемонія...але там на озерах би зробити- було б кайф

16. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Наше весілля було у "Банкет-холі "Медова печера". що на вул. Медової Печери відповідно:girl_smile: Враження тільки позитивні: основний зал до 130 чол, менший - для фуршету (до речі дуже зручно робити фуршет в іншому залі. по-перше: всі ваші смаколики набагато ефектніше виглядають на окремих столах, а не скопом якщо це в одному залі, по-друге: є можливість побути гостям у трохи "тихішій" обстановці), хороша кухня.

17. zjomka

zjomka Well-Known Member

Також розглядали цей зал, але їхні ціни нас шокували... куди не тикнись всюди треба доплачувати (проектор, альтанки, обслуговування...)

18. wedding

wedding New Member

З власного досвіду оформлення фуршетів у ресторанах Львова та області хочу поділитись з Вами певними враженнями.
    1. Фазенда на Гончарах. Цей заклад більш схожий на заміський будиночок. Зал величний, в королівському стилі, але площадка для танців, фуршетів - у підвальному приміщенні (як на мене, там не дуже затишно і мало місця для розміщення фуршетних столів). Окремої уваги заслуговує ставлення адміністрації до клієнтів. З першого погляду - приємні, ввічливі, усе гарно розказують. Але... Додатково беруть кошти за використану електроенергію, якщо у Вас буде музика чи світло додаткові. Горнятка для кави - додаткова оренда, їх у них в наявності дуже мало. Холодильник для збереження продуктів клієнта не надають і кімнати також. Від жодних їхніх клієнтів я не чула позитивного відгуку, тільки були постійні конфлікти. Використання альтанки, території біля закладу, номерів в готелі - оплачується додатково.
    2. Готельний комплекс "Варшава" - новий, чистий, просторий. На кухні - чисто, багато обслуговуючого персоналу, який добре виконує свою роботу, але і дозволяє собі багато (дегустацію продуктів клієнта). Цінова категорія - досить дорого. Заклад не дозволяє нічого свого, усі продукти (навіть солодке, фрукти, м'ясне - їхнє). Ціни достатньо кусючі. +10% від загальної суми - за обслуговування.
    3. Готельний комплекс "Оріон" надає клієнтам хороший сервіс. Для зберігання продуктів виділяють окреме приміщення з кондиціонером. Кухня мені дуже сподобалась. Територія гарна, чиста і простора. Приємні адміністратори. Єдиний мінус (як для мене) декор приміщення, мені страшенно не подобаються їхні тюлі та штори, стиль часів радянських ресторанів. Хоча заклад хороший, про що свідчить його зайнятість клієнтами.

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

4. "Вілла Австрія" - затишний комплекс, виконаний в австрійському стилі. Зал до 100 людей. Територія ресторану - дуже романтична (озеро, альтанки). Для виїзної церемонії дуже гарне місце. З адміністрацією можуть бути нюанси щодо кількості випитого узвару гостями (перевірити важко, а оплачувати потрібно). Не дуже компетентна адміністрація, потрібно бути готовими до постійного контролю їхньої роботи.

Останнє редагування модератором: 31 Січень 2013
    • Подобається Подобається x 1
  19. Jnywa

Jnywa New Member

Доброго Дня!!! тепер і я пишу про свої пошукі залів, спочатку я не вірила шо зал треба шукати за рік часу, але коли почала шукати то переконалась.... !!! В які я тількі зали не дзвонила, де тількі ми не були.... і у Львові і за місто, всі зали офігенні занняті і навідь у неділю. Про деякі, які мені сподобалися вам розкажу)))
    Княжий Двір- гарний зал, 290 гр. з людини, оренда 2000 гр., непогане меню і кухня смачна ( у моїх друзів було там весілля, досить класно ) але мінус тршкі мало місця для танців, як що більше ніж 70 людей то тіснувато!!! але вже до жовтня всі суботи занняті і навідь неділі.
    Будьмо сл. Малехів- гарний зал, в них своє оформлення і за нього не треба платит, 200 гр. з людини, дуже смачно готують, але так само все занято!!!
    Леотель (вул. Лукіяновича, 3)-дуже гарний зал, великє меню і досить орігінальні страви, 350 гр. з людини, 3% від суми за обслуговування і оренду, але мінус шо вони хочуть шо б частину алкоголю взяли в них!!
    Персей- чесно, ні чого особливого в тому залі не бачила.... 350 гр. з людини, оренда 3000 гр. і після 11 години 360гр. за годину
    Гуцульскій Дворік- кому подобається чисто в гуцульскому стилі то раджу там)))) орігінальне оформлення залу, смачна кухня, з людини 300 гр, 600 гр обслуга і після 11 доплата 100 .гр, мінус шо зал де гості сидять на 2 поверсі, а музика на вулиці..... і як що до 70 людей то нормально бо більше буде тісно танцювати!!!
    Афродіта (вул. Хуторівка, 40а) зал шикарний і кухня смачна, але там максімум до 60 людей, більше буде тісно, здається з людини 300 гр. з людини.
    Острів скарбів в Виниках- 250 гр. з людини, просторий зал і доречі новий, добре готують, оренда 1000 гр, але там погана акустика для музикантів і поруч заправка, може заносити бензою.
    а ми вибрали Львівськє Передмістя за Єпіцентром не доїзджаючи рясне 2, 300 гр. з людини, гарний зал, новий, в них своє оформлення 1500гр, альтанкі, ліс, літом дуже круто і власниця априємна жіночка!!!:girl_tender:

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені "Медова печера" теж дуже подобається. Хороше там обслуговування, готують "по-домашньому" дуже смачно.

21. nok

nok New Member

була на весіллі у сестри інтерєрчик непоганий музика така нічо(хотілось би кращого), а кухня фе в рибі фаршированій кості, майже всі гарячі страви з томатом ну, а їхні гарячі баклажаники то взагалі на конкретного любітєля.(не рекомендую) хотя тепер страви з мангалу може щось краще. дуже смачний був борщ і налисники. я була на весіллі у травні 2012 року. Знайомі робили корпоратив говорили що кухня помінялася стала кращою.