У мене залежність...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Liliyah Romanova, 14 Липень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: У мене залежність...

А сенс??? Тоді вже краще взагалі не пити. Я он перейшла на чорний чай з молоком, вранці п*ю.

• Подобається Подобається x 3
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

думала думала, від чого я залежна???
    кожного ранку кава з молоком))))))(але як в гостях не буде можу і чай випити)
    ДП та інет - це вже просто хвороба якась))))хіба цикаю на нові дописи і лІтаю по темах...
    думаю без всяких інших речей я можу спокійно обійтися день-два-три...може чотири і п"ять -шість...тобто щоб мене там "ламало" як наркоманку такого нема, я терпелива натура....нема - ну то нема, хоч і деколли дуууууууууже хочецця))))))

• Подобається Подобається x 7
  3. Анута

Анута Well-Known Member

а моя ДП залежність без ломки вилікувалась під крапельницями денного стаціонару :sad:
    тепер хіба що страшенно солодкого хочеться, шоколаду і різноманітної випічки :)

• Подобається Подобається x 5
  4. zetta

zetta Well-Known Member

шось купа тих залежностей було...))
    якось минулось, зараз полюбляю шоколадки і вафельки і каву з молочком, або молочко з кавою)))... ну і нашкоднічати люблю..

5. матуся Оленка

матуся Оленка Well-Known Member

У мене залежність від яблук, домашньої випічки і ДП. А ще від ранкової зарядки, як не зроблю фізичні вправи - щось мені не вистачає.

• Подобається Подобається x 4
  6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я залежна від чоловікової уваги та ніжності, бо як його немає незнаю куди себе подіти. Книги фантастики, психології... читати і читати. Інтернет. Солодкого і алкоголя не люблю взагалі, кави теж. А шматочок ковбаски це мені за велику радість. Я скільки видів перепробувала, що вже, здається, великий знавець, якого ще треба пошукати.

• Подобається Подобається x 2
  7. Яруська

Яруська Well-Known Member

То не залежність:girl_crazy:
    Я куди б не їхала то тягну з собою свою каву, горнятко і кип"ятильник...бо інакше- гаплик:girl_cray::girl_cray:

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

від Посиденьок....і я це визнаю тільки після сьогоднішнього дня...завжди від того віднєкувалась, але нинька зрозуміла шо я просто чокнута...кожні 5 хв. перевіряла чи працює...треба з тим зав'язувати:girl_in_dreams:

9. Liliyah Romanova

Не треба!!!! Ти не одна! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  10. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Капець... а я не маю залежностей (хіба, як писали, від посмішки синочка, та це ж життя а не залежність). Раніше мала купу... зранку кава з вершками і цигарка - цілий ритуал був, день без пива з чіпсами - капець, день без ввімкненої музики - не уявляла... А зараз фшистко єдно до того усього... Захочу чіпси і пива - будласка, але я ж не хочу! Каву випиваю, як тиск знизиться сильно... Аж якось шкода без тих залежностей, чи то я посто зараз собі так подумала?! :)

11. Alias

Alias Well-Known Member

Я залежна від інтернету, ЛФ, телефону-просто не можу коли він мовчить , залежна від смс коханого, а також кави і крабових паличок.Якщо хоч один з перечислених пунктів дає збій - у мене ломка , поганий настрій іт.д.

12. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

ДП, ще трошка і чоловік наш комп комусь подарує. Залежність від думки, що кава мусить бути, серіал Доктор Хаус та Кримінальний Кодекс України (нагадує мені про несповнені мрії стати слідчим):girl_flirt:

• Подобається Подобається x 9
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у цьому дописі залежності цілого нашого подружжя.моє-все що до Доктора Хауса,чоловікове-друга половина,а кримінальнві програми любить дивитися наш дідусь

.....ну а ше крім цього маю залежність від музики,ну не можу я без неї,в мене доця навіть з пеленок танцює,як ритми чує

• Подобається Подобається x 6
  14. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Музика - це все:girl_in_love: не можу без неї.
    Люблю часто пресу купувати (майже щодня), то вже певно залежність. Можу то почитати в інеті, але...тримати ґазету в руках - то зовсім інше діло. :girl_curtsey: Часом буває все прочитаю в інеті, а потім все одно піду і куплю в кіоску. :girl_crazy:
    Виноградний сік (знаю, що треба балансувати харчування і пити різні соки, але так його люблю...ммм...можу обпитися:girl_haha:)
    Добре слово. То, певно, кожна людина мусить почути - хоч одне добре слово на день. :girl_smile:
    Ну і троха пофільософствувати треба - можна навіть пізніше їсти, але як муза прийшла, то треба пофільософствувати. :girl_in_dreams:
    Обов'язково щодня п'ю чаї (рііізні) і дізнаюсь в новинах шо ся в світі стало за цей день.
    Але найбільше кайфу отримую від банки маринованого червоного перцю! То є щось! The best of the best.
    Певно, є ще якісь залежності, але наразі більше не пригадую. :girl_curtsey:

Останнє редагування: 5 Серпень 2009
  15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

у мене такоз:girl_in_dreams:

Ще маю залежність від кави з булочкою (або чимсь мучним) зранку
    Зараз підсіла на Доктора Хауса.
    Маю залежність від кухні. Не можу прожити дня щоб якийсь новий перепис тай не випробувати на своїх домашніх.
    Музики, також страшна залежність. Цілий день щось слухаю.

Останнє редагування модератором: 5 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  16. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

І ше таке згадала - не виходжу на вулицю без годинника на руці. :girl_in_love: Як забуду вдягнути, бо поспішаю, то якийсь дискомфорт. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  17. Liliyah Romanova

А я нині усвідомила, що в мене день без шклянки молока - поганий день...

І від минулого тижня маю залежність від музики Моцарта. Як не послухаю, то настрій зовсім не такий, як би мав бути!

18. Holly

Holly Moderator

Залежність від нету вже пройшла, від ДП не пройде ніколи, неможу без рукоділля і все

• Подобається Подобається x 4
  19. skarlet

skarlet Well-Known Member

Гарячий зелений чай(літрами!) із солодким , і рукоділля теж.

20. Liliyah Romanova

Зелений чай літрами може зашкодити організму. Так що з тим вважайте. ;)

• Подобається Подобається x 1