У мене залежність...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Liliyah Romanova, 14 Липень 2009.

1. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Відповідь: У мене залежність...

А в мене залежність від мого фортеп"яно. Вже 2 роки тому продала (чоловік змусив), а ніяк про нього забути не можу, мені коли було важко завжди сідала і грала. Все по голові ходить думка відкупити його.:girl_cray:

• Подобається Подобається x 10
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я зрозуміла що вмене залежність тоді,коли того не стало.а саме: ДП і телефон!!!вчора задбула його вдома і весь день як без життєво важливого органа!!!!
    А ще : солодке!для мене десь без солодкого марно прожитий! якщо нічого не з"їм, то дуже зла!!ввечері хоч шматок рафінаду, але мушу зажувати!

• Подобається Подобається x 9
  3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

як про мене. А ще в мене залежність від одягу косметики біжутерії як не куплю собі щось коли хочу, день пропав

• Подобається Подобається x 5
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я в Дніпрі зрозуміла, що можу жити й без комп"ютера та інтернету. Втім, коли мені чоловік передав ноут я тішилась немов дитина :)
    Солодке для мене справді раніше було залежністю. Щоб я день провела без морозива тістечка чи цукерок? О, ні.
    Зараз я розумію, що таким чином збільшувала рівень гормону естрогену (задоволення), бо мала обмаль радощів у житті... тепер із розумінням цього прагну шукати радощі в інших задоволеннях. Наприклад, мрію піти на танці (якщо знайду групу для таких старушок, як я. :D )

• Подобається Подобається x 5
  5. Knopka

Knopka Well-Known Member

У мене залежність від телефону, компа, нету, добрих книжок (без них геть не можу, книгарні і форум видавців для мене - то щось), музики, цікавих подорожей (хоча б раз в рік-півтора мушу кудись поїхати для щастя, бо інакше тяжко), кави, фруктів... Словом, багацько виходить залежностей і то певно не всі ще...

• Подобається Подобається x 6
  6. Tela

Tela Well-Known Member

А у мене від інтернету і горнятка натуральної чорної кави без цукру, чим я зараз і займаюсь

• Подобається Подобається x 1
  7. Руденька

Руденька Active Member

100% залежність від мобільного телефону. Навіть якщо ніхто за день не подзвонить! Навіть як мені не знадобиться нікому подзвонити! Навіть якщо не треба глянути котра година! Відчуття того, що він вдома, а я без нього викликає паніку.
    А ще велика слабкість шоколад. Як нема під рукою, то пробую чимось замінити солоденьким, але себе не обдуриш так просто, закінчується все тим, що таки йду і купую шоколад:)
    А залежність від Доктора Хауса виявляється лікується - достатньо подивитися всі 5 сезонів за 2 тижні!!! А поки нема нових, то і ломки нема:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Про дівочопосиденьчену залежність вже казали. Треба якось лікуватися, бо стоїть моя робота... :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  9. Bysja

Bysja New Member

А в мене залежність від Солодкого поки все що є вдома не зїм не заспокоюсь,але то не помагає,магазин поряд!ЩЕ від сигарет(борюся),нету і музики!!!

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і я в цю ггрупу...солодке...мммммммммм.....хоча у мене як у мамату-просто шукаю задоволення.

11. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

можна сказати що маю залежність від мережі. трохи меншою мірою, але теж - "украді но випєй:girl_cray:" - від темного шоколаду.
    а коли зустрічаюся з хорошими друзями (як-от вчора і сьогоді), усвідомлюю, що маю залежність від їхніх обіймів :)

12. poputochka

poputochka Well-Known Member

Видно, я як всі:
    1.Кава (наразі без кофеїну);
    2.Інтернет (ДП і т.д.);
    3. Солодке (чорний шоколад і тістечка);
    4.Читання (книги або комп"ютер);
    5.Покупки.

13. Katrine

Katrine Member

останнім часом прихожу на роботу, загружаю ДП і контакт, і більше нічого мені не треба...)
    ще обов"язково маю зо 5 разів поговорити з чоловіком по телефону, з"їсти щось солоденьке, і вишити кілька хрестиків:girl_spruce_up:

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я сьогодні зрозуміла, що маю залежність від... взуття, коли купувала сьогодні собі н-ну пару взуття. Причина в тому, що моя свекруха торгує взуттям, і коли я тільки до неї не прийду, в неї є щось нове і щоразу гарніше... От і сьогодні спокусилася на нову, надіюсь, останню пару чобітків.

15. Milashechka

Milashechka New Member

Добрий день, мене звати Юля, я наркоманка:girl_curtsey:
    в мене повно залежностей))
    кава, сигарети, інтернет, книжки, не можу прожити дня без балачок по телефону з коліжанками, також не можу без покупок

16. meros

meros New Member

моя залежність інтернет...
    ДП, Однокласники, контакти... дефіцит спілкування....

17. Jasmin

Jasmin :)

От і я прийшла, з своїми залежностями:girl_crazy:
    Отже, залежна я від:
    1. інтернет (ДП, однокласники, в контакті, таблоід, ася, і -60 само собою:girl_cool::girl_crazy:)
    2. кава :girl_in_love:
    3. мобільний тел. Збожеволію, якщо не зміню хоча б раз у 2роки:girl_smile:
    4. шоколад і все, що пов"язане з солодощами:girl_in_love:
    5. моя робота ( Як приходжу у вересні в аудиторію, то просто не можу наговоритись:girl_cool: І взагалі люблю свою роботу:girl_in_love:)
    6. Маргоша (вечором просто рефлекс включити і дивитись:girl_in_love:)
    7. А ще я шопоголік! (як і більшість форумчанок:girl_smile:)

18. olena

olena New Member

У мене залежність від:
    -кави;
    -мобільного телефону(деколи не чую як він дзвонить,але обов'язково має бути зі мною);
    -спілкування(маю з кимось поговорити,бо інакше мене криє);
    -інтернету(спілкування+інформація).

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

В мене також кілька залежностей. Отже:
    - інтернет (ДП);
    - солодощі і... сир!!!:girl_haha:
    - чоловік, здурію, якщо чоловіка нема і мені щогодини не дзвонитиме:girl_haha:
    - у більшості форумлянок залежність від кави, а в мене від чаю:girl_smile:.

20. Відповідь: У мене залежність...

Дуже люблю солодке,коли з шефом трохи поцапаємось,в знак перемир*я завжди отримую білий шоколад,клієнти деякі теж знають мою слабкість...Обов*язково вранці і вечером маю по телефону поговорити з дітьми,за що чоловік мене називає квочкою,але деколи нагадує мені подзвонити .Інтернет,хороша книжка,мої внуки---також моя приємна залежність.:girl_bye::girl_crazy::xaxa: