У мене залежність...

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Liliyah Romanova, 14 Липень 2009.

1. носик

носик New Member

Відповідь: У мене залежність...

Привіт! Мої залежності, мабуть, стандартні:
    1.шоколад
    2.мандарини (животик вимагає по 2 кг в день).Одного дня в магазині, який біля мого дому їх нестало:girl_sad:...Мій животик це всю ніч не міг пережити цю втрату( снилися мандарини).А о 8 ранку я не витримала і відправила шукати чоловіка собі мандарини...
    3.Чорні маслини
    4.Бісер і вишивка
    5.Телефон(ну тягнуться руки,щоб кудись подзвонити)))))))
    6.Мучити чоловіка, коли той спить)))) Всякі люблю хвостики робити кольоровими резинками, заколочки вчипати, помадою( стійкою) вимазувати)))))), а потім будити на роботу)))))

2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Мої залежності
    -вишивка
    -інтернет
    -солодке

3. Tanju

Tanju Well-Known Member

Не можу обійтися без телефона, а точніше без того, щоб принаймні пару разів на день потриндіти з подружкою або з сестрою, інакше вечором відчуваю інформаційний голод!

4. тигрица

тигрица Well-Known Member

Телефон, інтернет, солодке, кава, кухня.

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в мене залежність:
    -інтернет (бачу тут у всіх така залежність) особливо ДП
    -кава
    -музика
    -масаж
    -взуття, одяг...-собі і малечі (я шопоголік), а також косметика і різні засоби догляду за волоссям, шкірою...(багато перепробую, поки знайду своє)

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Без кави-ніяк. Як не вип"ю каву-цілий день ніяка ходжу........Пов"язую то тим,що я гіпотонік.

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

бідний чоловік :)
    - гаряча ванна
    - різноманітні чаї, дуже люблю купувати всілякі нові сорти, змішувати, ексерементувати (трав"яні, зелений, чорний, мате, білий)
    - інтернет
    - порядки (цілий день бігаю як та дурна, все перескладую, перестановки роблю, вимиваю, прасую, вже аж чоловік свариться, щоб я лишилася того діла, та яке там, в мене як не прибрано в хаті, або купка лахів є непорасованих - то я слаба поки то не приберу...) А самий головний пунктик - все має лежати рівненько, крісла мають бути паралельно, хідник перпендикулярно, рушнички штабельками, як щось перекрутиться, чи зсунеться - то трагедія, яка вимагає негайного перескладування. Одним словом, больна я, мнє надо к доктору :)

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

перечитала і згадала :), я взагалі спочатку зраділа, коли вони перестали її показувати, а тут бачу від нині знову починаєтьтся, то я вже все собі на завтра приготувала, вечеря готова, діти втихомирені, вибігані і зморені, по плану мають заснути до 21.15, і я засяду знову за Маргошу, і буду клясти рекламу кожних 15 хв., в мене таке востаннє було, коли Клон показували...

8. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Напевно найбільша зарас залежність - це Інтернет!!!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нещодавно читала статтю про такий розлад. Пошукаю й скажу, як він називався. :girl_crazy:

10. Koketka

Koketka New Member

У мене залежність ну перш за все це як у більшості присутніх інтернет і чорний чай зранку (як не вип'ю я не я:girl_crazy:), думала, що ще від шоколаду і цукерків, але помітила, що день-два можу й без них ( може то вже не залежність:girl_haha:?)

11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ще глянь, чи то ся лікує, і як, бо то вже нема рятунку з тим :)

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Аналогічно. Ненавиджу весь білий світ, хоча пю небагато - одну маленьку чашку зранку для розгону. Якщо нема можливості випити - начинаю заїдати горе.
    Інтернет.
    Телевізор.
    Спілкування.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нє, не лікується, тільки заліковується. :girl_haha:

14. Natinka

Natinka New Member

О! А в мене в чоловіка залежність від "Маргоші", вже і мене присадив.
    А в мене чай, ДП, телефонна розмова з мамою.
    І тепер моя нова залежність - кожен день засинаємо разом з донею. То в нас взаємна залежність.

15. mazyr

mazyr Well-Known Member

Мої залежності,чи то звички,чи то щоденна необхідність: КАВА МАРГОША, ІНТЕРНЕТ,ТЕЛЕФОН,СОН(дужжже люблю поспати).

16. Okunjo

Okunjo New Member

в мене залежність,то розмова по телефону,інтернет,солододке з чаєм і телевізор.

17. Natinka

Natinka New Member

Ой, навіть забула, то найбільша залежність. Спати менше 7-8 годин - то для мене смерть мухам. Ну мушу я поспати, а тоді вже і про інше думати.

18. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я-кавоголік
    я-шопоголік
    І не можу я без кохання:girl_flirt:

19. Dana K

Dana K Well-Known Member

А мене залежність від шоколаду супроводжує ціле життя!!! І часом я відчуваю реальну ломку:girl_haha: А ще інтернет, зелений чай і коханий...

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також без кави нікуди. А ще без випічки. Вчора напекла кілька булочок з корицею, то нині вже три з*їла.