У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Milka, 10 Квітень 2010.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Тут вже це обговорювалось. Ким би ті люди не були, це просто люди і їх життя безцінне. І напевно не варто так казати...

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Створив окрему тему, щоб тут більше не обговорювалося

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

сьогодні вранці після церкви пішли з квітами та свічкою до консульства на Франка.
    мені стало набагато легше на душі...

в нас ДУЖЕ багато небайдужих людей, котрі щиро співчувають своєю молитвою та короткими візитами до брами представництва Польщі - гора свічок, червоно-білих квітів та вінків мене особисто вразила, і людей в такий досить непопулярний ранковий час було досить багато...

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Я і так кілька останніх днів почуваю себе понуро а тут ще така трагічна новина просто "вибила мене із колії". Дуже шкода що так сталося а особливо жаль рідних і близьких загиблих, важко їм зараз усвідомити всю реальність.
    Мені сумно не тільки через те, що загинули відомі люди, політики, а сумно взагалі коли помирають люди та й ще за таких обставин.
    Співчуваю рідним і близьким і молюся за душі померлих...

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мені ще сумно за польський народ... У них реально величезна втрата і велике потрясіння!Але думаю, що їхня згуртованість допоможе їм пережити ту втрату і з новими силами почати знову розвивати свою країну. А небайдужих людей дійсно багато. Сьогодні була на репетиції і розмовляла зі своєю викладачкою.Вона вже старша жінка,російськомовна, але вона так щиро говорила, що настільки перейнялася тою трагедією, що ні про що інше не може думати.. Така подія сумна.Звичайно, літаки падають не раз, смертей багато, але як вдумуюся, що то весь цвіт нації, всі найважливіші,найвпливовіші люди там були, і молоді,в розквіті сил,їм би ще працюватий працювати.. :sad: То ж тут хіба можна сказати, що висловлюю щирі співчуття усьому народу Польщі...

6. Shine

Shine New Member

У нас біля костелу теж багато свічок і квітів...Багато людей співчувають і моляться.Це велика втрата для польського народу.Але поляки, як би це сказати, вибачте слова не підберу: " Купи тримаються", а в біді ще більше згуртуються...Бо люблять себе і свою країну.Бажаю їм миру і загоїння ран.Співчуваю!

7. Milka

Milka Moderator

Загиблого президента привезли до Варшави

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

12 квітня в Україні оголошено днем жалоби!

9. Milka

Milka Moderator

і не лише в Україні, в ЄС теж день жалоби. В Польщі оголошено тиждень жалоби.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Для мене особисто поляки - набагато ближчий народ, ніж скажімо ті ж росіяни. Вільно розмовляю польською, три тижні назад була там, (в Росії наприклад не була ні разу) друзі і дві колєжанки живуть у Польщі, тому ця трагедія сильно вразила і мене особисто.
    Шкода і родичів, і націю вцілому, бо це велика втрата....

11. Olma

Olma Well-Known Member

Не можу зрозуміти як їх всіх посадили в один літак...
    Рік назад в нашій компаніі була велика конференція в Празі - то все керівництво і "прості смертні" були поділені на групи і летіли різними літаками в різні дні, з пересадками в різних містах - 200 чоловік. Тоді мені то було дивно і я запитала чому так - то мені і пояснили шо дехто роками планує страєгію і бізнес план, і в випадку чого не можна допустити шоб вся команда загинула..
    Також почитала в газеті шо шведський король і наступниця престолу - принцеса Вікторія ніколи не летять разом...
    Не можу зрозуміти чому про таке ніхто не подумав і всю політичу еліту запхали в один літак...

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

В одному літаку не можуть летіти разом президент та прем"єр міністр або президент та спікер,тобто та людина,яка в разі смерті президента буде тимчасово виконувати обов"язки президента.

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Нині вже маємо цілком логічне продовження:
    ЗІ: для тих, хте не вкурсі. белькотіння про "російська сторона виступила з "реальним покаянням"" - лише белькотіння.

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мистика аварии самолета Качиньского: «Катынь-2» и вторая смерть президента
    http://www.segodnya.ua/news/14129140.html

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А всі командувачі війська можуть? Квасьнєвський казав, що норми порушили, не маю підстав йому не вірити.

16. Ума

Ума Super Moderator

дивилась по новинах, що 83-річній мамі Качинського не говорять про трагедію, в неї слабе серце і вона перебуває в кардіолікарні....

зі смертю не миряться, але якось природніше дітям хоронити батьків... а тут.. :sad:

17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Чого?
    Вони давно все "тихо" роблять.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:sad: :sad: :sad: Але ж рано чи пізно мусять сказати..

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Найбільше схильна вірити полякам, бо від українських версій-диверсій голова йде обертом:
    http://www.youtube.com/watch?v=LnPh7cTnPcs