Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Україна має талант

Неймовірно красивий номер діток зі Львова! Я в шоці від побаченого! КРАСА!!!!!! Я за них голосую!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

погоджуюсь. Дуже талановиті діти.

3. Sitara

Sitara Active Member

І ми за них голосували. Вражаючий виступ!!!!

4. Viktorina

Viktorina New Member

Я весь номер дивилася ,затамувавши подих, ніби боялася щось порушити у їхній(Євген Гавриленко і Катерина Рудик)досконалості, такі маленькі, але настільки талановиті, можна собі тільки уявити як вони багато працюють над собою у (10 і 12 рочків -неймовірно).:girl_claping:
    А ще мені припав до душі "Театр ТІНЕЙ-FIREFLIES" - оригінальний номер,:girl_dance:така постановка казки, точні і пластичні рухи тіла, загадковість яка...:girl_in_dreams:, а ось Віталій Лузкар - фокусник - який вийшов у фінал , щось мене насторожує:girl_impossible із своїм "шаманством"-:girl_cool: хоча гарно, все спрацьовано.
    А що саме цікаво, коли дивилася попередні два сезони , то щось мої визначення переможців неспівпали, а на третій раз все так, як і думала.Хоча дійсно вибір був ой... який непростий, мені всіх шкода , які непройшли , бо ж талантіща які :girl_claping:молодці.

Останнє редагування: 30 Квітень 2011
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

То хто вийшов у фінал крім фокусника? бо я пішла спати на новинах!

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я так зрозуміла, що дітки

7. hrystusja

А я дуже за театр тіней вболівала((

8. Fechka

Fechka Member

Справді дуже огригінальний жанр! Казка була чудова..
    Як на мене достойних було чимало; шкода,що лише 2 місця!!
    Нажаль пропустила....Тішить ,що зі Львова!
    Мені сподобалось.. Оригінально; Молодець.. у наступному ефірі теж має бути фокусник-йому здивувати буде важче та 2 фокусника в фіналі.. це???
    Загалом.. Цікавий проект!!!

9. Amrita

Amrita Member

Я була 2 роки тому на весіллі, де виступав Віталій Лузкар - мене його майстерність вразила неймовірно. Хоч розуміла, що це фокус, ілюзія, але очі сприймали його виступ як диво. Він виступав зовсім поруч від місця, де я сиділа, крім того показував трюки на вулиці - пів метра від мене. Хоч як намагалася його розкусити- не вдалося. І решта гостей були під враженням. Впевнена, що є розгадка будь-якого фокусу, та я б її знати не хотіла - приємно деколи думати, що це дійсно "магія" :girl_cool:

10. irushka

irushka Well-Known Member

Вчорашні репери теж були свої, винниківські :). Хотіла проголосувати, але мені постійно писало, що "хибний номер", дівчата, як ви голосуєте?

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І я за них вболівала, "заперли" мене.

12. Wonder

Wonder New Member

і я за них вболівала :sad:

не ображайтесь, але таких дітей акробатів чи танцюристів в кожному Україна має талант, і голосувати за них лише тому що вони-діти, ну незнаю

Театр тіней було щось нове і направду талантливо :girl_claping:

13. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ну у випадку вчорашніх дітей - тут явно не просто тому, що діти. Зроблено все було явно "по-дорослому")) От малявка Діана - таки да, файна мала, але не для фіналу... Я би ще порівнювала окрім таланту вродженого те, скільки люди над тим працюють. Вже наскільки мені подобаються "Село і люди", але явно більшої поваги заслуговують діти-акробати з вчорашнього шоу, чи той же фокусник. І навіть Вася з конем. Те ж і про реперів. Хоча тоді шоу, певно, по-іншому б називалось.

14. Viktorina

Viktorina New Member

А дійсно не зовсім фокус,:girl_cool: а магія - він сам підтвердив ,коли про його виступ говорив Кондратюк. Но постановка номера і манера його виконання дуже заворожує, красиво.:girl_claping:

Я також вболівала за них.
    Хоча Катя і Женя діти - красива "казка",чисто без помилок,миловидні і ніжні ,то правду кажучи незнала кому віддати перевагу.:girl_impossible:"Театр ТІНЕЙ-FIREFLIES "-ніби просто, але і надзвичайно злагоджено, попробуй так відтворити , тут одна людина працює в жанрі і не все получається , а 13 чоловік - і таку красу творити.:girl_claping: Удачі їм !!!

15. Fechka

Fechka Member

Новий ефір!
    Вав! Дуже шкода фокусника!Як на мене не так було страшно;як коментували журі!УЖАС!!!
    Для мене це неочікувано!!!

16. Fechka

Fechka Member

:girl_cray:ЖАХ! так "зарубали" хлопчину!!!!!!!!!!

17. Fechka

Fechka Member

Доречі Марченко виглядає неперевершено! Чудовий макіяж (Нарешті- живі,красиві;вологі;чутливі губи, а не засушені(як на попередніх ефірах!!...);Чарівна сукня!!!
    Дуже оригінально в такому собі індійському стилі!

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

Можна було так не принижувати хлопця! Але це ж їхня робота захищати канал!

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

вони мусили так його зарубати,щоб часом ще один фокусник не попав в фінал.

20. hrystusja

мусіли то місіли, але після таких коментів можна взагалі кинути ту справу.