Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Україна має таланти

зовсім мені прикиди Марченко не сподобався (той,що з волоссям "накладним"), ні саме волосся,ні плаття...........

• Подобається Подобається x 1
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Читала в якомусь журналі, що Марченко довго готувалась до цієї передачі, займалась з вчителем..
    але, перепрошую, де результат?
    В мене склалось таке враження, що її повідомили про зйомки за 5 хв до початку, бо текст не вивчений, діалоги не пропрацьовані, та й манера поведінки її мені не по душі
    От раніше вела вона якусь передачу - дуже симпатично виглядала, видно що жінка розумна, вдумлива, гармонійна.. а тут що? таке враження, що її викладачкою була сама Інна Цимбалюк - міміка не в тему, сміх як в коника..
    фе, погана вона ведуча

• Подобається Подобається x 5
  3. kitka

kitka Well-Known Member

Дівчата, а ви помітили, що то у Ксенії Симонової перука: коли її там на сцені підкидали, то вона потім її поправляла, бо трохи з'їхала?

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

справді??? :girl_sad: а я так її волоссям милувалась:girl_mad:

5. kitka

kitka Well-Known Member

Там просто крупним планом кілька разів показали, як вона взялася за чолку і туди-сюди її поводила, поправила:girl_smile:.

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ви не повірите але то помітила не я бо дивилась не уважно а мій чоловік:girl_spruce_up:

7. Nery

Nery Well-Known Member

Я така рада!:radist: Аніматорша молодець!:clapping:
    До речі, даний вибір переконав мене в чесності проведеного конкурсу, оскільки впевнена, що за неї дійсно вболівала більшість, настільки це щось неординарне
    Ну і на думки, що вона взяла жалістю...В цьому є доля правди, але кожен з конкурсантів старався чимось зворушити публіку. Те саме можна скзати про Дашу Швецову, яка співала пісню про загиблих солдатів, так можна скзати про пародиста, який включив в свій номер Олександра Рибака, який зараз у всіх на вустах. те саме й про Олену Матюшенко-пародистку Пугачової, в якої море прихильників...
    Кожен з них намагався якомога точніше вдарити по наших почуттях, але це і не дивно - мова йшла про вееееликі гроші!!!! ;)

8. natorella

natorella Well-Known Member

в неї просто зачіска (я думаю) - невідповідна до тої теми яку вона малювала, тому і порадили їй режисери одягти перуку

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ура!!!моя фаворитка виграла!!!я так кричала!! через ті таланти чуть поїзд зранку не проспала!!!!

10. Megan

Megan Well-Known Member

Дівчатка, а дайте, будь-ласка, ссилку на той виступ що на фіналі вона малювала, про батьків, а то я примудрилася одне і те саме 2 рази пропустити.

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І я не чула.:girl_cool:А чоловік казав що свого часу бачив не то чемпіонат не то якись майстер клас закордоний-то каже що вона й на 50%,не робить того що вони там робили.:girl_crazy:
    Ага.Але як і завжди в нашій державі-гроші їй дають не просто в руки,а саме на розвиток таланту.Не знайде як в "талант"вкласти-ніц не получить)))

• Подобається Подобається x 3
  12. Kapitulinka

Kapitulinka Well-Known Member

я була за пісочницю і за тих братів акробатів-біленькі штанці)))
    сексі такі:girl_claping:
    а от той Артем-урсула...
    чи то я така погана,чи що...але якщо ти вже гомосексуаліст,то будь ласка не треба афішувати це на всю країну..Урсула-ла...
    а вкінці то вже бв просто Артем..так,голос він мав....
    але його краса:girl_spruce_up:і стиль двостатевої людини мене незаканав))))):girl_in_dreams:
    ще хто...та Грубенька домогосподарка..Ах,збулась її мрія..тратата...
    Голосу щоб аж такого не було...або я остаточно вглухла..та дівчинка,що заїкаєтья набагато краще співала,і так на жалість як та кувшинова не жалілась...ахЄ,збулась її мрія....ТА в Україні сотні таких домомгосподарок....:girl_mad:
    і ще та пугачова...Їй ніколи н естати краще від оригінала...але вона хоч визнавала що шансів немає))))

:girl_curtsey:і правильно)

а та дівчинка паучок така весела талановита!
    молодець)))
    і той велосипелист!!!...оо,і та танцівниця..така гарна:girl_spruce_up:...
    мм,і так спокусливо танцює....

Висновок:так,Україна справді має таланти:girl_claping:

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а хіба та Урсула точн огомосексуаліст? Я думала, що це суто образ в нього такий.....Співає гарно, особливо та сама перша пісня сподобалась. Дівчинка та всі інші теж дуже гарно співали, але все-таки Артем дійсно на два голоси співав, а решта на один - вважаю, що це також талант, в принципі мені сподобалось рішення , шкода, що не було якихось менших додаткових премій для інших - ще б нагородила Аллу Кушнір і Аню Швецову (та, що заїкається), і павучка теж :)

14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І мені та дівчинка-заіка до душі припала.Така ніжна так старанно співала.До речі коли вдвох з Приходько стояли на сцені-то мушу визнати,настя та себе як якась ...:girl_in_dreams:ну не дуже файна кобіта поводила,стоїть як на прогулці,їй ще жвачки хіба баркувало щоб "ромигала",а то дитя таке миле поряд ну точно "янгол":girl_in_love: і "демон":girl_devil:ІМХО.

• Подобається Подобається x 6
  15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

во-во! У мене теж таке враження склалось! І сміялась потім як коняка - коли їх спитали, чи гастролюватимуть дуетом, то Аня так скромно відповіла, а та "звізда" як загиготіла!

• Подобається Подобається x 6
  16. Kapitulinka

Kapitulinka Well-Known Member

дівчина справді гарно співлаа..
    і ту таку важку пісню про солдат...
    аж мороз по шкірі йшов....

Урсула то образ?...не думаю....на відборі це була коротка спідниця і чоботи...і кофточка...так голос він має...але співак це не тільки його талант,але і обкладинка в яку він загорнутий...:girl_in_dreams:
    а чомусь на хлопа,який не вродився красививм ні для дівки ні для хлопа мені особисто було дививтись неприємно...тай хлопцям думаю теж....:girl_haha:
    от коли він співав то ададжіо
    жіноче платття-бека...і щей зачісон так наче пудельок)))
    а от якби йому вирівняли і рохи підстригли волосся....чорні джинсики...розчіпнута трохи незаправлена сорочечка....
    і типу такий трашічни образ
    думаю так би було краще....
    :girl_in_dreams:

17. Nery

Nery Well-Known Member

Можливо....Але враховуючи те, що вона цим займається відколи в декреті ( кілька років, я так зрозуміла) - то вона, все-таки, молодчина!

Якщо розумна - щось придумає ;)

18. Nery

Nery Well-Known Member

Я взагалі дивуюсь, як Приходько погодилась на таку авантюру - поряд з дівчинкою вона була як "девочка-подпевочка". Там ні вроди, ні таланту, а ше й то всім показала - контраст преяскравий! Але видно дуже вже вона самовпевнена

• Подобається Подобається x 2
  19. anka

anka Well-Known Member

сьогодні бачила рекламу про набір талантів на другий сезон.
    Сподіваюся, вони поміняють склад журі (Слава мене дратує!).
    І можна ще ведучу поміняти, хоча може і не саму ведучу, а обслуговуючий персонал- зокрема стилістів, які ліпили Марченко якісь недолугі перуки- в одному випуску та перука дуже в очі кидалась і на її фоні всі прикраси виглядали дешевим склом і закрадалась думка, що в неї мабуть все ненатуральне, в тому числі і зуби знімаються!!! Це потрібно вміти- з такої від природи красивої жінки зробити чудо...
    А також з Марченко потрібно попрацювати в напрямку розширення її словникового запасу- на відбіркових і фінальних концертах всім учасникам вона говорила практично те саме, тією ж інтонацією і оперуючи тим же набором слів.

20. NATA 021180

NATA 021180 Active Member

Дівчата, а я вам ведуча? На одному з форумів її "обплювали" з ніг до голови (і я в тому числі).