УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Так, Рібун на лікарняному. Вчора була там на УЗД, то була Цимбала на заміні.

2. марчелло

марчелло New Member

Дівчата до кого краще звернутись по гінекологічному узд хочу на огляд звичайний. Під час вагітності ходила до Слободи була задоволена. Дайте його контакти бцдь ласка бо десь втратила і ше може хто знає яка вартість і чи приймає на Чорновола ще?

3. Purity

Purity New Member

Прошу ще раз, бо ніхто так і не відгукнувся(( будь-ласка, дівчата, підкажіть номера по котрим можна записатись до Скляр, Прокопчук, Слобода... До кого попаду на запис, бо мені вже треба перше УЗД робити по вагітності, а я у Львові нещодавно, тому поки знайшла відгуки... Будь-ласка, чекаю на вашу допомогу))

4. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Лікар Наталія Миколаївна Прокопчук

Запис за телефонами:

(067) 968-48-06

(050) 172-27-66

М. Львів, вул. Круп'ярська, 1 (вхід з вул. Личаківська, 115)
    В гуглі все знайдете))

5. pompocska

pompocska Member

узд на пр.шевченка, кабінет дубець, не раджу. Лікар цимбала, довго розглядала плямку на екрані, не могла зрозуміти що це, і написала відшарування, з яким терміново потрібно було б лягти у лікарню. Після чого, я мусила йти до іншого узіста, яка не побачила ніякого відшарування, а сказала, що це жовте тіло.
    п.с.Так примітка, коли ходила на джамбула до дубець(з першою вагітністю), то через неї також лікувала "відшарування" якого не було.

6. xenochka

xenochka New Member

Дівчатонька, терміново! Дайте будь ласка контакти Слободи, його кабінету на Чорновола
    Можна в приват, можна тут
    Наперед ВДЯЧНА)

Останнє редагування: 12 Вересень 2016
  7. Oleksandrochka

Я була в цьому кабінеті в Герети, дуже задоволена. Ну але момент є. Сьогодні йду на УЗД ще раз, якщо плацента не низько, то Герета добре дивилася. Якщо низько, то знач Прокопчук була права. За пару годин відпишуся, будемо бачити.

8. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А куди краще піти на УЗД, якщо треба терміново? Бо я ходжу весь час до Прокопчук, а до неі попасти з порогу важко. Отже, куди? Щоб нормально глянули. Дякую!

9. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я ходжу в Династію до Слічної (це дохтор з Батальної). Там можна записатись на наступний день,а деколи і в той самий день буває "вікно".

• Інформативно Інформативно x 1
  10. бетменша

бетменша Well-Known Member

Я свого часу попала до Слободи в той же день, коли подзвонила. Було незначне кровомазання на малому терміні вагітності

11. pompocska

pompocska Member

чекатимемо ))
    сьогодні була в колодій, то вона не довіряє нікому,окрім ніж рібун, лотоцька та прокопчук

12. Oleksandrochka

Була. Але тут в США виявилося на узд нічого не кажуть. Все передають лікарю. І лікар вже повідомляє результати. Я до лікаря в четвер

13. Barbariska

Barbariska Member

Скільки зараз узд 12-14тиж в Лотоцької на Лисенка??

14. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Не була в Прокопчук, але більше не піду в Ехомед. Не сподобався мені Корінець взагалі. Крім того що по запису я чекала ще годину часу, то обстежував мене хв 5 не більше. 5 хв просто просиділа на кушетці чекаючи поки він поговорить з кимось по телефону- відразу не приємне враження та 0 поваги до клієнта. На прийом однієї людини в загальному припадає 10- 15 хв. Це вже з одяганням/роздяганням та написаним від руки заключенням. Я ще жодне УЗД так швидко не проходила. Одним словом просто конвеєр. Попередні заключення дивитись не захотів, сказав що все ок і випровадив, хоча попередні УЗД показували ін. картину.
    Перед тим була в Гайди Ігора Євгеновича з Параскеви. Чомусь відгуків про нього немає, але я ним дуже задоволена. УЗД коштує 400 грн, але я краще заплачу вдвічі дорожче і отримаю нормальну консультацію де все чітко мені розтолкують і я отримаю всі відповіді на свої питання, а не буду однією з багатьох їхнього конвеєра..

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Oleksandrochka

Була в лікаря за результатами узд. Плацента розташована нормально. Ніякого низького розташування чи передлежання нема. Тому мій випадок такий: Прокопчук поставила неправильний діагноз. Не знаю, як вона дивилася. Й казала вона то з 100% впевненістю, що плацента низько, летіти не можна, родити самій теж навряд, бо навряд чи вона вже так добре підніметься до пологів. Бути під постійним контролем. В той самий день мене дивилася Герета, сказала, що плацента нормально розташована. Тобто зараз заміри Герети підтвердилися. Маю такий от досвід.

• Корисно Корисно x 1
  16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Тут вже дуже багато форумлянок писали незадовільні відгуки про роботу і ставлення Корінця до пацієнтів, в т.ч. і я. Хоча з іншої сторони є багато задоволених.
    Спробуй записатись до Прокопчук. Особисто для мене це як небо і земля порівняно з Корінцем.

17. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

І я була там,але в Дубець і вкотре не пошкодувала,бо уникла операціі.

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Останній раз, коли була у Прокопчук, огляд мала максимум 5 хв. Конвеєр. І зараз розумію, що тоді вона не дуже уважно мене оглянула. Весь час ходила лише до неі і дуже ій довіряла. Але зараз таке гірке розчарування. Можливо, все могло б бути інакше...

19. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Я гадаю що це їх тепер принцип роботи такий. Ім'я собі вже заробили, треба косити бабло.
    Моя подружка до неї ходить, якраз і порадила Ехомед. Але я собі вирішила що не буду платити за неприємні враження ще раз.

20. Straniera

Straniera Well-Known Member

Дівчатка, скільки коштує узд ІІІ триместру у Скляр на Лисенка і у Слободи? може, хтось нещодавно робив в третьому триместрі, то скільки платили? І на якому тижні? Бо мені Слобода написав на 2 узд, що можна прийти з 28- по 30 тиждень, і моя Г сказала в 28 зробити. А я сиджу і всюду читаю, що в ІІІ триместрі узд роблять в 30-32 тижнів. От і думаю, чи не зарано то в 28...