УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. belik

belik New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

усім привіт, я новенька тут, мене звати Юля
    Хочу розповісти про мій візит в Інтерсоно і про лікарку Кожему.
    Ми з чоловіком планували дитинку і коли нарешті тест показав // я відразу ж пішла на узд, так як тест заполосатився після місячних. Тобто в мене була затримка,а тест нічого не показував, потім пішли місячні і після їх закінчення в мене не проходили кров"яні виділення і я зробила тест на вагітність, котрий був позитивний. Найближче біля мене було Інтерсоно, і я пішла туди.
    Я напилась води, але Кожема навіть не спитала мене чи я хочу в туалет і відразу почала готувати вагінальний датчик для огляду (хоча я сказала про можливу вагітність), на моє попередження про те що я хочу в туалет, мені різко відповіла "Ну то шо мені робити:girl_sad:" і дивилась мене при повному мочовому міхурі, що дуже мене боліло. Діагноз був таким: "У вас можливо був викидень, а тест показує //, бо залишився гормон вагітності. Тим більше у вас період овуляції, сьогодні-завтра можете завагітніти.". І направила на повторне узд через 3 дні.
    Через 3 дні мені зробили операцію, у мене була позаматкова вагітність з лівої сторони і кіста на правому яйнику, яка от-от мала тріснути. Вона не побачила кісти і не направила на узд труб, хоча на той час такий апарат в них був. І були на руах мої аналізи ХГЧ позитивні.
    Коли я лежала в ренімації, Кожема мені подзвонила на мобільний і претензійним тоном заптала мене чого я не прийшла до неї на ззд, на що я їй відповіла, шо вже не треба, а вона просто поклала трубку.

2. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,а як ви відноситесь до того,шо УЗДист в той час,коли дивиться ваше малятко,розмовляє про якісь свої неробочі справи по мобільному телефону? Мені в Прокопчук вже таке було двічі і другий раз мені то вже зовсім не подобалося,неприємне відчуття,коли лікар водить датчиком над дитинкою і в той же час обговорює свої особисті теми:girl_devil:. Я змовчала,чоловік теж,потім вдома про те говорили,то виявилося,шо я чекала від нього зауважень,а він дивився на мою реакцію і не міг зрозуміти,казати шось чи ні,тому так вийшло,а шкода.При тому на дверях кабінету надпис попереджає,шо необхідно перед входом вимкнути мобільний...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то ви дуже спокійні:) я б точно не змовчала,і чоловік би не змовчав... але не тому, що ми кіпішливі, а тому, що то якась елементарна неповага...прочитала то мені аж якось ніяково стало...як так? батьки переживають, так чекають тієї митті, я розумію , що для уздиста то буденна справа, але треба поважати почуття інших і врешті решт вона на роботі, а ще розмовляти по моб тел при комусь для мене то теж брак культури і є не припустимо....брррр

4. Leila

Leila Well-Known Member

При мені не говорила по телефону, деякі лікарі говорять. А коли я звонила записуватися до Прокопчук на мобільний, то брала її медсестра і відповідала, бо вона в той момент робила узі. Не все так однозначно. по-різному буває напевно.

5. Ная

Ная Well-Known Member

Звичайно,шо по-різному. Я коли записувалася,то теж медсестра запис робила,бо лікар була зайнята. Вважаю Прокопчук хорошим спеціалістом,можливо тому і змовчала,хоча розумію шо так не повинно бути. І ше в мене склалося враження,що в приватному кабінеті вона ставиться до роботи добросовісніше,аніж працюючи в медико-генетичному центрі,а,можливо,так співпало.

6. Leila

Leila Well-Known Member

До мене вона спеціально приїхала, бо я казала що мене болить щось, а що саме важко сказати. Щоб не чекати до наступного дня вона сказала приїхати на 19 годину, і сама звідкись приїхала, добре що подивилася і я почала пити гініпрал, невідомо що могло ще б вночі бути, або дивився б мене хтось в лікарні, а там по-різному дивляться. На рахунок телефону, то різні спврозмовники бувають і прямо сказати не завжди вдається що не може говорити, бо вона і так майже завжи зайнята

7. Ная

Ная Well-Known Member

Я б цілком зрозуміла,коли б вона відклала той датчик і поговорила собі по телефону,всяке буває,треба,то треба,але робити одночасно одне і друге,то занадто,тим більше шо розмова була не на 2 хв.Я не кажу,шо то завжди так є,може просто мені не повезло,але було неприємно.

8. Leila

Leila Well-Known Member

Я розумію, що неприємно, мені так в Лотоцької було, бо переживала за лялю, щоб не облучали довго і щоб правильно позаписували все.

9. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А хто може сказати щось про "Астар" ? Завтра йду туди до Війтовича, по направленню лікарки. Є там монітор для вагітної ? А то я колись в Прокопчук на Медової Печери викручувала шию, щоб побачити "багатство" свого сина )))
    Правда вони не записують на диск .
    P.S. Два рази, коли мене оглядала Прокопчук на тої ж М.П. , то вона спокійнісінько пила каву і поїдала пляцки. І детально все коментувала для нас з чоловіком . Як то кажуть - на всі руки майстер :girl_curtsey:

10. Yarka

Yarka Well-Known Member

Щодо Прокопчук, я власне теж стикнулася з тим, що вона довший час говорила по телефону і паралельно водила мені датчиком по животі, і сумарно я у неї просиділа десь пів години. Я подумала, що може це просто алярмова ситуація у неї, бо вона обговорювала якісь там проблеми своєї знайомої і шукала їй лікарів, але цей момент - мені не дуже сподобався. Вже б хай поговорила, а тоді водила датчиком по животі, а не "облучала" малечу:sad:

11. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я теж була в Прокопчук, все сподобалось. І ціна, і якість обслуговування. Я з відкритим ротом дивилась на монітор, бо з першою вагітність була на допотопних УЗД апаратах і нічого не могла там роздивитись. А тут така краса крутиться, дупку чухає:) Потім диск щодня дивилась. На друге планове записалась до Лотоцької, подивлюсь як буде. Чула, що там черги на Лисенка... Напишу зразу про Коритка на Мечнікова. Була в нього за скеруванням своєї лікарки для підтвердження вагітності. Швидко подивився без коментарів. Вже в кабінеті зробив запис про огляд. Так як ціни ніде не фігурують, дала йому 40 гр, бо не мала в купі 50. Так він сказав, щоб докинула 10, бо йому треба ділитись з лікаркою!!! Мені стало дуже неприємно. По тій причині люблю, коли є чіткий прейскурант послуг, а не потрібно вгадувати суму.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну,наприклад , у Вінницького на Мечнікова усе чітко- 20 грн для тих,хто знаходиться у пологовому , 120- для усіх інших.

13. Злата

Злата Well-Known Member

оце інфляція (за два роки), я коли перед пологами приходила до Вінницького ціна була 50, а для тих хто в пологовому 20.

14. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Три роки тому на Мечнікова для породіль УЗД коштувало 20 гривень. Лікаря , на жаль , не згадаю прізвища , бо ми йшли конвеєром - нас палатний лікар водив по кілька штук на раз .
    Сьогодні ходила до Війтовича в "Астар" . Приємний старший мужчина , уважно все дивився і показував чоловікові - ручки , ножки , очка ми ховали , але на знимку показали )))) . Зробив три фото , і на одному дуже чітко видно личко :girl_spruce_up: . Потім його насторожила плямка і він ще впродовж десяти хвилин все ретельно оглядав. Виявив гематому , але як варіант називав завмершу вагітність . Схоже , що мало бути два плідних яйця.
    Платили офіційно в реєстратурі 120 гривень.
    P.S. Я запізнювалась , попередила , і потім доктор сказав, що не треба було так бігти , він на роботі , і нікуда не втече ;)

Останнє редагування: 9 Лютий 2010
  15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Злата,інфляція у нього дещо призупинилася: два роки тому- 50, рік назад-100, зараз-120. Прогрес- уже не в 2 рази, а всього на 20 %

16. Злата

Злата Well-Known Member

ага, ну тоді - ого! інфляція за рік!
    мені здається що і в Прокопчук ціна виросла (щось не дуже відслідковувала), два роки тому платила 50 грн.

17. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Зараз 60 грн.

18. kitty

kitty Well-Known Member

З записом на диск то 90 грн

19. Анута

Анута Well-Known Member

вже 90?
    я до НР була: без диску 60, з диском 80

20. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я теж до НР платила прокопчук 80...