УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Ну ми за УЗД з записом на диск на 27 здається тижні платили 90 грн

2. llb

llb Member

Дуже хороший спеціаліст Дубець.
    і приємна, і тактовна, і і хороший фахівець

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тільки для тих,хто збирається народжувати на Мечнікова: Дубець належить до числа тих УЗДистів, результатам якої у цьому пологовому не усі лікарі довіряють.А от кому довіряють : Скляр, Лотоцька, Прокопчук і Палига.

4. Soroka

Soroka New Member

була на узд в Палиги , дуже ним задоволена,як людина і спеціаліст дуже мені сподобався, тепер буду ходити тіки до нього :girl_in_love:персонал приємний:girl_blum:

5. DarkNess

DarkNess New Member

Не можу стриматись, щоб не прокоментувати цього допису. :girl_crazy: Я в той самий день ходила теж до Війтовича в Астар. Чекала доктора цілих 35 хв після обумовленого часу по запису. :confused:+ ще 15 хв, бо переді мною була людина. Як за Такі гроші, то це, по-моєму, не дуже коректно.

6. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

А мені здається,що до доброго лікаря можна чекати і пів дня.Головне щоб спеціаліст був хороший.Наприклад Лотоцька,Це надзвичайна людина.Відкрила свій центр,для нас.Для того щоб нам було добре,а дехто пише,"білі шкіряні дивани і телевізор на пів стіни" ,а що в цьому поганого? Коли я там була на останньому УЗД від лежання на спині,від перетискання вени мені стало зле,Людмила Іванівна припинила огляд,і тут почалося таке,що я розплакалась від почуттів.Це надзвичайно людяна лікарка.Явідійшла мені запропонували чай,цукерочки,медсестра виміряла мені тиск,і вони не відпускали мене до того часу поки мені не стало зовсім добре.До речі викликали мені таксі,і зробили суттєву знижку.Тому ,що я там 3 раз.Після районноі поліклініки від такого відношення я була в шоці!
    На рахунок чекання вперше я була у медико генетичному центрі,відсиділа там своє,2 години,и коли мене записали у приватний кабінет на наступний раз,була задоволена.Я вважаю,що краще заплатити і відчувати себе людиною.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мамцю, а скільки ви там лежали...скільки той огляд тривав, що вам аж вену перетиснуло...

8. Fikys

Fikys New Member

Привіт всім! Я тут новенька, вагітна 15 тижнів. Не можу стримати своїх почуттів, тому вирішила написати.... 2 тижні назад встала на облік в Дорожню поліклініку і лікар дала мені направлення на УЗД в клініку Палиги. Дуже довго думала чи йти до нього, бо нічого не чула про нього, моя знайома ходила до Прокопчук. Зайшла на форум, почитала, дуже хороші відгуки про Палигу, подзвонила минулого тижня в середу записалася на огляд на цю п'ятницю (на вчора). Відпросилася з роботи, не могла спати так вже хотіла побачити малятко і почути, що все в нас добре... приїхали з чоловіком в призначений час, там двері зачинені і стоять ще кілька людей, ми здивовані трохи почекали, підійшли запитати охоронця чи він знає щось, а він нам: "Їх напевно вже не буде, вони всі на чотирьох машинах кудись поїхали... взяли лижі і поїхали...." (як ви вважаєте, це нормально!!!!) Я була шокована!!!!! Шо за ставлення до людей? А мені в понеділок до лікарки йти з результатами огляду... Я подзвонила до Наталі Миколаївної, вона сказала що не може мене в даний час прийняти, але раз така ситуація, щоб ми приходили в суботу (тобто сьогодні)... Сьогодні ми бачили наше малятко!!!!!!!!!!!!! Ми дуже щасливі, бо в нас все добре, а Прокопчук дуже приємна і хороша лікарка (не маю нічого проти Палиги, може він і хороший спеціаліст, але повів себе по хамськи)!!! На наступний огляд тільки до Прокопчук!

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну, думаю в першу чергу для себе:), а потім вже для нас:)

10. belik

belik New Member

не сперечаюсь, в її поліклініці комфортно знаходитись, але ви платите 250 грн за узд, яке можна зробити за 90 грн (на Котика), чи 150 грн. За шо платити 250 грн? За те щоб все рівно перечекати 30хв в черзі і посидіти на шкіряних диванах, як на мене це абсурд. Є лікарі, не гірше Лотоцької, і навіть, набагато культурніші і вихованіші, і отримати цілком достовірну інформацію про своє малятко.
    Просто Лотоцька зажралась. в своїй клініці за узд бере 250грн, а чого не 300-350 ?

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Погоджуюсь на всі 100%

11. Анута

Анута Well-Known Member

я була в Прокопчук на Котика. Приїхала раніше за чоловіка. І я, і вона з медсестрою зачекали поки він під"їхав (я була остання на записі, тобто можливість зачекати була, але могли мене і послати з таким бажанням). Поки чекали напоїли мене чаєм і кормили шоколадними цукерками. І нічого надзвичайного я від неї не хотіла. Але чекали, "подобрали, обогрели" і віднеслись по-людськи. І це за 80 грн з записом на диск ;)

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Це вона любить. Одного разу їй подарували коробку цукерок, то вона відкрила і частувала всіх, хто був у коридорі:girl_claping:

13. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

мамцю, а скільки ви там лежали...скільки той огляд тривав, що вам аж вену перетиснуло...
    Я думаю кожна жінка бувша вагітною знає про синдром нижньоі порожнистоі вени.І навіть бува лежачи 2 хв.стає зле!!!

14. Уляночка

та я вже вчетверте вагітна, але ніколи від 5 хвилинного лежання на узд зле мені не ставало.....

15. Nata

Nata Well-Known Member

16. Уляночка

17. Kalina

Kalina Active Member

А хтось стояв в Прокопчук на обліку?

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я прозріла. Ходжу на УЗД на Батальну. Раз за 60 грн. раз за 80 (різні кабінети) і все чудово було видно. Наступного разу маю йти після 15 лютого (але мабуть перенесу ще на тиждень, щоб був більший термін) і знову ж таки на Батальну.
    250 грн за УЗД?! Заплачу, якщо буде необхідність, але просто так, щоб посидіти на шкіряному дивані і мене пригостили цукерками? Казала Феся, жи обійдеся (с) Я себе і без тих понтів людиною відчуваю. :)

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

За такі гроші мають ше й перше, друге і десерт пропонувати:girl_haha:

20. Nata

Nata Well-Known Member

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------