УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

.

2. марі177

марі177 Well-Known Member

Сьогодні була на УЗД,як виявляється в Ошуркевича.:eek:стільки негативу чула за нього а тут попала.от особисте враження склалося зовсім інше,правда одним таки не вгодив (сказав лікарю щоб прискорити трошки нехай на кріслі подивиться)правда я на тиждень цю процедуру відтягнула.А так все гарно пояснив і розказав.Ще жартував навіщо я бейсбольний м"яч з"їла що живіт такий великий:D

3. Orman

Orman Модератор-бомба

і що це їй помогло?
    те що описала Окса - суцільне хамство. Не вмієш жартувати нормально - не жартуй взагалі. Хоча, як на мене, жартом там і не пахло.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

але висновків не роблять.

4. Oksa ya

Oksa ya New Member

Особисто мені, навіть під час вагітності, не потрібні особливі сюсюкання. Головне професійний огляд і вичерпна інформація. Але така поведінка лікаря, як на мене, неприпустима.
    Моя сестра з того всього спостерігала тільки їдження канапок, то була неприємно здивована. Вона - економіст і з клієнтами не спілкується, але коли є багато роботи, то може просидіти без обіду і канапки над документами не жує.
    А заскоки на роботі можуть собі дозволяти двірники, наприклад. От сьогодні поганий настрій - мету так, а іншим разом хороший - мету в іншу сторону :girl_smile:.

P.S. Стосовно професійності лікаря немаю ніяких претензій. Хоча вдруге детально мені не розказувала, але на всі мої питання давала відповіді.

Останнє редагування: 8 Квітень 2011
  5. nalia

nalia Member

Я з першою дитиною,зараз ходжу до нього,і родити знов збираюся у нього,Поганого нічого сказати не можу,в вівторок також була на УЗД в "ІСТИНІ",Завжди все детально розкаже,що мене цікавить,А от з першою дитиною в 2007р.один раз сходила до Лотоцькоі,то мені там не сподобалося,виглядало як конвеєр,та в черзі ще висиділа десь 2 години,хоча йшла по записі,на запитання відповідала неохоче,

6. Miladymia

Miladymia New Member

Я була в суботі на УЗД в Прокопчук Наталі на вул.Котика, вона мені дуже сподобалась - все показала, розказала, відповіла на всі питання. Дуже дбайлива і уважна лікарка, ще й генетик за фахом. За огляд, диск і фото дитинки заплатили 120 грн (для порівняння, у "Венері" огляд без диска коштує 130). На майбутнє ходитиму тільки до неї!

7. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

І я була в суботу у Прокопчук і навіть чула як вона жіночці розказувала про рухи в 13-14 тиж. Каже ну які можуть бути рухи, в принципі я згідна на такому терміні, ще рухів взагалі ніхто не чує, і каже була в мене недавно жіночка казала що вже чує рухи, я їй кажу що це не рухи, а вона каже ні,ні рухи, а ще особливо коли поїм, то так чути ....
    -------------
    Я незнаю яка там була ситуація і нікого я не оправдовую, але я Прокопчук як лікарем задоволена. Ходила до неї з другою вагітністю і зараз з третьою, чи з чоловіком я чи без усе нормально і поясне і на всі запитання відповідає та й дивиться дуже уважно.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Чути ружи в 14 тижнів - МОЖЛИВО.

9. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, скажіть, будь -ласка, хтоз лікарів робить УЗД в Медико-генетичному центрі на Лисенка і які там ціни?

10. olangel

olangel Well-Known Member

Знаю,що там Латоцька робить,ціни точно не пам"ятаю,здається 150 і постійні черги((((В мене знайома коли була вагітна,ходила до неї,то була записана на 16.00,а попала до неї у 18.30 :girl_mad:

11. Левицька

Левицька New Member

я до неї ходила в приватну клініку на Кониського, потрапляла згідно запису, правда, там дорого)

12. olangel

Ну,то,що в неї ліпше в приватному я знаю,але просто питались хто в Медико-генетичному центрі на Лисенка приймає.....От там в неї конвеїр...

13. Nuson

Nuson New Member

Дівчата, не знаю чи сюди, але напишу. В мене знайома (Я вже не випитувалась всієї ситуації дуже детально, тобто ПІБ лікарів) вагітна вже 30 тижнів, кілька разів ходила на УЗД і все було норм. і 1 дитина. Минулого тижня пішла до тої самої лікарки, то вона ЗНАЙШЛА в неї двійню, та ще й без ніг (уявіть собі стан вагітної) і направила на Лисенка для повторного УЗД, де їй сказали, щоб вона не хвилювалась, бо в неї 1 дитина і здорова. Прийшовши з тим УЗД до попередньої лікарки, вона (лікарка) просто сказала, що, напевно, помилилась. В мене ШОК. :girl_impossible:

14. olangel

А дарма,таких треба "знати в лице"

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

якась неадекватна. взнаєте прізвище - напишіть нам!:girl_emo:

16. morkvao

morkvao New Member

А як Палига на УЗД дивиться. Хороший спеціаліст чи ні.

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

Як на мене дуже навіть. І не тому, що я його пацієнтка, він уважно ставиться до всіх пацієнтів, а ще привітний і відповідає на всі запитання, що не мало важливо для вагітних.

18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А хто ще крім Лотоцької приймає на Лисенка?

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Скляр приймає також на Лисенка

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мені деколи здаеться, що в цій темі взагалі лише обговорюється Лотоцька і Прокопчук:girl_crazy:...