УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

я в неї раз була на загальному якомусь УЗД :) Все розказала-пояснила.
    А так до Гуняк ходжу, на УЗД теж до неї піду. Мене Інтерсоно цілком влаштовує і ціна як я тут почитала - середня.

2. tokiN

tokiN New Member

Дівчатка, скажіть, може хто чув про лікаря Гула. Приймає в центрі "Біомед" на Драгана (Сихів)????

3. nalia

nalia Member

Я два рази була в неї,коли вона приймала на Симоненка(5 років назад),в мене тоді плід завмер,то я тоді іздила до різних узедистів,то ніби нічого така,і ще моя лікарка з ЖК не погано про неї відкликається,каже,що сама до неї ходить,але чи то правда то я не знаю

4. tokiN

tokiN New Member

А тепер до кого ви ходите(на ультразвук), якщо не секрет?

5. preferida

preferida New Member

вул. Лисенка 36а, лікар Скляр, дуже приємна жіночка, все говорить, показує, дивиться хвилин 10.

6. Natalya

Natalya Well-Known Member

7. nalia

nalia Member

В "Істину",до Ошуркевича,в нього народжувала першу дитину,і другу буду

8. Lithium

Lithium Active Member

Привіт шукаю номер телефону до Лотоцької, щоб уточнити деякі нюанси, бо десь загубила, підкажіть будь ласка.

9. bubamara

bubamara Member

щодо Мєдвєдєвої, то не можна сказати, що вона поганий лікар, але як на мене менш ретельна за Зінов'єву. В Інтерсоно мені довелося побувати у трьох лікарів: Кожема - ніколи і ні за яких обставин не пішла б до неї більше, Зінов'єва - дуже хороша, спокійно можна обстежуватися у неї, ну і Мєдвєдєва - на крайній випадок, якщо немає іншого лікаря, а дуже треба, то може бути.

10. Svoja

Svoja New Member

276-47-06 - це номер телефону в "Центр здоров"я родини"

Читала попередні відгуки про неї і цілком погоджуюсь! Була в неї 2 рази. Як сама більше не піду, так і десятому пораджу туди не звертатись! після першого прийому зразу ж таки записала нас на другий прийом до їхнього генетика.... наговорила всього дуже багато і непотрібного... диск з відео не записала, хоча гроші за запис взяла. прийшли на другий раз. та ж сама ситуація. та ще і чекати прийшлося майже годину. А оглядала , щоб не збрехати хвилин 10-15...І то за такі гроші!!!!
    Коли пішли з чоловіком до другого спеціаліста - виявилось, що все гаразд. Ніяких проблем нема.
    Аїї головне так хвалили...

11. nalia

nalia Member

Хто робив УЗД в Біомеді на Драгана?

12. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Я робила в Біомеді на Драгана. По телефону ціну сказали 90 грн, а взяли з менен 100. Дивилися не дуже довго. Показав лікар серцебиття, на бланк понаписував розміри... Якщо щось детальніше цікавить - питайте.

13. Lithium

Lithium Active Member

Скажіть, може хтось знає чи у МГЦ на лисенка, друкують фото УЗД, бо з першою донею маю і хочу другу.

14. Левицька

Левицька New Member

мене навпаки заспокоїла, бо результати аналізів були не зовсім хороші. До генетика записували, але ми відмовились, диск дали, хоч для нас він був без потреби. Щодо грошей погоджуюся, не знаю, чи варто на останній огляд йти і стільки платити... Ще маю час, можливо, когось іншого підшукаю, хоча мій чоловік хоче лише до Лотоцької.

15. kristas

kristas Well-Known Member

Може хтось щось чув про Невзгоду Надію Володимирівну з медико-генетичного центру. правда не знаю чи вона узист (але думаю що так), мені її порадили як першу "ланку" загального огляду організму, або Прокопчук :)

16. Kalina

Kalina Active Member

а може Гельнер?

17. kristas

kristas Well-Known Member

Та нє, мені казали невзгода.

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я ходила на УЗД до Маслак - трохи старша, весела, дуже досвідчений спеціаліст (в діагностичному центрі на Пекарській, мала скерування лікарки з ж/к). Була в неї кілька разів - абсолютно безкоштовно, дала нам два диски з фото (ми їй потім шоколадку :girl_wink:). Єдиний мінус там - багато людей і доводилось трохи чекати.

19. loreniya

loreniya Well-Known Member

хто робив узд в лотоцької в центрі здоров"я з записом відео і фотографією? скільки це тепер коштує?

20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Незнаю, в мене від неї тільки негативні спогади, конвеєр, ричить, ліпше заплатити і нормально обстежитись.