В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. MyDream

MyDream Member

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

що я буду Вам тут розписувати. запитайте в свого гінеколога

2. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене також по приході додому йде зміна одягу! бо часто приходжу після роботи вся при параді, і в капронах, не можу в такому вигляді нічого готувати!
    в теплі пори року, вдіта відповідно до погоди, чи в коротких шортах, чи в платтях, і завжди з вирізами маєчки!
    зараз вдіваюсь по тепліше, тобто лосіни (які все обтягують) і светрик, або маєчку якусь просту!
    головне щоб мені було зручно, і прості матеріали, а ще щоб було тепло, бо я вічно мерзну!
    але все завжди чистеньке, і охайне!

3. atma

atma New Member

Якщо так піде дальше (погода маю на увазі) то валянки собі куплю.
    Поки байковий костюм, вязані шкарпетки та Оренбуржський платок маю, тільки зараз оцінила що то е вещь.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вдома шкідливо, а по вулиці, чи на роботу ходити не шкідливо?;)

Наскільки мені відомо, гінекологи не радять тісний одяг, а от що конкретно не радять джинсів чую в перше. Я майже всю вагітність в джинсах проходила і гінеколог нічого не казала.
    Хоча дома в джинсах ходити не люблю, якісь вони мені не зручні для домашньої одежі.

5. MyDream

MyDream Member

6. New look

New look Well-Known Member

7. Vandamovna

Vandamovna New Member

Вдома найчастіше ходжу в костюмі Єви:girl_smile: Мені так найзручніше. Вдома тепло. Або одягаю футболку чоловіка, є пару штук, що він уже на вулицю не одягає та носочки. Волосся у мене довге, тому акуратно збираю його заколкою, щоб не заважало.

8. Polalex

Polalex Member

Я вдома ходжу в штанах спортивного типу ( частіше х/б або стрейч) та кофтинках, іноді в футболках. Коли вдома дуже холодно стає, то одягаю махровий халат :girl_wink:

9. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Маю багато халатів на зміну. Коли тепленько то надаю перевагу атласним, шовковим. В більш холодну пору велюр, махра. А щодо зачіски - то волосся обов'язково підбираю у хвіст чи заплітаю у косу - на кухні інакше не уявляю!

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і мені незручно. на вулицю - джинси рулять, а от вдома... незатишно, чи що...
    ходжу як коли: коли в халаті, коли в костюмчику. Зараз деколи ще і в купальнику ходжу - щоб власними відчуттями контролювати, чи комфортно Сергійчику з голою дупою :)

11. kostuk

kostuk New Member

Згадала анекдот, якраз до теми....:girl_cool:
    "Вони є у кожного – зручні домашні штани, в яких соромно вийти в магазин :)"

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

шорти і майка, оскільки в нас дуже шкварчать батареї, так що ледве можна доторкнутися...

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

джинси не рекомендують носити власне через те, що вони трохи стискають верх. Принаймні мені лікарка радила на мій сечовий вразливий старатися уникати такого. Ясно , що без джинсів куди ми ? :) Але ж нащо ще й дома їх носити, тіло та й органи мають відпочивати. Тому я для дому все обираю якісь штани з бавовни, бажано широкі :) ну і майка, зараз ще светр, або халат(хто ж мене дома бачить :D)

14. Fechka

Fechka Member

Як я мрію так одягнутись.
    Живемо на першому поверсі. З підвалу тягне, з вікон також, будинок -панельний,то стіни теж дуже холодні. Це жахливо. Ходимо усі в костюмах "капусти". Навіть влітку не одягаю в квартирі шорти. Іноді виходжу на вулицю, а там влітку набагато тепліше ніж в квартирі. Після спеки, спочатку в квартирі відчувається стан -благодаті, а з часом стає прохолодно. Навмисне відкриваю вікно, аби тепло поглинуло оселю. Усі гості знають, що до нас треба тепліше одягатись, і не забувати брати діткам тапочки.
    Слушна думка. Дуже люблю джинси, та не вдома. Вдома люблю тепленькі велюрові костюмчики, або файні штани на баєчці та дуже приємні до тіла кофтинки.
    Сьогодні я вбана в спортивних штанах, шкарпетках, светрі.

15. рижик

рижик Well-Known Member

А я ще поверх того халат теплий надіваю - холодіна страшна, квартира кутова, з вікон піддуває (хоч вони і пластикові), треба буде на другий рік отеплювати, бо то не діло - за опалення такі гроші платити і мерзнути!

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

я стараюсь вдома завжди виглядати більш-менш пристойно... але як коли виходить.. вдягати щось гарне не хочеться, бо малявка мене руками повимазує то зупою то кашею і постійно треба переодягатись..

хоча завжди собі кажу, що треба деколи хоч очі підводити.. бо так цілими днями навіть нема часу на себе в дзеркало глянути, а по вулиці стільки гарних дівчат ходить, хочеться щоб чоловік на них не заглядався, або як заглядався то думав "А моя ліпша"

17. Santanka

Santanka New Member

В нас в хаті тепло, то люблю ходити в маєчках, шортах чи кольорових лосінках, інколи в спортивних штанах, головне щоб було зручне і натуральне. Буває що й в піжамі пів дня ходжу, але це частіше на вихідних.

18. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Вдома ходжу в спортивних штанах і футболці на короткий чи довгий рукав. Не люблю ходити по дому в джинсах, не зручно, та й джинси як на мене - одяг для вулиці.

19. Freitag

Freitag Active Member

Дивно, мабуть, але мене от саме чоловік привчив вдома перевдягатися (за що йому окреме спасибі, але то між нами:girl_wink:). Дуже люблю теплі чорні колготи і домашні сукеночки, хоча і м'якенькі штани спортивні з футболкою / легким светром, безсумнівно також поза конкуренцією. А ще обов'язково знімаю з себе всі прикраси (включно з обручкою), бо щойно переступаю поріг дому, як все те починає мені жахливо заважати, тиснути і допікати... :)

20. purse

purse Member

Дуже люблю, що було зручно і комфортно......Зазвичай це майки і спортивні штани, або лосіни, а деколи навіть просто в довгій футболці хожу, щоб нічого не муляло і не заважало....))))