Вагітні забаганки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем ola-lyola, 5 Березень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: Вагітні забаганки

Хочу морозива, багато холодного морозива! Тільки заглядаю в морозилку, але ще трохи здорового глузду в мене залишилось, і розумію що з моїм кашлем і горлом морозиво може тільки снитися(сьогодні снилося.) Їм дуже багато яблук, винограду і шоколаду.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

ну я коли пила, то сиділа в ліжку, шоб якшо шо зразу впасти :girl_haha: а ноги теж трохи стерпли, але таке тепло пішло в животі, так скучала за тим відчуттям))

маю відро такого смачнючого, шокодадного, кожного дня потрошки під'їдаю :girl_tender:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і мені домашнє червоне теж так..20 грам і ноги неробочі:girl_smile:
    Я оце цієї вагітності нарешті зрозуміла, як то, коли від вина ноги не йдуть.

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Буду мати на кого сперти ввечері, де ділась чоловікова заначка з морозилки.
    Ото почитаю ДП і годі стриматись))) Хіба я винна?

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ага, а я через Софкину мандаринку на аватарці вже три дні займаюсь поїданням мандарин - купую 1 кг, і десь на годину мені вистачає:girl_blum:
    вже потрохи починаю думати щоб не зашкодити собі чи малявці...

5. La esposa

La esposa Moderator

во-во. Сиджу і нюхаю морозиво - чекаю, поки загріється. Файне таке, пломбір з малиновим варенням :dance:

6. oksumoron

oksumoron Active Member

і в мене заначка стоїть- шоколядове! купую в таких маленьких упаковках, щоб багато не могла з"їсти!
    а так то я би лиш цілий день жила на налисниках, тоненьких таких, як робить моя мама!

7. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

ну вас, з вашим морозивом, я тільки кашляти перестала:beee:
    я минулу вагітність хотіла овочів, фруктів, тортиків, тістечок, мигдалю... на жирне, смажене навіть дивитися не могла, а зараз хочу такої хлопської їди - борщу на бульйоні (ніколи в житті такого не їла), котлет, бульби, хліба-хліба сірого і побільше, м'яса, холодцю, шпондера:bazar:
    Ну і батончики кіт-кат мене просто переслідують... то зле

8. La esposa

La esposa Moderator

ой, як я шпондера хотіла на початках..! купила собі цілий шпондер і за два дні його вперла!
    інтернет казав, що мозок в дитини розвивається, тому і холестерину хочеться :girl_spruce_up:

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а я останні 2 дні роблю домашні баунті, бо магазинні чоловік каже не купувати, типу там багато хімії)))
    Але я впевнена, що в тому згущеному молоці, з якого роблю, теж хімії немало...
    Хоча батончики дуже смакууууюююютььььь , нямка...
    а ще теж
    тягне на мандаринки, апельсини, виноград і незмінно гранат в день.Переживаю
    але ж воно таке все смачне, що годі відмовитись.

10. Raven

Raven Мама малятка

а мене то як тяне, але ніззя, ниркии:girl_nea:

11. Shamna

Shamna Мамуся

Вчора захотілося чомусь чіпсів з крабом , після того як їх з’їла , згадала чому я не їм чіпсів , то страшна бека:girl_nea: , не треба їсти навіть якщо дуже хочеться , а зараз чогось хочу , але ще не знаю чого і таке зі мною постійно , коли то вже нічого не буде хотітися????

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

А коли вже буде? Все їм через силу, все не добре, або якесь без смаку. Якась відраза до кухні.:sad:

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой:girl_nea:, ще не скоро!
    а як народите - то ще більше буде всього хотітися власне через те що не можна(маю на увазі всяких шкідливих продуктів, або певних їх видів взагалі). ну або в мікроскопічних дозах - а ви схочете не одну дольку мандаринки, а шість мандаринок:girl_blum:

скоро-скоро, думаю менше якза місяць і на вас нападе вагітний жор:girl_bye:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ох, дєвушки, з мандаринами і вправду поакуратніше.
    Мій Ромаха вчора 5 штук злопав, так ввечері так лице обкидало червоними плямами. То при тому що вже більше двух років він не мав алергічних проявів.

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже смакують яблука. При чому в тертому вигляді :).
    І грибів захотілось, фаршировані печерички аж пахнуть:girl_in_love:.

16. Shamna

Shamna Мамуся

Сьогодні себе порадувала салатиком з бурячка , чорносливу і горішків:girl_claping: Така смакота вийшла:nyam2::nyam2::nyam2:

17. Amilada

Amilada Well-Known Member

Я нині відкрила сезон фейхоа. Як же воно мені засмакувало! До вагітності мені їх смак зночно гострішим видавався. Щоправда так і не знайшла скільки ж його можна зїдати.

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

от завтра буде рівно тиждень як я обїдаюсь щодня мандаринами:girl_yes2:
    нарешті попускає помаленьку:girl_wink:

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дивно, чомусь хочеться борщу, хоч я перші страви не лю.
    Вчора верталися з природи і заїхали в Ашан. Отам ходили, всяке смачне розглядали, і мені страшно захотілося просто картопляного пюре з сметаною. :)
    А купила собі відерко поп-корну карамелізованого в Планеті кіно - ну така вже смакота!

20. Heureuse

Heureuse вірю...

а я за сирним їхнім гину! але ніхто не хоче зі мною в кіно або хоча би просто в аймакс шоб попкорн купити :beee:

Статус теми:
Закрита.