Ванна кімната від А до Я

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Лідочка, 22 Липень 2011.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол.
    в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те:girl_wink:? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс?
    Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам?
    Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки.
    Унітази - виробники, якість, що слід враховувати?

Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.:girl_tender:

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Ванна кімната від А до Я

прочитайте в неті, якщо дійсно цікавить, про них є багато інфи.

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

кутова?
    у нас на попередній квартирі була малесенька, але всеодно холодна. то спочатку мився чоловік, щоб хоч трохи нагріти у кімнаті, а потім купали дитину. або просто вмикали гарячу воду + обігрівач на максимум.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

так, кутова, хочемо на неї шторки поставити, бо пара і тепло не набираються, скільки б не пускали гарячої води (ще й стелі 3.80). І з підлогою сумно - була тепла, але довелося виключити назавжди, бо там щось протікало + майсти ізолюючу плівку постелили так, що ми гріли стелю сусідці.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А підігріву підлоги в вас немає?
    Якщо ні, то є сенс подумати про нього і можливо літом зробити?

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми б хотіли, звичайно. Але от чи можливо підігрів зробити так, щоб не роздовбувати всю підлогу, а тільки по середнім плиткам? Хтось так робив?

7. Pesyk

Pesyk Member

Так, я вже читаю, але чи однозначно таке хочу, не можу сказати, бо якось воно не дуже на вигляд....(( Хоча як варіант, то можна розглядати.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас так, тільки вікно одне малесеньке, але підігрів підлоги все вирішує, хоч мені теж там простору забагато

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

А ви вже з меблями визначилися? Переглядаю картинки з ванними кімнатами, хочу сама не знати що, холдери для рушничків білих скручених і т.д. :girl_blush2:

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

Є в нас така штукенція. Навіть дві (біля двох унітазів). Чесно скажу - не можу нормально тим користуватись за прямим призначенням. Незручно ні мені, ні чоловіку.
    Використовую більше для інших цілей

Зараз би вже їх не ставили. Краще певно все-таки біде.
    Не знаю чи конкретно) В нас саме ті штукатурні змішувачі найдорожчі (кожен коштував близько тисячі гривень).

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Наш майтер, коли я його запитала про ту штуку, сказав, що в себе вдома хіба він миє там ноги:girl_haha:
    Якщо навіть по мінімуму місця але все
    ж є можливість ставити БД, то треба ставити

12. kvVItKA

тсссс! що за слова?
    я приблизно уявляю що там має бути, але в нас і близько таких меблів не бачила (щось типу як Лідочка показувала, мені треба таку шафу велику, гарну, для всякого-різного
    зараз там є душева, джакузі з підмуровкою для свічечок різних (романтична ірунда ггг), умивальник той довгий з довгою тумбою підвісною, унітаз і пралка повнорозмірна ну і сушарка
    ми ту ванну ще не "обжили" в нас ще наверху роботи не початий край тому покищо питання гостро не стоїть, але як ви щось гарне знайдете то діліться:)
    щодо гігієнічного душу, на орендованій квартирі було те чудо, не бачу в ньому толку ніякого і зручності теж, хіба унітаз мити:dntknw:

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

всмислі такий девайс, типу як пралка? і що, потрібна штука? речей не псує?? чи ще не пробували?

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Хм...дивно...Чи ми якісь не такі, але толк в тій штукенції ой як бачимо.
    Ми поставили собі два роки назад. І не тільки ноги, унітаз і горшок миємо. Дуже потрібна річ в "хазяйстві" для нас виявилась. Причому всім нам трьом. Звичайно біде було б краще, але за неімєнієм вільного простору - хороший вихід.

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та нічого дивного...в порівнянні з повноцінним біде, так і є
    В умовах немамісця, то

16. Colomiat

Colomiat New Member

Ось наша ванна, розробила дизайнер, в нас схожі параметри (190*250)
    [​IMG] [​IMG]

коли умивальник на інший стіні, пори нього можна поставити пралку, але ванну треба розвернути!
    Можливо і не допомогла, але заг. вигляд для себе оціните!

а ще ми скачали простеньку програмку де самому можна роставляти меблі у ванній кімнаті - можу поділитись!

Останнє редагування модератором: 28 Березень 2013
  17. Pesyk

Pesyk Member

Дякую. Параметри схожі, але у нас є ніша, тому у нас трохи по іншому проситься розташування
    Поділіться, може ще кому пригодиться..
    І скільки приблизно обійшлась Вам така послуга?

18. kvVItKA

ой ні, може я не правильно назвала, сушарка то в мене щось таке

19. nataliya

nataliya nti

А часом не на Луганській робили,ось фото нашої ванни, дуже схожі

20. Colomiat

Colomiat New Member

В магазинах, коли купуєш плитку - це безкоштовно (або в межах 100 грн). Недорого, крім того дівчинка порозставляла окрім ванної і унітазу ще і меблі (на фото їх нема) - загалом Мирославі респект!
    Зручно, щоб побачити усі можливі варіанти!

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Ні, оскільки вони переїхали в р-н Шувару, але думаю ми користувались послугами одного й того ж магазину :)

21. poputochka

poputochka Well-Known Member

Запланували гіг.душ. в туалеті також. Але майстер відраджує. Каже, що постійно з нього на плитку на підлозі натікає ( після використання стікає не вся вода і потім на плитку капотить), ну і розводи і сліди потім відповідно.
    Правду каже? Є така проблема? Бо не хочеться потім постійно підтирати ту воду...
    І ще питання - чи треба робити в підлозі в туалеті додатковий сток для води при наявності гіг.душу? Нам пропонують ставити гіг.душ зі змішувачами, досить велика штука, трохи дивно стирчить зі стіни, бачу тут виставляли картинку, де душ ніби без змішувача - там лише холодна вода, чи як?