Ванна кімната від А до Я

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Лідочка, 22 Липень 2011.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол.
    в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те:girl_wink:? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс?
    Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам?
    Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки.
    Унітази - виробники, якість, що слід враховувати?

Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.:girl_tender:

2. Pesyk

Pesyk Member

Відповідь: Ванна кімната від А до Я

3. zetta

zetta Well-Known Member

в нас в Електролюксі була встроєна сушка ...то фу. а от як окремий девайс, оо, то файна річ. які після неї речі...мм, розпушені, рушники мягуські. правда на неї треба витяжку окрему таку з гофротрубою.

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

В нас не капає нічого. І не капало. Просто треба нормально поставити) І ні розводів, ні слідів від крапель також нема.

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

Ну а зміст в лише холодній воді? Хіба горщик мити:girl_blush2:
    По логіці речей мало би бути однозначно через змішувач, як і у звичайному душі.

А чого дивно? Нормально ніби))))

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

В нас та штука виглядає так:

5. zetta

zetta Well-Known Member

ми плитку собі підібрали для ванни. матова.
    з таких елементів складається
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

6. Pesyk

Pesyk Member

Мабуть, найкращий варіант для ванної, на ній меньше видно плямок від води
    гарне, ніби шпалери...

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже-дуже подобається. А хто виробник?

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

так-так...
    Нічого не капає, дурять Вас...:girl_cool:шутю...
    Може просто зв"язуватись бояться? Практики в тому не мають...навіть не знаю чому так відраджують...
    В нас все сухо чисто і нам воно таки треба.
    Виглядає приблизно як в Артеміди, тільки капельку менша та штукенція і ми її трошки нижче чіпляли щоб в очі не кидалось.

9. zetta

zetta Well-Known Member

то Іспанія. Adore Cifre.

10. poputochka

poputochka Well-Known Member

Клас, але де змішувач? Мені вивели дві труби зі стіни - на холодну і гарячу воду,вони стирчать десь на 7 см, зверху має бути змішувач- плоска хромована трубка з кранами + сам "шнурок" з душем, і щось воно мені зовсім не альо...
    [​IMG] -щось типу такого планується ( фото з нету)...

11. Artemida

Ну от та кругла штукенція з ручкою донизу, то і є змішувач наш.

Труби зашиті всередину, тому назовні їх не виводили. Ну і змішувач у нас без кранів, з одною ручкою (чи як там вона називається правильно) якось компактніше виглядає. Щось таке)

12. poputochka

В нас теж будуть зашиті, всі крім цих - тут спеціально зробили виводи з умивальника в ванній кімнаті, через стінку.
    Хочу так, як у Вас, але певно, вже з тими трубами нічого не зробиш...

13. Pesyk

Pesyk Member

Порадьте, будь ласка, хочу у ванній робити умивальник на такій стільниці (з гіпсокартону, обкладена плиткою), і зараз розглядаю варіанти самих умивальників, а тут і
    -Умывальники на столешницу,
    -Умывальники встраиваемые в столешницу,
    -Умывальники под столешницу
    Що саме мені потрібно, не дуже розумію.

14. kati

kati Well-Known Member

:) Обираєте той що вам подобається

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

На мою думку найбліьш зручний другий варіант.
    В нас є перший і другий. Скажу що в накладному таки не дуже зручно мити руки( він у нас в туалеті, маленький,можливо якщо велика чаша то з тим немає проблем) Але до умивальника-чаши треба грамотнозмішувач підібрати-найкраще випустити зі стіни
    [​IMG][​IMG]
    таким чином уникнете розбризкування.
    А можна і просто високий змішувач

Варіант раковини під стільницю особисто мені не подобається візуально, але тут ще й крадеться місце під стільницею,що також важливе в наших ваннийх кімнатах

15. Pesyk

Pesyk Member

Тобто якщо я щось оберу з класичних умивальників, які не попадають в жодну з категорій, зашити його в стільницю буде не реально?
    Такий приміром
    Чи може він плавно перетвориться ".. на столешницу"? Чогось, думала що все набагато простіше...

16. kati

kati Well-Known Member

ні такий точно не піде, а у вас вже куплений умивальник?

17. Pesyk

Pesyk Member

ще ні, але вже декілька варіантів намітила, а тепер получається, що вони не годяться.. треба переграти..)

18. poputochka

А де можна такий купити, бо в Епіцентрі чоловікові запрпонували лише "великий" змішувачу вигляді трубки з кранами,і скільки приблизно коштує ( можна в ПП)?

19. Artemida

Ми брали на Південному, в павільйоні з сантехнікою.
    Разом з трубкою і всіма прибамбасами платили близько 1000 грн (900 з чимось)
    Скільки сам змішувач - не пригадаю вже.

20. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Брехня. Ну навіть якщо капнете разочок, це ж для ванної кімнати не смертельно.
    Взагалі, якщо після використання його разок струсити, то нічого вже і не капає.
    Принаймні маю на увазі модель де вивід на гіг.душ від змішувача умивальника. Ось в туалеті стоїть невеличкий рукомийник з таким змішувачем, ним регулюється температура води в крані, а коли натискаєте кнопку на душі - вода вже тече туди. Для очей зовсім непомітний. Шланг реально набагато довший був, просто зайву довжину обмежили всередині тумбочки щоб не заваджала.

Та ні, стоку не треба, хіба що хочете ним користуватися як звичайним душем )))
    А щодо картинки то дайте посилання бо так важко сказати.

P.s. На одному з форумів було обговорення - що краще: біде чи гігієнічний душ, там на купу сторінок було аргументів і прикладів з життя. Гігієнічний душ переміг з великим відривом.

21. kati

kati Well-Known Member

Для мене душ переважає тільки якщо площа мала. В іншому варіанті біде однозначно.
    А взагалі я за унітаз-біде..ніжілт тільки у нас поки що вони малодоступні