Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол. в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс? Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам? Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки. Унітази - виробники, якість, що слід враховувати? Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я то не зовсім то, але як приклад http://lviv.prom.ua/p34356547-balneologicheskaya-sidyachaya-vanna.html
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Розпитала чоловіка. Там, де сифон, ще навіть не знімали. Натомість щомісяця чоловік знімає плитку, за якою приховані лічильники води, щоб подивитись показники, то легенько підважує ножем з тонким лезом.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Порадьте мені таку річ. В нашій ванній кімнаті (як і на всьому поверсі) є балки. Зашивати їх повністю не хочемо точно. Як то краще викласти плитку, щоб стики плитки і балки виглядали акуратно? Давати по контуру карниз я не хочу. Варіант трохи підрізати балку, щоб плитка увійшла під неї, теж не підходить, бо, каже чоловік, порушаться несучі властивості самої балки. Є варіант не доходити до самого верху плиткою, а помалювати там фарбою. Навпроти буде фарбована ніша і відкоси на вікні теж будуть фарбовані, то мені такий варіант виглядає цікавим, але. Як тоді закінчити верхній ряд плитки? Ну і декор буде не горизонтальним, а вертикальним, отам де на малюнку вертикальний ряд темніший, буде декор, то не хочу, щоб то виглядало якось "обірвано", якщо не дійти до стелі. Знизу - ванна. Коричневе зверху, то балки, вони йдуть перпендикулярно до ванни.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я А якщо до декору додати фризи/бордюри? Отут проілюстровано, що таке фриз, а що таке декор. В ванні буде один колір плитки? Чи знизу темніша, а зверху світліша? Тоді логаритм мав би буди такий, горизонтально: темна плитка-фриз/бордюр-світла плитка-фриз бордюр. А декор може бути від фриза і до фриза.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Я теж подумала про те, щоб зробити плиткою до середини стіни, можливо трохи вище середини, в зарінчити можна фризом
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Я розумію різницю, але в мене таке побажання, щоб декоративний акцент був вертикальним, тобто я б хотіла "обійти" будь-які горизонтальні лінії. Якщо по верхньому ряду дати горизонтально фриз, там фактично в певних місцях буде малюнок буквою "Т", я таке не дуже хочу. Два: світлозелений і трохи яскравіший зелений. Я собі думала так: отой позначений на малюнку вертикальний ряд зробити декором (він у світлішому тоні), вліво один ряд і сусідня стіна (на ній вікно) викласти світлішою, потім відповідно вправо від декору дати два-три ряди яскравішої плитки, потім або вертикально фризом закінчити ту смугу, або мозаїкою, і далі знову класти світлішу плитку. Низ ванни теж буде плиткою обкладено таким чином. Тобто стандартного "темніший низ, світліший верх, між ними фриз" я не хочу. А можна нічим не закінчувати, як думаєте? В мене на кухні була стіна повністю викладена плиткою, недавно майстер так акуратно зробив ремонт, залишив в кутку два стовпці плитки, решта стіни пофарбовано в колір плитки і отой стик виглядає просто і акуратно. Але то беж і однаковий колір, а от як буде виглядати з тим декором я сумніваюся.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я А якої висоти балка? Тобто, якщо плитка впирається в балку, то скільки лишається до стелі? Можна між плиткою і стелею дати пінопластовий карниз. А порізати плитку і дійти до стелі не варіант?
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Так, це найперший був такий варіант. З того, що я бачила, все таки балки виглядають гарно, коли врізаються в фарбовану стіну, певно таки будемо верх фарбувати. Як вийде щось добре, то покажу
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Дівчата маю питання по душовій кабінці. Хочемо поставити звичайну маленьку двохдверну 900×900(бокс не влізає і дуже дорого) кабінку у малу ванну. Звісно буде бідон і т д. Хто для таких кабінок робив гідроізоляцію стін? І чи насправді вона дуже потрібна?
Відповідь: Ванна кімната від А до Я А є ще друга ванна? Ну, щоб там, власне, ванна стояла. Ми купували квартиру, то в ній була душова кбіна, типу герметична: мала всі стінки і стелю. То нам було дуже незручно малого мити. Довго гралися з дитячою ванночкою, а потім, вс рівно, переробили на повноцінну ванну. Так от, до чого я... Коли зняли душову, і розгребли дятчу, то в дитячій, на тій стіні, що до ванни, відсиріли і відстали шпалери, а також видно сліди грибка. Будемо робити ремонт .
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Samhayne. В нас є 2 ванни, одна велика із нормальною ванною і мала де хочем поставити душову. Ми хочемо душеву з маленьким піддоном і дверцятами, без верху. Бо ітак місця мало.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я тобто і задніх стінок не буде? тоді я б точно робила гідроізоляцію, хоча б в тому кутку, де буде душова, і гарну витяжу, аби не було сиро.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Не розумію, для чого ставити таку ванну. Навіть, якщо це суто дитяча ванна кімната. Одразу виникають асоціації з такими лебедями, зображеними на плитці, що викладалася у ванних кімнатах більшості радянських квартир. То не до Вас конкретно, але інколи дивує, як люди, роблячи так звані "євроремонти", женуться за тим, як би то більше прикрасити оселю й зробити так, як не всіх.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Для дитячої ванни просто супер, дуже красиво намальовано! у мене зовсім інше враження і рядянщина тут зовсім не причому, це ж морське дно. Задекорована досить на сучасний лад, у мене б малявки тішились якби мали таку ванну.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Мені чогось теж зразу уявилась ванна для дітей). А ще добрий варіант задекорувати стару ванну. А що в тому поганого? Головне щоб зі смаком, а смаки в кожного різні.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Я щось собі важко уявляю дві ванни в хаті, одна дитяча, одна доросла.... А взагалі я теж не люблю таких розмальовок, мені це виглядає дешево і примітивно, але то справді питання смаку.
Відповідь: Ванна кімната від А до Я прикольно придумали, практично напевне, зовсім не видко кожної цятки і т.д. Хоча собі б такого не робила однозначно!
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Чи хтось має такі крани в себе вдома? цікавить які вони в догляді?
Відповідь: Ванна кімната від А до Я Хотіла такі теж придбати до ванни та кухні, але багато майстрів та продавців відмовляли - казали що те напилення з часом стирається.