Ванна кімната від А до Я

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Лідочка, 22 Липень 2011.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол.
    в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те:girl_wink:? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс?
    Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам?
    Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки.
    Унітази - виробники, якість, що слід враховувати?

Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.:girl_tender:

2. treemon

treemon New Member

Во перед окном мыться.

3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@treemon

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Креативно Креативно x 1
  4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У нас унітаз Devit Prestige ( Чехія,Італія). Умивальник у ванні Villeroy&Boch,але врізний у столешню. Дуже задоволені, і тим, і тим.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ми таки тоді вибрали плитку Тубондзін і я дуже тішусь. Церзаніт виглядає поряд з нею так собі
    DSC_0173.JPG

Боялась я трохи як то та плитка підлогова буде мені, але наразі я задоволена
    DSC_0175.JPG

З умивальником ми дуже довго парились, щось таке захотіли, невідомо що і в результаті вийшло трохи зависоко, але ніц. Маємо блят з каменю на шафі в надблятовий умивальник Villeroy&Bosch , який особисто мені є надто великий, але то було бажання чоловіка.
    DSC_0174.JPG

• Подобається Подобається x 6
  6. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, маюпитання (може, дивне):
    Кутова металева поличка в ванну для всяких прибамбасів. Бачу від 200 до 800 грн (і ще дорожчі)...
    За що варто платити і на що звернути увагу?
    Поки розумію, що бортик треба високий, щоб високі банки не падали...
    Полички такого плану:
    image.jpg

7. nibysh

@fiesta, дешевші будуть з часом покриватись іржою. Ті дорожчі позиціонують себе як хромовані(поправте мене назву точно не памятаю). Колись мені продавець підказала метод перевірки: берете магніт і якщо поличка, хоч і дорога, але притягує його- то не купуйте. Почне іржавіти. Полички які не притягують магніт можуть бути з нержавійки, але вони дешевші і неблискучі, або власне оті блискучі і якісні.
    якось так. Мені зручна на 2 полиці. на більше- була би заважка.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У нас така на 3 полиці, з тих дорожчих. Вмістимість нормальна, все витримує. Але ржавіє, треба засобами проти іржі дерти. Хотіла б замінити на щось інше, але на який варіант? Ше не придумала

9. nibysh

@Naama, варіант нержавійка. Або не
    а власне дорогих. Або час до часу покривати фарбою аерозольною(правда не знаю на скільки вистачить такого покриття).

• Корисно Корисно x 1
  10. Emmy

Emmy Прямую до мети

Ми собі колись на квартирі поставили скляні полички на кут, дуже зручно. Пилюку протер - і глянц. Щось типу такого:

11. Vendy

Vendy Active Member

Маємо подібну не надто дорогу, то трохи почала ржавіти, може дорожчі не ржавіють

12. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Маю питання щодо штор-вікон. Ванна достатньо велика, вікно теж з двох частинок. Якщо комусь ну дуже цікаво, то може щось і підглянути :connie_pull-pigtail. Коротше кажучи, що придумати на то вікно? Може ролети день-ніч?

13. Marijattt

Marijattt New Member

Якщо ванна велика, то можна експериментувати! Проте самим практичнішим варіантом напевно будуть ролети. Якщо ж у Вас ванна простора, а вікна великі, можна було б легкий тюль придбати, щоб додати легкості інтер'єру :girl_in_dreams:

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Де гарний вибір шторок для душу (крім Нової лінії та Епіцентру) ??? - дуже треба!
    Може, на Південному (де саме) ?
    Чи десь поближче до Сихова ?

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маю вже готову ванну. Отаке вийшло:
    image.jpg image.jpg image.jpg
    Моя любов тут яскравий килимок і шторка для душу :)
    Квітів на стіні могло б бути менше.
    І підлога краще темніша, бо на цій крапель не видно, але сухе кожне сміттячко чи пилюка в очі кидається.

• Подобається Подобається x 8
  16. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Мені дуже подобається. А для чого там проміжок під ванною, там, де замуровано, я справді не знаю. Мабуть, з якоюсь практичною метою, просвітіть)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

17. fiesta

fiesta Well-Known Member

Це для ніг- зручно впритик до ванни стояти, коли щось роблю, мию...

• Подобається Подобається x 2
  18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@loveterapy в нас теж так само, при чому ми нічого не говорили, майстри самі так зробили . але це дійсно зручно ногам, як щось у ванні мити, чи саму ванну мити

• Подобається Подобається x 3
  19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, вирішили ми брати українську плитку все ж, порадили нам Інтеркераму або GoldenTale, скажіть щось...хто має вже, як вона насправді?

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Маємо на підлозі Інтеркераму, виглядає добре, але я маю претензії, але то моя проблемка))). І маємо ГолденТайл на кухні робоча поверхня, то я задоволена (виставляла свою кухню у відповідній темці). От тепер шкодую, що купували ту іспанську в 4 рази дорожчу для санвузлів.

21. flame

flame невгамовний експериментатор

І ми теж маємо в коридорі світло-бежеву, розміром 60х60. Є такі нюанси:
    1. вона дуже груба і крихка. Ну, принаймні була 8 років тому, і майстри бурчали, що погано ріжеться і тріскає при розрізанні.
    2. малювали майстри на 2 плитках розмітку - по сьогоднішній день, як мити підлогу на колінах, видно де вони писали.
    3. тріснуло 4 плитки з 23 через перепад температури - без підігріву і з підігрівом.