Ванна кімната від А до Я

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Лідочка, 22 Липень 2011.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол.
    в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те:girl_wink:? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс?
    Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам?
    Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки.
    Унітази - виробники, якість, що слід враховувати?

Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.:girl_tender:

2. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Дівчата ,порадьте ))))
    Майстер пропонує укладати плитку в ванній не вертикально ,а горизонтально (говорить ,що так візуально ванна розшириться )і ,взагалі , він вже 3 роки вертикально не вкладає.
    Чи є в цьому сенс ? Бо ми прикинули ,що нашу плитку можна і так і так вкладати (ніяких бортиків немає, є тільки один ряд декору )

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ще була в сірому кольорі кабанчик тої серії і в бузковому)
    Дівчата, плитку вже не буду по новій вибирати, усе, не змушуйте мене сумніватись))
    З чорним ще можемо побавитись. Маю варіант без чорного обода по ванній і білою зоною за унітазом, або повністю усе білою, завтра покажу, бо не можу з планшета завантажити

4. Carrie

Carrie Member

Гарно вийшло, мені подобаються поєднання білого та чорного! Вічна класика! І полоски-бордюри мені доречні! Але вставлю свої "5 коп." :girl_smile: Я б поміняла чорний кабанчик на чорну мозаїку такого розміру як квадрати на підлозі, але то певно буде затратніше(((

5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Все залежить від того яка плитка і яка ванна (розмір кімнати, освітлення і т.д.). Але особисто мені здається, що вертикальна виглядає цікавіше. Може ваш майстер наполягає на горизонтальній, бо останні 3 роки тільки так робить ) Я би робила так як мені більше подобається, а не майстру. Бо вам там жити )

• Подобається Подобається x 1
  6. Burberry

Burberry Well-Known Member

Та ніби справді так краще. Колись дивилася відео якогось супермайстра і він теж радив брати плитку до ванни чимпобільшу і класти її горизонтально.

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

в мене і ванна і туалет покладенні горизонтально, дуже подобається, потім закину фото бо щойно приїхала

8. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Все ,зроблено )))Поклали горизонтально і дійсно , класно вийшло (ну на мій погляд )ванна виглядає такою великою , просторою і світлою.Я задоволена )Напевно , мені , як чайнику -краще деколи прислухатись до порад .

• Подобається Подобається x 2
  9. Provizor

Provizor Well-Known Member

Наш варіант ванної, колись обіцялась показати, що вийде. Ще немає фото в завершеному стані, все в процесі. Я фанатіла від плитки vives multicolor, але "печворковий" апетит задовільнили бюджетнішою pamesa

Вкладення:

• Подобається Подобається x 14
  10. marycherry

marycherry Member

Такий варіант як в вас але з карнизом і без. І так і так дуже гарно

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Мені все дуже подобається, і полоси чорні - гарний контраст, і чорна стіна (ми так сіру зробили теж на одну стіну для контрасту до інших). Побілку я тут бачу все ж білу для простору, але, якщо чоловік впреться погоджуйтесь на плитку до верху, це не принципово.
    Дуже гарний класичний, елегантний і стильний дизайн. Я - ЗА!

• Тупо! Тупо! x 1
  12. Arapeta

Сфоткала наші майже завершені санвузли.
    Спочатку наш "санвузлик" (вділили трохи коридору і спальні і окремий туалет переробили у санвузол у нашій спальні. Тільки для нас з чоловіком:girl_in_love:. Ми дуже про таке мріяли, щоб зі спальні і зразу у свій душ зайти.
    DSC06264.JPG DSC06265.JPG
    Сфоткати важко, він маленький. І стиль не усім подобається, а ми любимо такий брутал-індустріал, такий чоловічий стиль напевно. Плитка польська, колекція Амстердам. Ще помічено, де дзеркало чіпляти. Тут є підігрів підлоги, пустили батареї у підлогу.

Ну і наш гостьовий, а більше для дівок:connie_pull-pigtail, санвузол. Перероблена окрема ванна.
    DSC06269.JPG DSC06271.JPG DSC06270.JPG
    Теж важко сфоткати, не вмію панорамно, та і не закінчена, он лікоть сантехніка видно, планки ставить.
    Плитка іспанська Гауді (привіт Барселона!), на підлозі - вибрав чоловік окремо, якась польська аквамарин, здається. В Гауді була якась жовта, не дуже. Ця плитка класна і дорога, бо польська була дешевша і з браком, то докуповували.
    Купили давно, коли ще доллар був по 8. Зараз би не потягнули.

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Meriroma

У нас теж є такий "санвузлик" і, не повірите, ми обрали для нього таку ж плитку - Амстердам)))
    Але, після того як я побачила візуалізацію, мені дуже не сподобалось і я почала шукати інший варіант. Якось воно дуже темно, "тускло" і печально дивилось, хоч в реальності у Вас дивиться значно краще, та я побоялась

Вкладення:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Arapeta

М-да..., мені б теж не сподобалось...
    Взагалі-то плитка така "на любітєля", ну то ми з чоловіком такими і є :girl_crazy:.
    Але ота біла їх була з браком (якась полоска потертості), то ми докуповували десь 2 м кв. потім.
    Я дуже задоволена нашим санвузликом, свекруха - нє:girl_haha:, вона того не зрозуміла.

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені подобається. Тільки не до кінця закладати плиткою, по контуру дати все ж той "олівчик" і фарбу я б вибрала таку сіро-блакитну, а не сіру. Як на малюнку 4.
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2016 ---
    За унітазом чорну я б лишила - думаю проблем в догляді не буде, то ж не над ванною. Лише є сумнів щодо верхньої полоски в ванній. Нижню лишити 100%.

16. Meriroma

дівчата, в результаті не буде ні чорного плінтуса, ні чорної стіни за унітазом...так сі стало))
    Буду робити акценти чимось іншим)). Можливо буде чорна тумба під умивальником, шукатиму гарний світильник

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Arapeta

Відговорили... Швидко ж Ви здаєтеся.
    Шкода, ідея була класна.
    А з усякими бра у ванну у Львові не "фонтан"...
    Блін, мені ще 4 бра, 3 люстри-вісюльки і ВЕЛИКУ люстру у вітальню найти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. MissO

MissO Well-Known Member

А скляний декор Амстердам на який клей клали? Бо в мене робоча стіна на кухні така, то на фотках видно плями, так ніби папір на тих фото змок. Хоча і клей був спеціальний(((

19. Arapeta

Ми клали на спеціальний герметик (здається) основне НА БЕЗОЦТОВІЙ ОСНОВІ. Купили в Епіцентрі. Ну і робочим його під ніс сунули, не дай Боже щоб не забули, що на нього ті декори!

20. Meriroma

Вся плитка, що ми вибрали іде лише під замовлення і пачками і так виходить, що ту чорну треба брати ящик зайвий через кілька плитонє, не
    Не, не тому
    Просто цю плитку треба замовляти, в наявності не має жоден магазин. Під замовлення можна лише коробками брати і нам так виходить через пару плиток треба замовляти на ящик більше чорної, білої і підлогову теж з явним перебором. Виходить, що круто переплачуєм плюс поради і тако вийшло))

21. nakabl

nakabl New Member

У ванній ремонт. Вирішила купити акрилову ванну. Ну на равак грошей жаль ((
    Купила Церсаніт корат, але поки не ставила. Цікавлять реальні відгуки на таку ванну