Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол. в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс? Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам? Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки. Унітази - виробники, якість, що слід враховувати? Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.
Принесла Вам ще такі варіанти на "обговорення")), наша душова, як мені сподобалось - " санвузлик" Скажіть мені щось) --- дописи об"єднано, Feb 29, 2016 --- В оригіналі ця друга плитка так виглядає:
Це душова манюсенька на першому поверсі В ванній буде біде, показувала візуалізацію ванни сторінку назад, там дещо помінялось, показую остаточний варіант... Хоч потім подумала, що можна було душик на стіну біля унітазу прикріпити і без біде обійтись
І я в роздумах чи ставити біде чи гігієнічний душ ? Душ бажано ставити на умивальник поруч з унітазом , бо він підкапує і буде мокро в цьому місці ,бо коли на умивальнику там друга система. Мені чомусь здається не гігієнічно лити гарячу воду в унітаз і видається не дуже зручно митись так ? Немає в кого спитатись хто має і біде і душ гігієнічний , що зручніше ? До речі хто "дєвочкі"хто має біде ви маєте пластикове сидіння на них ? Бо підозрюю що такому змерзлюху як я без сидіння буде холодно і прийдеться всерівно лізти в душ.
@octavia, не холодно. Як мию малого, то перед тим пускаю теплу воду- воно швидко прогрівається. Душ гігієнічний тестувала в колєгів- "не то пальто". Крім того в біде мега зручно мити свої нозі, а про малюків, то я взагалі мовчу. Я в свою маленьку ванну кімнату(ту , що зі спальні) біде втиснула (ногою тупала, але втиснула). ні не маю, та й не потребую його.
Вдома маю біде, а якось відпочивала і в готелі був гігієнічний душ.Ну так порівнюючи, то мені душ більше подобається,зручно не треба перескакувати ніде. Тому тепер би біде не ставила. Маю, правда то не сидіння,а кришка.
плитка російська...? Група KERAMA MARAZZI – провідний російський виробник керамічної плитки і керамічного граніту. Входить до складу концерну МARAZZI GROUP, найбільшого виробника будівельної кераміки в світі, найбільшого італійського інвестора в економіку Росії. У складі виробничо-комерційної Групи KERAMA MARAZZI два підприємства: завод по виробництву керамічної плитки ВЕЛОР (м. Орел), завод по виробництву керамічного граніту KERAMA MARAZZI (Московська область, сел. Маліно). Торгова мережа Групи об'єднує 19 торгових представництв, сотні магазинів в Росії і країнах ближнього зарубіжжя.
Скажіть, а де найкраще купувати меблі для ванни у Львові? Або навіть, щоб на замовлення зробили? Хочу тумбу під умивальник, дзеркало-тумбу і тумбу з вбудованою корзиною
о, і мене це цікавить...бо з плити не дуже хочу, а дерев*яні в магазинах за космічною ціною... Я ще хочу драбинку-полички, о таку --- дописи об"єднано, Mar 1, 2016 --- А ще, може хто знає де можна купити закалене скло для дверки душової? Не готову дверку
@Meriroma колись чоловік замовляв на Південному в котромусь з тих магазинів на Щирецькій. Там має бути нарізка скла і там вони гартують. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Дівчатка, не знаю чи сюди пишу, але профільної теми не знайшла... Дуже терміново треба сантехніка для ремонту змішувача на кухні (нині капець стався, не змогла закрити тим змішувачем воду, довелось перекривати воду повністю...). Може хтось має телефончик, підкиньте, буду дуже вдячна...
розгубилась, шукаю умивальник і унітаз - порівнюю ціни і як таке може бути щоб на розетці ціни були на ту саму модель у 2 рази нижчі ніж у Польщі вже,-, ват, в чому причина - хтось знає