Ванна кімната від А до Я

Discussion in 'Хатні клопоти' started by Лідочка, Jul 22, 2011.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол.
    в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те:girl_wink:? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс?
    Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам?
    Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки.
    Унітази - виробники, якість, що слід враховувати?

Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.:girl_tender:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Шкода :), мені той Ваш варіант подобався :).

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

шикарний!, а плитка на підлогу мммммммммммммммм)

• Подобається Подобається x 1
  4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Принесла Вам ще такі варіанти на "обговорення")), наша душова, як мені сподобалось - " санвузлик"
    Скажіть мені щось) Максіма 2.jpg Нотінгем 5.JPG Нотінгем 12.JPG
    --- дописи об"єднано, Feb 29, 2016 ---
    В оригіналі ця друга плитка так виглядає: pic_94fedaa909_89.jpg

5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Meriroma, а біде не будете ставити? чи ніяк не поміщається?

6. Meriroma

Це душова манюсенька на першому поверсі
    В ванній буде біде, показувала візуалізацію ванни сторінку назад, там дещо помінялось, показую остаточний варіант... Хоч потім подумала, що можна було душик на стіну біля унітазу прикріпити і без біде обійтись

Attached Files:

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а не хочете підвісний унітаз зробити? воно би з біде гармонійніше виглядало

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. octavia

octavia Well-Known Member

І я в роздумах чи ставити біде чи гігієнічний душ ? Душ бажано ставити на умивальник поруч з унітазом , бо він підкапує і буде мокро в цьому місці ,бо коли на умивальнику там друга система. Мені чомусь здається не гігієнічно лити гарячу воду в унітаз і видається не дуже зручно митись так ? Немає в кого спитатись хто має і біде і душ гігієнічний , що зручніше ? До речі хто "дєвочкі"хто має біде ви маєте пластикове сидіння на них ? Бо підозрюю що такому змерзлюху як я без сидіння буде холодно і прийдеться всерівно лізти в душ.

Last edited: Feb 29, 2016
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@octavia, не холодно. Як мию малого, то перед тим пускаю теплу воду- воно швидко прогрівається.
    Душ гігієнічний тестувала в колєгів- "не то пальто". Крім того в біде мега зручно мити свої нозі, а про малюків, то я взагалі мовчу.
    Я в свою маленьку ванну кімнату(ту , що зі спальні) біде втиснула (ногою тупала, але втиснула).
    ні не маю, та й не потребую його.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Carrie

Carrie Member

@Meriroma
    другий варіант дуже крутий! Прям дуже! Напишіть яка це плитка, я ж також "в пошуку" )))

11. Meriroma

Виробник Kerama-Marazzy, серія Ноттингем

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. vitek

vitek Member

Вдома маю біде, а якось відпочивала і в готелі був гігієнічний душ.Ну так порівнюючи, то мені душ більше подобається,зручно не треба перескакувати ніде. Тому тепер би біде не ставила.
    Маю, правда то не сидіння,а кришка.

13. KUSJ

KUSJ мрійлива

плитка російська...?

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Meriroma

15. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Скажіть, а де найкраще купувати меблі для ванни у Львові? Або навіть, щоб на замовлення зробили? Хочу тумбу під умивальник, дзеркало-тумбу і тумбу з вбудованою корзиною

16. Meriroma

о, і мене це цікавить...бо з плити не дуже хочу, а дерев*яні в магазинах за космічною ціною... Я ще хочу драбинку-полички, о таку
    RU-DG657WWABVQJRU-1-catalog.jpg
    --- дописи об"єднано, Mar 1, 2016 ---
    А ще, може хто знає де можна купити закалене скло для дверки душової? Не готову дверку

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Meriroma колись чоловік замовляв на Південному в котромусь з тих магазинів на Щирецькій. Там має бути нарізка скла і там вони гартують.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

18. Judice

Judice Закохана в гори ))

Дівчатка, не знаю чи сюди пишу, але профільної теми не знайшла... Дуже терміново треба сантехніка для ремонту змішувача на кухні (нині капець стався, не змогла закрити тим змішувачем воду, довелось перекривати воду повністю...). Може хтось має телефончик, підкиньте, буду дуже вдячна...

19. whisper

whisper Well-Known Member

розгубилась, шукаю умивальник і унітаз - порівнюю ціни і як таке може бути щоб на розетці ціни були на ту саму модель у 2 рази нижчі ніж у Польщі вже,-, ват, в чому причина - хтось знає

20. Meriroma

Яка фірма? В україні дешевше, бо виготовлено в Україні...Серзаніт, Коломбо...

21. whisper

whisper Well-Known Member

та Серзаніт і дивилась, а по якості є різниця?