Починаємо робити ванну кімнату, точніше то буде обєднаний санвузол. в цій темі хотілося б почути поради щодо дизайну, вибору плитки, сантехніки. Також хотілося б почути вашу думку щодо питання, що ж краще ванна чи душ, чи те і те? Якщо душ - то що обирати: душову кабіну чи гідробокс? Яким піддонам ви надаєте перевагу? Виробникам? Ванна - акрил, сталь, чавун? Переваги та недоліки. Унітази - виробники, якість, що слід враховувати? Ну і взагалі, чекаю тут фото ваших ванних кімнат або тих, які вам подобаються, які б ви хотіли мати.
Маю якісь луцькі безродні. Схожі на аквародос. Брали, бо був в комплекті підвісний пенал кутовий. Так нічо в експлуатації.
Хто робив столешню(можливо до кухні) із штучного каменю/мармуру, здайте точки будь ласка?! Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Дівчата,а як,на вашу думку,би було,якщо б у ванній покласти плитку на стінах "під дерево".То ванна на другому(мансардному)поверсі,там в стелі є вікно і воно якраз дерев'яне-я планувала там кабанчик,але тепер щось мені перемкнуло.І яка б до такого пасувала підлога?І ще...хто має ті вікна в стелі?бо я щось поки не в захваті(((( --- дописи об"єднано, Dec 28, 2016 --- Маєм зараз хорошого майстра по кухнях-то хіба в нього питати(вони точно мають знати)як хочете-дам тел.
На темній плитці буде дуже видно наліт від води + дивіться, щоб не було затемно. Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk
Я хочу світле дерево,просто щоб все без декорів...і просто не можу придумати яка підлога до того би пасувала
від чого не в захваті? Маю такі вікна...На квартирі мала на кухні таке вікно, 10 років експлуатувала, мінусів не бачу. Ой, я щось не знаю, не зустрічала, щоб таку плитку на стіни, от якби білий кабан на стіни. то така на підлогу підійшла б.
ось так мені дуже подобається. Ну тут не вся плитка "під" дерево, але скомбіновано, як на мій смак, дуже вдало. Перше фото (то тільки підлога "під дерево" + є дерево у меблях) На другому фото цікава контрасна стіна з плиточкок "під кольорове зістарене дерево"
Від того вікна...Я й думала спершу так з кабанчиком зробити,але потім побачила кілька варіантів з плиткою під дерево ,поєднаною з кабанчиком на стінах і дуже мені сподобалось,а так,як ванна в нас мансардна,то там немає такої висоти,щоб щось поєднувати і от я перед вибором.... --- дописи об"єднано, Dec 28, 2016 --- Останнє-саме воно
Чудесно придумано. Тільки унітаз повернути до іншої стіни (тої, що справа) і можна годинами медитувати. З нету стирено
Поділіться своїми враженнями від своїх ванних. Про плюси і мінуси різних типів ванних почитала. Цікавить як воно з практики. Може хтось має керамічну ванну? Ну і так як по ціні найдоступніша певно акрилова, то чекаю ще на відгуки власників таких ванн. Особливо переживаю як вони витримують вагу (маю досить нелегкого чоловіка).
просто прямокутна. 100кг нормально. тепла) нам краще ще тим, що хоч і маємо коврик. але малий деколи влітає в бортик. звісно, від сталевої то б так легко не відбулося.
а чи є тут власниці ванн коло комфорт, чи є вони зручними в користуванні? стало питання в купівлі ванни і я розгубилась. Як взагалі себе поводять на практиці коло-вскі ванни, бо на дорожчу грошей нема (((