Ваші сусіди - ваша біда

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 16 Вересень 2008.

1. Balu

Balu Member

Відповідь: Ваші сусіди - ваша біда

То, певно, гульки собачі. Мій тоже скавулить цілими днями, прибити хочеться, але ніц не поробиш :)

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Наша сусідка зверху - це просто жах. Слухаємо її ходіння на каблуках по хаті щодня і ще шансон "Владімірскій централ" в 9 ранку. Почалось наше "спілкування" з того, що вона в неділю з кухонного балкону (в неї 5 поверх, ми відразу під нею) тріпала покривала, а в нас білизна на балконі з суботи ще сохла, і вікна були відкриті :girl_impossible: Спочатку витріпала одне, ми якраз сиділи на кухні обідали і поки ми отямились, вона забрала його. Через хвилину починає тріпати друге. Чоловік вибігає, робить зауваження, вона мовчить і далі тріпає чоловіку на голову! Чоловік жорсткіше почав до неї говорити, щоб тріпала в інші дні і на подвір*ї, а не з балкона, на що вона заявила "то може ти мені підеш і потріпаєш?!" :shok: І свалила. Через хвилину ще одне покривало. Чоловік схватив за кінець, дьоргнув, вона налякалась і почала пригрожувати міліцією. Дурна коза. Чоловік покрив її слівцями і ми закрили вікна. Пізніше ще не раз таке вона витворяла, але ми вже закривали вікна, коли щось сохло. Але раз ми вже вийшли з будинку і вона почала тріпати, то чоловік почав з нею таку голосну перепалку, що половина сусідів висунулась з вікон послухати - всі три поверха нижче напевно і не в курсі були, що їм трусять на голову і в хати, то вона знову пригрозила міліцією і сховалась. А на днях ми впустили в дім міліціонерів (стояли через домофон говорили з кимось), зайшли вони з нами в ліфт, питаємо: який поверх тиснути, а вони: 5-ий. Ми такі в жарт - часом не в 155 квартиру? а вони: точно. а ви здіки знаєте? ми такі: та там коза стара... і давай їм розказувати, то вони казали писати на неї :girl_crazy: Виявляється вона з іншою сусідкою побилась. Во дурна, нам пригрожувала, а ми до неї запустили міліцію :girl_crazy:
    І до теми сусідів:

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

:girl_haha: о, мої сусіди зверху, напевно, саме так і виглядають. бо звуки звідти :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

4. Tamada

Tamada ла-ла-ла

В мене сусіди зверху парадоксальні. Спочатку жила жіночка, років 35, вагою 150, не менше. Ми її практично не чули, ну хіба як скандалили. А зараз квартиру продали, живуть квартиранти. То та дівчинка (27 років) важить біля 40 кільо мабуть, максимум 50, а так ногами гупає і табуреткою в кухні, що аж бісить. Скандали, в принципі, як і в попередніх мешканців, тож не звикати. Але в нових - ще й багате особисте життя і нескромне ставлення до криків під час того всього. Мені то нічого, навіть цікаво, але як доця спитає "шо то?" то не знаю шо маю відповісти...

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

робите ставки на тривалість і кількість?)))))):girl_wink:

6. Tamada

Tamada ла-ла-ла

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а то вже заздрість))))

8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

О, сусіди! Говорити на цю тему можна багато. Але, якщо коротко, то краще з ними обмежуватись звичайним "Добрий день" і не більше, бо на голову вилізуть і ноги звісять.

9. moderndress

moderndress New Member

Форумляни, я до вас за порадою, свіжою ідеєю, думкою зі сторони тощо.
    Така ситуація-маю квариру в польському будинку(2 поверх, вхід по балкону). Ще колись в 60-х роках весь будинок незаконно зробив собі сток води, умивальники. В плані квартири цей умивальник вказаний навіть. Тепер всі почали робити собі санвузли, ми теж зробили. Коли сусід знизу(він наркоман і неадекватний) робив собі ремонт, він відрізав нам стокову трубу і замурував(ми там не живемо, це зі слів інших сусідів). Оскільки в нас це все незаконно, ЖЕК сказав, що єдиний вихід -це з ним домовитись, а на котакт він не йде. Ось така задача:girl_impossible:

10. Furore

Furore New Member

Люди добрі, підкажіть будь-ласка, чим зарадити. Тут сусіди з першого поверху багатоквартирного будинку розбудовують собі балкон в загальний маленький дворик. Але менше з тим, не шкода дворика, але завжди там було тихо. А тепер мало того, що від будови шум, так ніби прямо в тебе на балконі будують, так ще й щовечора до ночі посиденьки з шашличком і горілочкою, а потім починаються п’яні "базари", мат-перемат, одне слово - бикота. І найголовніше, що так чути ніби то в тебе на балконі буянять. Спека, але вікон не відкриєш, бо дим валить і шум. Боюся, що не витримаю, спеціально назбираю помий і вилию на те їхнє збіговисько. :girl_devil:

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

а чому не шкода? мені , наприклад. було б дуже шкода, бо то як мінімум оті "хороми" виглядають неестетично. Особливо, врахуйте, що таке будівництво незаконне в 99% випадків. Постукайте де треба - будівництво припиниться. Для початку в ЖЕК.

12. siriuska

siriuska Member

А в мене такі сусіди, особливо бабка, то ми вже через її скадали з нами не вітаємося, настільки дістала.

13. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Так і є, в мене так теща (на 1 поверсі) відрізала сусідську каналізацію в своїй квартирі (теща не наркоманка:), сусіди наглі), ЖЕК не заперечеував. А в колєги не було санвузла і не міг зробити поки сусіли знизу не дали дозвіл.

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Нєа, не припиниться. Заплатиться штраф (офіційно - половина вартості незаконного будівництва, здається, неофіційно - за домовленістю), добудується і узакониться. Принаймі колись так було.
    Справді, чого то не шкода, якщо дворик й без того маленький, краще там качельку поставити чи столик чи квітник. Пишіть, бажано колективну заяву (і реакція буде краща і претензії в незаконбудівців будуть не тільки до вас).
    А після 22:00 викликайте міліцію, до мене раз патрульні приїзджали (завдяки сусідам), це працює:)

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

може, й не припиниться, а, може, й припиниться, то все залежить від суми, яку запросять.

15. moderndress

moderndress New Member

в яких межах грошових цей дозвіл? Будь-ласка, підкажіть, якщо знаєте))) І ще питання: дозвіл має бути в письмовій і довільній формі?

16. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Там був взаємозалік:) - вони їй дали дозвіл на приватизацію підвалу (там якісь спірні моменти були), а вона їм - на каналізацію. Щоправда письмово вони не оформили, тобто фактично вона просто усно не заперечила щодо технічного приєднання їх труби до своєї. Краще робити все офіційно, письмово. Детальніше мали б знати в ЖЕКу, або міські раді.

17. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ой, відколи закінчився піст, щоранку з години 6.30 - 7.00 ранку маю дискотеку вдома завдяки сусідам знизу. Причому так голосно музика грає, що аж кімната трясеться. Я собі тільки можу уявити що робиться внизу. І страшно дзвонити самим в міліцію, бо то до нашої сусідки заселився "співмешканець", який лише вийшов з тюрми. Величезний і страшнючий. (як для дітей Бармалей). І що робити - не маю уявлення. І так живемо як на пороховій бочці.

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чому страшно? то ж не обовязково признаватись що то ви :girl_wink: хоча міліція тут навряд чи поможе...

19. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

От власне, а шуму наробить. І чим це закінчиться - невідомо.

20. agalinka

agalinka Active Member

У нас була така ситуація, але тема інша, був сусід зверху і у нього була сожителька, так вони займались кохання вдень і вночі, а жіночка так балділа, ніби вона на безлюдному острові це роблять. Я все розумію, але коли дитина почала питати чому тьотя так кричить, а коли до мене приходили гості, то мені потрібно було включати музику, так, що мабуть сусіди з низу жалілись ))) Закінчилось це все тим, що хотіли викликати міліцію, бо там і танці до утра були, а мені сказали, що то треба прийти написати заяву і тоді хтось прийде. Ми в кінцевому результаті змінили квартиру )))