Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. juli26

juli26 Active Member

[QUOTE=viltскажіь будь- ласка, яка там практика з дітками - вони знаходяться з мамою весь час чи їх приносять на кожне годування і чи потрібно вже мати одяг для діток щоб вбирати своє чи іх пеленають тими казенними лашками,Питаю тому.що 5 років назад на Джамбула все було по інакшому - і дітей забирали ,тай навіть шапочки не давали надіти своєї на дитину

Viltis дійсно буду Вам дякувати за вичерпну інформ щодо Мечнікова:):):)

Останнє редагування модератором: 8 Квітень 2009
  2. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

• Подобається Подобається x 23
  3. via

via Active Member

Мені сподобалось шо стіни не білі, якось тепліше виглядає, а то ті класичні лікарняні кольори то просто жах. І взагалі симпатично.

До речі, то платна палата чи ні?

Останнє редагування модератором: 8 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. viltis

viltis Well-Known Member

то не палата, то родзал,ми за нього платили 100 грн.

а з палати фоток нема...тільки відео...:sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. via

via Active Member

Ясно. Просто я читала шо там є родзали, де породілю лишають і після пологів на всі 3 дні, і коштують вони 700-800 грн., думала шо це можливо він. А за родзал за 100 грн. наразі не чула, ніби решта були безоплатні. Тепер буду знати )

6. irys214

irys214 Well-Known Member

Хто знає - як звати лікаря Федину з Мечнікова?:umbrage:

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

Роман Григорович

8. Matiola

Matiola Well-Known Member

Відповідь: Важливо: Раджу Вам Лікаря з ПБ

Маю народжувати в Медінституті в Рачкевич Олени Станіславівни.Може,хтось народжував в цього лікаря?Поділіться досвідом.Дякую.

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Привіт. Я шукаю хорошого лікаря для родів.
    Підкажіть, кого можете порадити з Джамбула?

Останнє редагування модератором: 1 Квітень 2009
  10. odree

odree Well-Known Member

не полініться, перечитайте тему. тут багато говорилося. якщо вас справді цікавить.
    і картинку потрібно ставити в підпис

• Подобається Подобається x 2
  11. fragolina

fragolina Well-Known Member

Дівчата!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ЗБИРАННЯ ГРОШЕЙ ЗА ПЛАТНІ ПАЛАТИ НЕЗАКОННО!

В Україні в державних пологових будинках немає платних палат.Я лежала на підтримці на Батальній, лікар мене попередив,що палата коштує 50 грн. в день, я оплатила за всі дні перебування,жодного чеку, квитанції мені ніхто не видав.
    Я народжувала в Медінституті і так само оплатила за 3 дні перебування 150 грн. Була палата від Антошки , яка коштувала 500 грн!!!!!!!!!!!!Уявляєте? Мало того, що лікарі беруть по 300-400-500 а може й більше доларів за роди , ще і здирають за палати.
    Мені нещодавно прийшов лист з Контрольно ревізійного управління м.Львова , де мене попросили надати інфомацію чи оплачувала я в роддомі гроші за палати. Я передзвонила інспектору,вона пояснила, що зараз роддом перевіряють і опитують всіх людей,які там народжували. Жодної копійки роддом не може брати з породіль.
    ви повинні знати свої права,бо скоро за палати будуть брати 1000 грн. за добу.

• Подобається Подобається x 7
  12. odree

odree Well-Known Member

раз пішла так мова, напишу своє
    в 2002 році я теж мала нагоду лежати в платній палаті, правда не в пологовому, а в хірургії. плата тоді становила 50 грн на добу. я лежала тижнень. але я була в нормальних умовах, на нормальному ліжку, під боком мала телефон, в палаті був санвузол (душева, туалет, умивальник). а гроші, які я платила і інші, йшли на відновлення інших палат. якщо ви колись були в лікарні на топольній, то зрозумієте в якому стані там палати. а не було б тих коштів, то і ті палати, прийшли б в такий же занепад. щодо палат, тут лікарів винити ні в чому
    і ще одне, покажіть мені людину, яка примусово лежала в такій платній палаті в пологовому??? та нема таких, бо більшість хоче перебувати в нормальних умовах. і тому якщо можна отримати такі умови, навіть платно, то готові заплатити. а безкоштовно не буде, бо медицина в нас БЕЗКОШТОВНА і що маємо?????
    в нас всюди куди не ткнися таке твориться. все купується, абсолютно все!!!! і то саме КРУ, чи ви хочете сказати, що вони одні за правду боряться - так от НІ. всі хочуть наживитися, бо нас всіх держава загнала за айсберги. але є різні люди з різним почуттям міри, совісті і т.д. ... можу ще багато писати, але думаю основну думку мою ви зрозуміли

• Подобається Подобається x 16
  13. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

особисто я навіть просилася в ту платну палату. Їх так мала що незавжди можна туди попасти

14. halusia

halusia Well-Known Member

Я не проти щоб паралельно з безкоштовними ьули й платні палати. хотілось би щоб ціни в тих палатах були ОБГРУНТОВАНІ. А кошти йшли на ремонтінших палат, санвузлів. Стільки років породіллі засівають пологові будинки долярами та евриками... і хоч би якась видимість що для нас щось теж роблять. Я якось прочитала, що в платній палаті обласного пологового не було гарячої води. То за що платимо ??? Невже так важко бойлер поставити, якщо є проблеми з гарячою водою!!! Хто має можливість і бажання з радістю заплатить (але за конкретні, покращені умови). І ще. Якщо в пологовому є платні палати, то це зовсім не означає, що в безоплатних лежать породіллі, яким не обовязковий комфорт. Просто справді гарних палат не так вже й багато і не кожен в ту палату потрапить. В кожому пологовому повинен бути нормальний туалет, душ і біде. За ті гроші, які залишають породіллі не так вже й складно це зробити!!!!

• Подобається Подобається x 12
  15. Дана

Дана Well-Known Member

halusia ви хочете боротися з "ветряными мельницами"?
    А хто тут з мам і майбутніх і теперішних буде спорити що за ті гроші має бути комфорт, і навіть більше якщо ти не платиш то також комфорт має бути? Я вам більше скажу що ті палати Антошка Світоч і т.п це палати які відремонтували за власний рахунок ці фірми, і подарували пологовим як спонсорську допомогу, ну і звичайно про які гроші може бути мова при такому розкладі? Але гроші деруть:confused: і доки КРУ тим не займеться то будуть дерти, тай КРУ не панацея - відкупляться:umbrage:
    Я сама також просилася в Антошківську палату, але перед тим лежала в звичайній, особисто мені було комфортніше в двомісній палаті з нормальним ремонтом і санвузол в палаті.
    Мені також би хотілося заплатити гроші за пологи в касу пологового і щоб ті гроші шли на потреби пологвого, щоб мене не просили купити вату чи йод, такі речі мають бути в пологовому. Але маємо те що маємо:umbrage:

• Подобається Подобається x 8
  16. halusia

Мабуть, КРУ тому й навідалось в обласний пологовий, аби грошенят підкинули їм. Сумніваюсь, що вони там реально щось змінять. Це так, аби нерви потріпати.

До речі, щойно прийшла з ЖК. Ну дуже, вже чекали, що я щось дам, аж нервувались. А я - НІЦ, бо нема за що. Не вміють навіть до 30-ти рахувати або не хочуть.

Останнє редагування модератором: 2 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

А чого ходили? "аби нерви потріпати" (с) ? :xaxa:

Якщо буде БАГАТО скарг - дадуть по шиї і наведуть порядок. А ні - то ні...

18. halusia

А по шиї боляче дадуть:xaxa:

19. fragolina

fragolina Well-Known Member

Ви не зрозуміли,я не проти платних палат з хорошими умовами. В медінституті в платній палаті не було гарячої води, холодна по годинам! Уявляєте? Ми бігали з чайниками і мисками....
    Якби ж то гроші за палати йшли на ремонт і облаштування. Впевнена, що лікарі між собою ділять і нічого не витрачають на роддом. В 2007 році була виділена спонсорська допомога по американській програмі на ремонт і відремонтували декілька палат, а лікарі з людей гроші беруть.
    Я за платну медицину,щоб все було офіційно.

20. марі177

марі177 Well-Known Member

швидше радила б Батальну.чому дорого?бо це найкращий роддом у львові!повірте,знаю що пишу

моя сестра народжувала в Усика,навіть не дав дочекати природніх пологів забрав на кесареве.а потім щей купа проблем.НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Останнє редагування модератором: 3 Квітень 2009
Статус теми:
Закрита.