Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

А про Володимира Щурка що скажете?

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Фотограф на мою думку хороший, але ви судіть самі, бо то треба бачити кілька повних відзнятих серій, а я бачив тільки окремі фотографії.
    Доречі то всіх фотографів стосується: не оцінюйте по окремих вибраних найкращих фотографіях, подивіться цілу серію, бодай "альбомну вибірку" 60-100кадрів з одного весілля.

• Подобається Подобається x 2
  4. kati

kati Well-Known Member

о 4 роки тому бєлік також брав тільки фото+відео,але на мою думку,там пантів в 3 рази більше ніж того Бєліка

• Подобається Подобається x 1
  5. Victi

Victi Well-Known Member

Буду дуже вдячна, якщо і мені скинеш ці телефони. Дуже в мене вже наречений перебірливий стосовно відео. Тай самій хочеться чогось якісного та оригінального.

6. Mishok

Mishok Active Member

Ой, ну давайте не будемо. ви не бачили як я працюю, тому будь-ласка попрошу вибирати слова. Я не хочу сказати, що всі фотографи у Львові "редиски" і мені жити спокійно не дають, борони Боже. Я звернувся до конкретної людини, яка, як мені здалося, вважає себе митцем, а інший обслуговуючий персонал весілля - ремісниками. Хлопці, змиріться з тим, що ви заробляєте гроші і ваше завдання як мінімум не нашкодити чужому весіллю.
    Попрошу більше таким тоном зі мною не говорити, бо нагадує галімий наїзд.

7. dimalozz

Пане Мішок, давайте не сваритися. Бо то форум, людям дуже легко один одного неправильно зрозуміти чи не ту нотку між рядків вловити. Хочете подискутувати - можемо зібратися на каву, давайте тут постараємось без негативу. Скоро весна :radist: може ще і про вас тут гарні відгуки напишуть.

8. Mishok

Mishok Active Member

Я абсолютно погоджуюсь, сваритися - зайве. Тому давайте поважати роботу одне одного.

9. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Діма...за весну...дякую!!!:lol::lol:

10. Siania

Siania Love Life

А хтось обходився без відеооператора?
    Я чомусь не впевнена на всі 100% що він потрібен на весіллі...

11. kati

kati Well-Known Member

хтось з дівчат на форумі писав,що проф.оператора не брали,а брали з дому камеру і всі потроху знімали,....а потім вийшло дуже веселе відео! Думаю то справді класно

12. dimalozz

В мене 11 весіль за 2008 рік було без відеооператора. Чотири з них мало обмежений формат (застілля було тільки для батьків і друзів), на двох були гості з відеокамерами.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

:scare::shy:Народ, я в розпачі, я досі не можу знайти музикантів-то зайняті, то ціна шалена!!напишіть будь-ласка в приват хто що має!! :sad::confused::confused:

14. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А наші вам не підійшли?

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

З ними я всуботу може зустрічаюсь.На виїзд на 50 дорожче, ще хочу їх послухати! Але ж треба мати ще варіанти!

16. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А з музикантами з Високого Замку ви не зустрічались? Коштують так само. Ніби не погані

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Олег пробачте та тут і я з Вами не погоджусь.Ну як таке можна сказати.Як на мене таке не сподобаеться ні гостям ні кухарям ні тамаді .......
    Так е сенс в словах ваших що збиваеться якийсь нормальній потік забави.адже наші люди звикли бачити того до кого вони прийшли на забаву.тим більше це весілля.і не кінець весілля а тільки його початок де всі гості повністю тверезі і ще дивляться за нареченими.а тут вони зникають на фотосесію на три години не встигнувши сісти за стіл.
    І мені теж образливо чути від Вас такі слова що мол треба перепрацьовувати потім.ніхто не перепрацьовуе.Просто це дуже не грамотно все поставлено з боку наречених і фотографа.І сценарій весілля повинен бути і він е.А якщо не мае сценарію то це просто плутанина.Тільки у Вашому понятті сценарій звучить так ніби всі слова і дії на весіллі продумані на перед.це не так.Просто е програма по якій мае протікати весілля.Тобто традиції-поцілунки-застілля-тости-ігри-танці-дарування-знімання вельона і т.п.якщо повністю порушити цей цикл виходить геть не файна штука.А то справді виходе-Я фотограф,кидайте все і пішли негайно фотографуватись поки світло ще е(дощу нема) бо потім буде зле і взагалі ми домовлялись до 19.00 бо мені ще треба щось там проявити обробити .......Корочче бачили ми таке і чули.А те що весілля мае бути дійсно сплановане як композиція всього того що мае бути-мене це не цікавить.головне фото щоб було професійно зроблено.Адже е гості які хочуть бути з молодими,тамада яка повинна викручуватись і чуть комедію не ставити бо вже надоїдати починае гостям,музики,відео і особливо коли замовлені ще виступи на конкретну годину артистів.Я вже мовчу про молодят які находяться з фотографом і мені потім жаліються що він вже нас замучив.Ми голодні змучені і т.п. Це моя суб"ективна думка.І я не маю на увазі що саме Ви так робите.Я просто прочитала знайомі ноти.Бо ж у мене на деяких весіллях теж молодят забирали фотографи і геть не поважаючи думку ні гостей ні нас ні самих молодят.Правда не на 3 години але на одному майже на 2 години.і повірте був задоволений на весіллі цим тільки сам фотограф(ну і можливо пізніше після весілля молодята своїми фотографіями-не знаю бо я їх не бачила)

Останнє редагування: 22 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  18. Olma

Olma Well-Known Member

Я також так думала.
    Але подім порадилась з коліжанками які вже одружувались і вирішила взяти для "хроніки подій". А потім подумали, що якшо вже брати - то когось хорошого. Зараз не шкодую ні каплі, а навпаки дуже рада!!!
    Получилось дуже гарно. :):p
    Можна сказати, що той фільм в нашій хаті вже виграв Оскара:lol::lol:
    Тільки уявіть - от на річницю весілля зберетесь ви з батьками, включите відео, розкоркуєте шампанське і будете разом сміятись і любуватись "як воно було". :radist::rus:

• Подобається Подобається x 7
  19. Oleh Holovackiy

Oleh Holovackiy Active Member

Так ви мене не зрозуміли, я також проти цього і ніколи такого не роблю з молодятами і їхніми гостями. А навпаки пропоную варіанти коли наречені увесь свій весільний день присвячують один оному і своїм близьким, а не фотографу. Тобто пропоную при можливості проводити художню фотосесію у додатковий день. А в день весілля мене ніхто і не замітить.
    Так, можливо я написав трохи грубо (за що прошу вибачити всіх тамадів:), просто не стримався після слів пана Mishka:

- "....Якщо послухати dimalozz, то виходить, що молоді повинні зробити зі свого весілля масштабну фотосесію, а все інше до лампочки. Як на мене, це неправильно."

- "Якщо молодим начхати на своїх гостей, то навіщо вони їх запросили? Якщо для них важливіші світлини, то вони могли всі гроші, призначені на весілля, витратити на фотографів."

- "Подекуди слова dimalozz ображають мене як тамаду, оскільки склалося враження, що він вважає свою роботу найважливішою у всесвіті."

-"Як на мене, фотографів на весіллі не має бути видно, а увіковічувати вони мають не форму, а дух."

Мені здалось що це ненависть до людей з фотокамерою. Надіюсь, я помилявся))) Без образ.

• Подобається Подобається x 3
  20. Mishok

Mishok Active Member

Я би вже взагалі мовчав, але не можу. Я на цьому форумі не часто. Перечитав його за два останні місяці повністю. багато коментарів, як на мене, виглядали аж занадто егоїстично. До прикладу один з них, гадаю автор себе впізнає.

"Просто дуже гірко буває в деяких ситуаціях коли в тебе "не твій" клієнт... на весіллі бачш гарну-прегарну пару, в нареченої чудове плаття, суперова зачіска, прегарне личко з щасливою посмішкою, словом — все супер! і саме в той момент, коли фотограф вдихнув в легені повітря в передчутті чудових фотографій і почав робити перші пробні кадри... в молодих дзвонить мобілка і вони вже летять в ресторан БО ГОСТІ Ж ГОЛОДНІ ЧЕКАЮТЬ БІЛЯ СТОЛІВ!!! Якщо вам важливіші ваші гості, а не фотографії - чому ж ви раніше не попередили... краще б я в цей день знімав іншу пару..."

Відтак мої слова були лише, як на пене, логічною відповіддю на попередній допис. Кажучи вашими словами, мені здалося що це ненависть до ВСІХ людей, які прийшли і які роблять весілля. А щодо людей з фотокамерами - я ненависті немаю, оскільки 2 моїх кращих друга - фотографи. Якщо цікавить якість фото одного з них - подивіться http://www.photographic.com.ua/gallery/author_page.aspx?author_id=576#photos . Гадаю вичерпно пояснив пану Головацькому і тепер він перестане цькувати мене:)
    Коротше, збилися, хлопці.

21. Oleh Holovackiy

Oleh Holovackiy Active Member

Та нікого я не цькував, а за свої слова, десь грубі, я вибачився.
    Здивувало просто одне: як ви можете вирішувати за когось(як їм поступати), і на яких підставах ви сказали наступне: "...фотографів на весіллі не має бути видно, а увіковічувати вони мають не форму, а дух"???