Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Дуже прошу підказати хоч в декількох словах, як зробити весілля для себе, а не для гостей. Бо щось думала як то зробити, ніяк не можу придумати.
    Весілля для себе (на мою думку) це коли ти і він, і батьки з друзями.
    Одним словом хороша тема для розмови і для суперечок.

3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Не робіть тоді весілля. Вдіньтесь, зробіть всі процедури (загс, шлюб), загс можна виїзний,якшо тепла пора то на природі, зробіть собі фотосесію, забронюйте квитки і чухніть в теплі краї. :y: Мені здається це буде і дешевше і краще набагато, а головне для себе...

На рахунок музикантів, так вони є в ресторанах, але ви питали їхні умови??, більшість грають там до 12, а за додаткові години доплачуйте :8:, тобто ліпше своїх знайти.

Ну не забувайте шо ше треба місце для фотографа і відеоператора за столом, а не тільки для музикантів. В мене на весіллі, як потім мені розказали, коліжанка умудрилась фотооператору за першим столом сказати "чого ви тут сидите, а не працюєте". Мені чесно кажучи аж досі зле і стидно робиться від того речення :bad: Або робити і робити нормально, або не роити взагалі. така моя думка :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Siania

Siania Love Life

Чому тільки друзі? Я наприклад буду рада бачити своїх родичів.....ну може не всіх...хоча, в той день мені буде всерівно!

Рецепт як зробити весілля для себе? Не зациклюватись на тому щоб все було добре для гостей! Всерівно всім не вгодиш.....
    Тому думайте про те що це Ваш день, і не псуйте собі настрій дрібничками!:y:

• Подобається Подобається x 1
  5. RybaKotyk

RybaKotyk Well-Known Member

Юрій Федечко був у нас тамадою на весіллі. Відгуки тільки позитивні. Весілля було невелике, з дуже різношерстоною, різномовною та різних держав публікою і не знайоміми між собою людьми. Дуже хвилювалися, як все буде. П. Юрію вдалося всіх об'єднати, развеселити і залишитись майже не помічиним. Всі жарти і конкурси були дуже вдалі, інтелегентни, без вульгарсьтва. Він вдало адаптував до публіки і обставин попередньо затверджену програму та конкурси. Всі були дуже задоволені.
    На рахунок музикантів, то их порадив п. Юрій Федечко. З кількох пропозицій ми вибрали Олега Баланко (саксофоніст), також лишились дуже задоволені підбіркою музики і якістью роботи його колектива!!!!

• Подобається Подобається x 2
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Думаю, в такому випадку вони будуть робити собі перерви - підуть в кафе через дорогу поїсти, а ви тим часом будете змушені почекати, або куплять і принесуть з собою.:) Ефектно буде виглядати :) Гостям буде весело :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Niferttiti, ви для кого весілля робите..для мами і тата та гостей...чи для себе? Є ще питання: ви скільки раз заміж збираєтесь виходити? Це для вас память на все життя, це ваші гості вийдуть з рестарану і взагалі не згадають на наступний день де були, що музиканти грали, правда запамятають що їли!!!
    Цитую: Але 1000 баксів викидати на музикантів чи фоторгафа, бо вони супер-пупер...як каже наш Діма...то краще взяти "мильничку" назнимкувати купу фоток, які потім нікому не потрібні будуть, позичити камеру в когось з родичів...хай дружба знімає, ато комедія буде!!! Нащо гроші тратити на суконку за 1000 у.о? Можна мішок з картоплі надіти, правда заздалегідь вирізати в ньому дзюрки для рук і голови :), замість фати, наприклад, тюль, замість весільного кортежу - фіру. ресторан можна замінити...якимось підвалом, бо нащо платити за людей гроші, все одно гім..о подарують, на стіл поставити каністру самогону і баняк олів'є. Дешево і сердито! Таке весілля точно запамятають на все життя!!! І на нього не потратиш більше 100 грн :):):):):):)

Останнє редагування: 3 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Щодо алкоголю — обов’язково уточніть то заздалегіть з музикантами та тамадою, я знаю що є такі, що багато не випивають, але на тверезу голову не можуть повністю розкритися, стоять біля мікрофоназ кислими пиками і ніби жуйки жують ))) краще хай би ті 100г випили і заграли-заспівали б на повну. Бачив п’яного тамаду — жахливе видовище. Бачив любителя випити, якому не налили і він ходив позаочі згадував молодят поганими словами. Звісно, професіонал собі зайвого не дозволить, тому треба знайти саме такого.
    П.С. Операторам та фотографам алкоголю не можна (збивається автофокус :xaxa:) але нагодувати їх — закон! На відміну від ведучого і музикантів фото-відео бігає за вами з самісінького ранку часто взагалі без крихти в роті. Не обов’язково садити за стіл біля себе та годувати супер-пупер блюдами, але якщо не знайдеться бодай салатик-канапка-борщик і склянка мінералки — то гріш вам ціна, навіть перед гостями соромно. Якби в мене на весіллі фотограф їв принесену з собою канапку — я б згорів від сорому разом з батьками і персоналом ресторану. Тим більше, що нормальні ресторани годують фото/відео безкоштовно, адже всеодно їжа розраховується з запасом і ще не було такого, щоб гості з’їли все.

• Подобається Подобається x 15
  9. kristina

kristina Well-Known Member

У нас фотографа не було , фоткались тільки в студії, а от на оператора місце проплачувала, хоч подружки говорили, що то зря, бо ітак хтось не прийде - місце лишиться:xaxa:, так і було -:xaxa:,Спиртного він не вживав, взагалі, та і сидів мало ,знімав, молодець короче
    А от музики ,вони їхні, то там принято ,що ніхто стола окремого неставить,я думаю що на кухні також лишаються продукти, то вони техенько перекусили, без спиртного і співати-тамадувати.:)Їхнього відлучення я не помітила, мені взагалі харчів не шкода, але я того окремого столу для музикантів не розумію.Прийшли на роботу - тоі співайте.Як вже писала ,бачила одних на весіллі,які вже до приїзду молодих і перекусили і випили.Що дома немогли поїсти ? чи почекати молодих ? цирк ,причом на 15*00 весілля було

10. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ой просто немае слів.Ви платите за роботу вашим Музикам,Тамаді чи Оператору.А не просто так.За що саме перечисляти не буду.Але самим їсти і гості їдять(і кухня їсть),а люди дивляться вам в рот-це жах!!!Уявіть-ходе Тамада біля столу і волею не волею їй це неприемно.Оператор цілий день з ранку до ночі з вами(голодний).
    Я б так не змогла.І повірте-хорошого про Вас ніхто нічого не скаже.Ні гості ні особливо ті люди що працювали у вас.
    Вони і самі можуть окремо собі замовити.та сам факт...

• Подобається Подобається x 4
  11. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Народ, хто може порадьте (напишіть номера телефонів) якихось хороших музикантів, таких щоб і співали і вели весілля, тобто забавляли народ! Передивилися вже багатьох і ніхто ше не сподобався, так щоб замовити!
    Буду дуже вдячна!!!!!

12. Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Привіт,хто щось чув про Євгена Борисова напишіть. Він разом з дружиною знімають фото і відео

13. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Дякую всім хто допоміг знайти, фото, відео і музику! Нарешті ми вже всіх собі замовили і я щаслива!:)

14. levandivka

levandivka З яйцями...

А чо..?
    Я на одному весіллі підійшов до замовника: "їду додому їсти..." [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Я б так не змогла... Дивне якесь у вас розуміння - "мені взагалі харчів не шкода". Ви всіх тих людей сприймаєте як обслуговуючий персонал, чи що? Хотілося б подивитись на вас в ролі музиканта, чи тамади, коли ви буде "прокрадатись" на кухню і питати чи залишились та продукти і чи можна їм хоч щось дзьобнути за цілий день... Якось це не по -людськи.

• Подобається Подобається x 6
  16. kristina

kristina Well-Known Member

1. Я сказала, що на оператора місце бронювала
    2.Фотографа не було,була тільки студія
    3. А музиканти того ресторану, тому і відповідно обідали на кухні. А не прокрадались в чуже прийміщення.Там так прийнято і нічого поганого в тому немає.
    А столи ставляться коли музикантів запрошуєш з собою

17. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Тобто коли музиканти з самого ресторнау, а не зі сторони, то їм столи не ставляться? Просто в мому випадку категорично сказали в ресторані що тільки їхні музиканти. А як тоді організувати стіл для тамади і фотографа? Посадити їх за загальний стіл напевно? Чи як?

18. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

садіть за загальний, але десь з краю шоб їм зручно було вскакувати в будь-який момент, тому шо вснрівно вони будуть фотографувати вас як вам гірко кричать і як привітання будуть. а тамада взагалі може під час столу програму якусь вести :y::)

• Подобається Подобається x 2
  19. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

А чому б не посадити музикантів, тамаду та фотографа за один стіл. Я думаю, вони спільну тему для розмови знайдуть. Я на багатьох весіллях таке спостерігала. Невеличкий столик на 4 персони, недалеко біля інструментів музикантів.

• Подобається Подобається x 4
  20. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

+ відеооператора не забути )). Так і роблять в 90% випадків. 10% - садять заспільний стіл з гостями. В принципі, з музикантами веселіше - цікаві байки розказують )). А біля гостей доводиться постійно відмовлятися від алкоголю який люблять настирливо нав’язувати. В принципі, для мене наприклад важливо за столом між тостами спочатку швиденько перекусити (щоб жаби в животі не квакали), а потім тільки мати доступ до мінеральної води і якоїсь табуретки, щоб раз на годину можна було присісти. На щастя, зараз рідко замовляють фото довше ніж до другого-третього танцю.

• Подобається Подобається x 3
  21. Pand@

Pand@ Well-Known Member

По-перше коли їдять чи п"ють вони це не мае значення(лижби не напились а голодним бути це досить не добре).В них зовсім не той ритм по харчуванню чи перекуру як у Вас.
    По-друге.Музики перш ніж попасти в зал мають зіббрати-забрати ту апаратуру,її настроїти і проспівати.А також підібрати-підготовити свою роботу.Мій чоловік Діджей і він приїздить в зал до початку забави мінімум за 1.5 години до забави(щоб бути првністю підготовленим).+додайте вище перечислене.і що ж виходитьь якщо і пость в дома то хіба з самого ранку.
    Та й взагалі про що мова.Просто вражае як деякі люди мислять.На це просто не вистарчае слів.Я написала щераз бо мене просто це дуже вражае не приемно.Та напевно через те що я не е така як деякі...
    Правильно Левандівка писав...е й такі випадки на жаль:umbrage: