Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Я рахую не коректно сідати за стіл до приїзду молодих.Це їхне свято, і банкет мали б розпочинати вони, одночасно зі всіма запрошеними . Що значить "їли ще зранку", не немовлята , і ту ж годину я думаю можна почекати до приїзду молодих, все таки дорослі люди. Має бути якась повага, професіоналізм.Ви ставите себе як правило того як треба робити?Є багато професіоналів які не погодяться з вами. Я була не на одному весіллі, і банкет завжди розпочинали по приїзду молодих.То як тоді ,це були нахабні наречені, і сромні музики,які чекали на початок св"ята.
    В кожного своя думка, ви дивитесь зі сторони тамади,як так зрозуміла,а я зі сторони гості .І висловлювати свою думку, тут напевно шкідливо для здоров"я,я пишу те що думаю, я думаю зі мною багато хто погодиться, але писати тут треба тільки саме хороше ,ато назвуть випадком ,як дехто

• Подобається Подобається x 1
  3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Це ше залежить від самого залу, в мене було два зали в одному сиділи в другому танцювали. Не посадите ви фото і відеоператора в тому залі де музиканти бо так можна пропустити багато кумедних або гарних моментів. А музикантів не переселите, бо в людей апаратура і я думаю кожен за неї переживає, та й зрештою приходять часом нові гості, яким музиканти грають марш.
    Про починання застілля без молодих, я думаю це відповідна порядність/непорядність чи наявність/відсутність професіоналізму. в мене таких проблем не було, всі зі мною постили до останього :xaxa: Та й зрештою в самій їді я не бачу нічого поганого, як шо люди хочуть їсти хай їдять, інше питання коли вони п"ють. Якшо приходиш в 5 годині на весілля, а музиканти вже випили пляшку горілки на трьох ну то якось погодьтесь дивно :confused:, а якшо зголодніли то хай їдять на здоров"я, на вокал і на виконання пісень, це абсолютно не впливає :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  4. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я з вами не погоджуюсь ні як тамада ні як людина чи гостя.А на рахунок випивки це інакша розмова-з цим не тільки можна почекати але й взагалі відмовитись.Та це не стосуеться їжі.І що значить не діти маленькі?Ви їсте коли забажаете а люди ті що працюють у вас тоді коли зможуть.І взагалі з чого ви взяли що тут треба завжди писати хороше?Ви уважніше прочитайте назву теми.Кожен мае свою думку.Всі тут люди і якщо у вас така думка а у мене інша-це дискусія.Для цього створений форум-викладати свої думки,спілкуватись і навідь інколи сперечатись.Але не так щоб доходило до війни.
    І якщо я тамада чи діджей-це не означае що я не була нареченою чи гостею:xaxa:

5. Oska

Oska миється в бані

Привітик Всім!!!
    Я до Вас тільки но приєдналася, прочитала лише половину, і там все про тамадів та тамадів. А хтось може порадити або хоч якихось ді-джеїв запропонувати, бо з ними якийсь напряг, найти когось дуже важко, а ми з майбутнім чоловіком дуже хочемо ді-джея на весілля. Наперед дуже вдячна:)

6. Siania

Siania Love Life

Я можу дати телефончик де можете замовити діджеїв. Якби в мене не був милий категорично роти діджеїв - брала б саме їх;)
    80681850615 Лесик - він не діджей, але їх дає.

7. Oska

Oska миється в бані

ну може бути;), але є і краще:)

8. Марточка

Марточка Well-Known Member

Всім привіт!Чи чув хтось шось про тамаду Івана Сітарського?Як він проводить весілля?

9. kati

kati Well-Known Member

жахливо:8:,був на весллі в моєї подруги 5 років тому,але сумніваюсь що щось змінилось в його репертуарі

10. miracle

miracle New Member

Привіт!:)
    Чи хтось чув про оператора Юрія Бєліка, він знімає відео і фото? Як його роботи, особлмво мене цікавлять фотографії!!!!

11. Мар"яночка

незнаю нічого пр Бєліка, але чи не краще, щоб працювало дві людини. Мені здається шо нереально одній людині і фотографувати і знімати, якийсь момент цікавий всерівно десь упуститься, спонтанних фотографій не вийде... це раз, а по дргуе, це ж одна людина і бачення шо з камери відео- шо з фотоапарату буде всерівно одне те саме, хіба шо він фотки робить з тієї камери шо й знімати буде, я маю для порівняння фотографію, яка була зроблена фотографом і яку оператори продублювали так то просто не порівнюється :confused:

12. miracle

miracle New Member

Ні він один не знімає. Він робить відеозйомку, а його дружина робить фотографії. Просто, як він говорить, йому краще працювати зі соїм фотографом, так як в них вже є вироблена своя стратегія роботи.

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ми з ним зустрічались, коли вибирали тамаду собі на весілля. Не сподобався його підхід до оцінювання своєї роботи.
    Знайомі нас відрадили - казали, що він гарно впишеться на селі, але не для міської публіки.

14. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Щось дуже багато такого роду постів. Ви хочете щоб хтось сказав "о-о-о! він супер!" і тоді побіжете його замовляти? Чи не краще самим оцінювати якість продукту? Зараз хтось вам похвалить, а ви потім будете нарікати що погано порадили, або навпаки.
    Ви ж не дитина, знаєте, що це просто бізнес і краще дати камеру дружині ніж відпустити клієнта до "чужого" фотографа. Зараз у дуже багатьох відеооператорів дружина — фотограф. І їм справді мабуть краще працювати в парі, якщо якість обох сторін задовільняє клієнта.

• Подобається Подобається x 2
  15. Victi

Victi Well-Known Member

Здається мені що в цій гілці вже йшла про нього мова, тож уважно ще раз її перегляньте. Хоча при виборі фотографа, як на мене, потрібно просто переглянути його роботи, і не по декілька найкращих фотографії з кожного весілля, а повний набір з 3-4 весіль. Адже смаки і вимоги у всіх різні

Забагато я відволікалася коли відписувала, дуже схожою вийшла відповідь на відповідь Вадима. (Не бачила її, вибачаюсь)

Останнє редагування модератором: 25 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 3
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

У нас клієнти не завжди "шумлять".
    Нещодавно бачив "дружинячу" фотосесію з ISO 800-1600 для світлих вуличних кадрів. 600 УО за роботу подружнього тандему взяли, а якість фот...:cesored:

17. Мар"яночка

ну я з такими двома випадками зустрілась, раз подружній тандем і знімав і фоткав в кінцевому результаті фотки ніякі, а в другому випадку теж чи то одна людина ,чи тоже двоє "профі" (вже точно не пам"ятаю). просто був жах :8:

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

А якого ви б порадили? Весылля буде невелике людей так на 30. Треба щоб тамада добре вписався в такий малий колектив :).

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

По-перше,я б порадила обовязково зустрітись з декількома і задавати якнайбільше питань - по реакції і відповідях можна багато чого побачити,чи підходить вам ця людина, чи ні.
    Собі ми уподобали Сергія Купрієнка, але не встигли дати завдаток. В результаті у нас був Олег Сікиринський і Мирослава Сидор. З молодих хвалять Бойчука. Я була на одному весіллі з ним, в одногрупника. Виявилось він ще і на нашому випускному (на якому мене не було) тамадував. То наші казали , що за три роки програма та сама. Але дивіться самі.
    Якщо тре - пишіть в приват, лишились з підготовки до нашого весілля контакти близько 20 тамадів і декількох достойних фотографів.Можу поділитись :)

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось вибирайте тамаду :)
    ТУТ БАГАТО

21. Oska

Oska миється в бані

а детальніше можна? або хоча б телефончик:)