Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. rikusya

rikusya Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Так,знаю, діджей з нього теж дуже навіть хороший:)))

3. Putik

Putik New Member

Привіт! Можливо відповідь вже трохи запізно, але нехай інші почитають. Про всіх нічого не знаю, але можу багато хорошо сказати про Братів Кунтіїв! 09.05.2009 я одружився зі своєю коханою Галинкою. Свято було СУПЕР!!! Ці музиканти зробили все для того щоб Наше весілля запам'яталось і нам і всім гостям!
    Вони не зовсім дешеві, але повірте їхня робота того варта! Подзвоніть, зустріньтесь, вам покажуть якісь уривки з весілля, та навіть під час розмови ви зрозумієте що це за люди. Ми з дружиною вибирали музикантів дуже довго, але коли зустрілись з одним із братів (Олегом), то одноголосно вирішили, що в нас на весіллі будуть саме Брати Кунтії. Незнаю може моя відповіть, трохи схожа на рекламу, але просто дійсно хороші музиканти. Олег крім того що співає, виконує ще й функції тамади. Найбільше сподобалось те, що у їхній програмі всього в міру: і музики, і жартів, і конкурсів. Вміють розвеселити народ і найголовніше те що вони ненадокучливі. Я дуже задоволений своїм весіллям, тому рекомендую всім. За п'ятибальною шкалою я б поставив їм оцінку "5+". (Микола Потовський)

Останнє редагування: 6 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  4. елена

елена New Member

добрий вечір.хто чув про тамаду наталію ващук?

5. rikusya

Я працювала з Наталею Ващук...мені сподобалось-було дуже веселе весілля..в неї багато переодягань, всяких конкурсів у программі,з нею багато про що молоді домовляються наперед-що і як казати,робити, вона завжди прислухається до думки...і взагалі-весела жіночка..

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата, Назар Бійчук-супер!!!такі раді, що взяли його!!!з Форосу музканти теж хороші!!чемно грали українську музику і не брали замовлень в гостей!!!

Фото і відео буде після відпочинку! фотограф наш друг - Міша,(професійний фотограф), а про оператора десь писала- Петро Степанович!!як будуть роботи напишу детальніше!!!

Останнє редагування модератором: 10 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. krab

krab Well-Known Member

Напишіть мені в приват їхні координати:)
    Буду дуже вдячна:girl_curtsey:

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Цікаво, чи віддали вам все таки той завдаток?

9. rikusya

Сумніваюся...
    Але скажу таку річ-зараз всі молодята на мене будуть кричати- завдаток для того і береться з молодих,щоб забезпечити собі замовлення..якщо ж молоді передумують брати цю людину працювати,чи взагалі весілля відкладають,то оператор,фотограф,музикант,чи тамада-хто б н ебрав завдаток,має повне право залишити його собі..бо він "забронював" цю дату саме для цієї пари і відмовив потім можливо н еодній,а навіть кільком десяткам пар,які дзвонили і просились на цю дату..чому ж він має втрачати ці гроші?!Я віддала завдаток лише раз-коли в молодої померла мама і весілля відмінилося з такого скорботного приводу,а не через примхи молодих...

• Подобається Подобається x 6
  10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата! Я до вас з дуже великою прозьбою! Хто б міг дати подивитись своє весілля на DVD (CD), або може хто знає де можна подивитись на роботу тамадів і музикантів!!?? Особливо мене цікавить Іван Федорченко (якщо не помилилась з прізвищем), бо одні його радять, а інші кажуть, що він тільки старшої публіки класний!

11. svistak

svistak Active Member

прикольний дядько !!
    Бігав по залу весь вечір, мені і оператору присісти не давав, так і сипав приколами !!!
    а рахунок тільки для старших, не... скоріш більше для галичан, якщо гостей багато російськомовних то справді деякі жарти не зрозуміють...;-)

• Подобається Подобається x 4
  12. lapchur

lapchur New Member

Хто поділиться враженнями від роботи фотографа Сергія Михалківа?

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дуже хороший фотограф, бувала на багатьох його фотовиставках

14. natty

natty Well-Known Member

Він знімав моє весілля 2 роки тому, фото є в гілці "Весільне фото". Мені все сподобалось: якість фото, творчий підхід, характер і стиль, ціна. Альбомом теж була дуже задоволена. Якщо потрібна більш детальна інформація - пишіть в приват.

15. margo15

margo15 New Member

Чи в когось на весіллі був гурт брати Скобало - "Живограй'"?

А чи можна попросити контакти вільного недорогого гурту ( ціна до 500 доларів) на 12 вересня. репертуар - країнський і іноземний- без російської музики.
    Наперед вдячна.

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
  16. KristiK

KristiK New Member

Так, минулої неділі віддав пан Оператор нам завдаток.

Чому ж...Віддав...тепер вже без скандалу і без зайвих слів.
    І ми доречі теж "рот не відкривали" а чемно чекали, коли пан Оператор буде мати $$$, щоб віддати. Пояснив вже спокійно нам,що замовлень нема, грошей нема..от і потратив... вже не кричав в трубку: "ЩО ТИ СОБІ ДУМАЄШ? Не одна вже тут лягала, грошей не віддам!!!"
    Я з Вами погоджуюсь,в якійсь мірі що "...оператор,фотограф,музикант,чи тамада-хто б не брав завдаток,має повне право залишити його собі..бо він "забронював" цю дату саме для цієї пари і відмовив потім можливо не одній,а навіть кільком десяткам пар,які дзвонили і просились на цю дату..чому ж він має втрачати ці гроші?!"
    Та бувають різні випадки...не хочу вже повертатись до колись сказаного(мені ця тема зовсім не приємна), та все ж... від дня замовлення і відмови пройшло 6 днів..а до весілля було часу майже 4 місяця. Чому я маю портити своє свято із-за того, що пан Оператор любить собі ..на душу...і він головна "звізда" свята. Так, я визнаю свою вину, що не подумавши і не знавши про його "захоплення" замовила саме його! Добре, я не права і вже 100 разів зарікалась не робити все поспіль. Менше з тим. Гроші нам віддав, всі ..ну майже..задоволені і кожен залишився при своїй думці....

Останнє редагування модератором: 29 Червень 2009
  17. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Весільних?

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Неа еротичних

19. levandivka

levandivka З яйцями...

І як, "вставило"? :bazar:

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

До тепер не можу прийти до тями

21. Taska

Taska Well-Known Member

якби це так акуратно написати шоб мене пан Левандівка не дуже сварив.. ситуація така, шо маю мужа який фотографує весілля, мо кому пригодиться? Тут галерейка

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009