Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Згадала свої перше весілля в якості Тамади перечитуючи Дімину розповідь.Мама в понеділок попала під машину,лежить в лікарні,вдома мацьопка 7 місяців.А у мене весілля та й завдаток вже взяла...І часу відмовити вже не має(менше тижня залишилось)та й гроші вельми потрібні.
    Слава Богу все що залежало від мене-все було ок.Та знайшлось пара гостей які не знали не тільки що таке повага до мене але й один до одного.Так що Не завжди все залежить від розпорядників свята

• Подобається Подобається x 1
  3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Як і обіцяв — показую РЕЗУЛЬТАТ
    Звісно, є ще куди рости і багато чого ще вдосконалювати, але гості були в приємному шоці і молодята дуже задоволені.
    P.S. Дивитись зі звуком! І краще спочатку зачекати на паузі поки все завантажиться.

4. marta29

marta29 Member

У мене на вісіллі був тамадою Роман Метельський,хоч про нього вже згадувалось вище,хочу підтвердити що з ним скучно небуває,дуже приємний мужчина.:girl_smile:

5. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

Подивилась відео!
    Супер! Цікавий задум!!!!

6. zetta

zetta Well-Known Member

Роботка моя дозволяє мені бачити весілля та всякі банкети заможніх і не дуже людей................. більше всього вразило день народження яке гуляло до 5ї ранку, музика різних стилів, люди за столом співали, тамада то просто був всюди, гарна світло музика.......дотепні жарти, багато україно мовних пісень в тому числі і народних.........люди від 35-50 років..... так от власне і вражає що то не не посидюща молодь, а працюючі люди котрим завтра на роботу......але забавлялись просто супер. Чого не скажеш про весілля за яке платять 100 тис грн, в них на весіллі співає в живу Н.Карпа чи Козловський а воно розходиться вже в 2й ночі.........

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хотілося б поділитись ще теплими спогадами про весілля, а саме про тамаду: я проти! Однозначно. я була на весіллях, де хотілося б заплатити тамаді, щоб він змовк!!!!. Щодо свого весілля, то я рада, що обрала таких дружок, що люди їсти забували так веселились. не було ні хвильки,щоб люди сумували. усі бавились як юні! тай староста веселив не зле народ. Тому тамади було б явно забагато!
    а щодо операторів, то він був надзвичайний, він робив усе, щоб я за купу років з приємністю дивила відео. чесно кажучи приїхавши в зал, я ледве ноги перебирала, така втомлена була зйомками і нітрохи не жалію про це!!! це людина яка чесно гроші відпрацювала (він сам ледь ходив!!!!).Всетаки як багато залежить від правильного вибору фото та відео оператора!!!

8. Mishok

Mishok Active Member

Дозвольте не погодитись. Насправді якість будь-якої забави не є прямопропорційною до години, до якої вона триває. Друга ночі - непоганий час, щоб розійтися. Як на мене, гірше, коли люди йдуть о пятій, - пяні, перекидаючи пляцки і бючи на прощання склянки. А ще й часто до такої години змушені сидіти маленькі діти, які за кілька годин наслухаються-набачаться такого... Гадаю, що краще, коли люди йдуть веселими, а не пяними додому і наступного дня телефонують, щоб подякувати за гарно проведений час, а не щоб просити пробачення за свою поведінку.
    Звісно, можливо, і є випадки, коли люди можуть гуляти до пятої без ексцесів, але у своїй практиці я не бачив такого жодного разу...

9. Julietta

Julietta Member

Напевно треба просто ретельніше обирати тамаду чи просто узгодити з ним усі питання, щоб не почуватись потім незручно. Хоча і від такого як ви описали не застрахований ніхто.

Оператор це звичайно добре, але як на мене це вже забагато... Це ж свято і попереду був цілий вечір, а ви вже були змучені. Не знаю, як на мене то краще бути "свіженькою" на святі, а не тільки на фото.

10. zetta

zetta Well-Known Member

посуд бється і при тверезих гостях, пяний не означає дурний, а діти....то пардон - де голова батьків?? Я про дух який панує чи мав би панувати на весіллі... елементарно почути польку...а дві чи три на весіллі вже рідко, моднячі електронні треки, поп музика...вкрасти молоду...прикрасити кожен стілець гостя живими квітами, встелити все квітами то нормально, музиканти грають марша, трохи співають а далі переходять в ранг діджеїв і крутять пластинки, навіть по селах на морозі і то все в живу відпрацьовують... я кожну суботу і неділю дивлюсь на лімузини, червоні доріжки і тд...то повірте маю з чим порівняти.

11. Mary

Mary Active Member

Підкажіть будь ласка, чи хтось береться за монтаж вже відзнятого відео і скільки це коштує?

12. Mishok

Mishok Active Member

Щиро вам заздрю... Мені чомусь розумні пяні ще не траплялися...

Якби всі в таких ситуаціях думали про голову, то людство би вимерло:)

13. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

А ким ви працюєте, якщо не секрет?????

14. Pushystik

Pushystik New Member

Привіт усім!!!!
    стільки начиталася про те, як зайняті всі музиканти, оператори і тамади....
    але кому не дзвоню - всі вільні... і це вже так протягом місяця... і на 14 листопада вільні, і на 21 вільні...
    і залів купа...
    і так від початку жовтня, відколи врішили робити весілля...
    для чого так нагнітати обстановку...
    всі довкола мені казали, що нікого не знайду, ні з ким не домовлюся... а зал - це взагалі проблема, за рік треба замовляти... не правда... місця купа... і за тиждень до весілля можна все знайти, якщо постаратися..

15. Julietta

Julietta Member

Може у зв*язку з гриппом всі попереносили весілля тому і все вільно? :girl_haha:

16. Pushystik

Pushystik New Member

так було ще на початку жовтня... тепер дзвоню до тих самих - так само вільні...
    навіть згадані тут у форумі круті тамади

а казали - замовляйте, давайте завдаток, бо потім нічого не знайдете.
    правда, тепер мають виправдання - грип

17. Julietta

Julietta Member

Мабуть справа у тому що це не дуже популярний час для святкування весіль і тому багато вільних. Повірте, якби у вас весілля було в якусь із субот серпня-вересня такого б вибору не було.

18. Pushystik

Pushystik New Member

я знаю, і все прекрасно розумію....
    але навіщо (я звертаюся до тих, в кого весілля - робота) нагнітати обстановку.

приємно слухати, коли кажуть: "о, та це не популярний час для весіль, тому ми робимо навіть знижки або пропонуємо додаткові послуги"

Останнє редагування модератором: 1 Листопад 2009
  19. Julietta

Julietta Member

Ну, знижки це зрозуміло, так є всюди. А які додаткові послуги можуть запропонувати?

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ніхто не нагнітає,кожен розповідає про те з чим сам/сама стикнулась:) наприклад весілля брата підготували менше ніж за місяць (лютий), на своє весілля зал, фотографа і оператора я шукала десь за...7 місяців,на щастя обрали все і всіх (якщо так можна висловитись),що/кого хотіли,але повірте,було складно.бо всі казали,що то дуже популярна дата. (вересень). а те,що зараз всі,як Ви кажете вільні то ж добре,маєте з кого/чого обирати:) +справді існує поняття більш попурних і менш популярних місяців весіль і то не є погано,просто кожен обирає той час ,який йому до вподоби.Але правда і в тому,що ситуація з грипом усіх нагнітає та й криза комусь тільки зараз в знаки дається:)

21. La esposa

La esposa Moderator

якщо про тамаду згадали тут - він крутий? :girl_haha:
    "нагнітали" обстановку тоді, коли про кризу чи грип навіть гадки не мали. Завжди було так, що основна маса більш-менш відомих залів буває на той час зайнята, бо сезон. Так само і з фото/відео/музикою/тамадою. Але це не означає, що розхапали найкращих. І навіть за тиждень до весілля можна все замовити. Тому звинувачувати когось за те, що він зробив узагальнення, спираючись на попередні роки - недоречно. :girl_smile:

Зрештою, це тільки краще - як стимул, щоб люди починали шукати все відразу, щоб в останні дні не розчаровувалися, що той, кого хотіли, вже зайнятий. ІМХО :girl_spruce_up: