Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Pushystik

Pushystik New Member

для мене крутий - це той, що за свою роботу хоче більше ніж 300 у.о. Це вони себе так оцінюють...
    а усі згадані тут беруть за свої послуги набагато більше

"крутий" - це той що оцінює свою роботу більше ніж 300 у.о.

а усі тут названі беруть набагато більше...
    і до речі - вільні...

Останнє редагування модератором: 1 Листопад 2009
  3. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Дозвольте з вами не погодитись. Хто і в скільки себе оцінює - питання відносне, бо має вагу лиш те, які про нього відгуки залишають інші. Тамада за 100 ойро може провести весілля краще, ніж інший за 500, тільки тому, що той старається, а інший просто користає тим, що він вже розкручений, і просто "відпочиває", укотре проходячи свій сценарій. Звичайно, це стосується не всіх, бо й є такі, які чесно відпрацьовують свої гроші, і є зайняті "своєю" справою. Та й нюансів багато вилазить - і настрій молодят, і тамади, і погода, і стосунки з батьками, музикантами, і багато-багато-багато чого...

4. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Це не нагнітання обстановки. Ви б спробували знайти на серпень-вересень когось, то і сльози бувають і все інше... Мені зараз телефонують за серпень-вересень 2010 і то першим ділом питають чи дата вільна і якщо вільна (а вільні вже далеко не всі).
    Якщо на бідній день чи на період посту чи холодну пору року то можна сподіватися знайти за місяць чи навіть за день, але часом хтось хоче конкретний зал, конкретного, фотограф, оператора, ведучого, тощо і як на зло навіть на січень-лютий він може бути занятий саме на потрібний день, тому і бронюють заздалегіть навіть такі дати.

Вцілому погоджуюсь — ціна не показник якості. Вийнятки є у всіх правил. Так само часто чую, що є студенти з мильницями які знімають мало не за тарілку борщу і при цьому не гірше за розкручених професіоналів, мовляв, попадаються ж таланти (щоправда ніхто досі не підтвердив своїх слів фотографіями для прикладу). Але от правду кажуть, що вийняток тільки підтверджує правило, адже той початківець, якщо він справді талановитий, буквально за лічені місяці переходить з категорії "100$" в категорію "розкручений" тому беручи те, що дешевше, треба надіятись на два моменти: а) вам попадеться саме такий талант-самородок; б) він зараз знаходиться саме на тій стадії коли вже може гарантувати якість, але ще не встиг підняти ціну бо клієнти ще не дуже розривають. Отака лотерея без шансу зіграти вдруге.
    Хоча.. у випадку з фото-відео пробні зйомки (наприклад lovestory) можуть стати у пригоді, тоді у разі, якщо помилилися з вибором то хоч можна все поправити і знайти когось іншого.

Останнє редагування модератором: 1 Листопад 2009
  5. IvannaSS

IvannaSS New Member

В нас фотографувати теж мав пан Процайло, але він в п"ятницю перед весіллям подзвонив, що нібито захворів і прислав свого учня, який і фото робив і відео. Ще фотографіями ми більш-менш задоволені, а от відео ..., хоча мій чоловік каже, що я надто багато вимагаю...
    Може, й так, але пан Ігор наобіцяв гори-мости,( я налаштувалась на обіцяне),сам не прийшов, перед оплатою хотів підняти ціну на 100 доларів - думав, що ми забули про попередню домовленість, чи що... І взагалі - розмовляв доволі хамовито з нами - я б більше ніколи до нього не зверталася і нікому не раджу!!!

6. La esposa

La esposa Moderator

Мдя... а для чого ви то взагалі виставили???

Чесно: я б такого навіть задурно не хотіла б, ще й доплатила, щоб вдома сидів.

Мінусів купа.

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Irynka, погоджуюсь з тобою повністю, просто не хотіла такого писати, щоб людей не засмутити. Мабуть їм це подобається, і вони чекали, що тут будуть охкати і ахкати, бо "такого" ще ніхто не показував.
    Елена, сказали вже ім"я, то каждіть прізвище, щоб народ знав своїх "героїв".
    "такого" в лапках

Останнє редагування: 8 Листопад 2009
  8. La esposa

La esposa Moderator

Та в Соснівці, може, і не показували... а до Львова ще хлєбать і хлєбать... Музика хіба файна... і молодятка :)

9. dimalozz

О! Правильний спосіб у вас — показати результат.
    Бо всі пишуть відгуки словесно, а як воно насправді то результат кожен по-своєму може оцінити. Хоча добре було б якби ви ще свої кілька слів додали чи задоволені процесом і чи результ відповідає очікуванням.

10. елена

елена New Member

ЧОМУ ВІДРАЗУ ОХКАТИ , ЦЯ ТЕМА ПРО РОБОТУ ВІДЕООПЕРАТОРІВ,ОТ Я ВИСТАВИЛА ЧАСТИНУ РОБОТИ,ХОТІЛА РОЗПОВІСТИ ПРО ПОШУКИ ОПЕРАТОРА,ПРО ПОМИЛКИ
    ТАМ ТІЛЬКИ ВІДБУВАЛОСЬ ВЕСІЛЛЯ,

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Агов! :agree:
    Назву гілки всім видно?!
    Це не спонсорська гілка, помітки "тільки для нетлінних/шедевральних..." тут немає.
    Виставили (напевно) для обговорення. Спокійного... Показати своє.

Чи у гілці "весільне фото"/"вишивках..."/"Личках..."/"випічках" - теж "некоронованих" вигнати/освистати зібралися?

Певен, що у БАГАТЬОХ форумлян фото/відео/тамади/сукні/зали/музики не увійдуть у ТОП-50. Їм заткнутися?

Зрозуміло б було, якби виконавця освистали. А до форумлян..?

Мабуть. Мабуть, бо їх весілля. Бо злупили з них стандартну ціну.
    Чи це привід "шикати" (на форумлян)?
    Сумніваюся.

Останнє редагування: 8 Листопад 2009
  12. zetta

zetta Well-Known Member

Левандівка, сказано в точку!

13. Julietta

Julietta Member

У кого є координати тамади Ігора Блистіва прошу скинути мені в приват. І якщо можна пару слів чи задоволені його роботою. Дякую.

14. anajtet

anajtet New Member

привіт усім, допоможіть, будь ласка, знайти хороших фото- та відеооператорів на весілля за розумними цінами

15. dimalozz

Маєте на увазі щоб дешево? Якщо зовсім дешево то вже лотерея виходить... невідомо як вийде і який відсоток браку в фотографа у різніх умовах зйомки і з різніми парами...
    З цінами подивитися можна ТУТ правда прикладів робіт там дуже мало.

16. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Це все було і в моєї знакомої на весіллі, але це тільки гарна музика - розважати вони невміли(((.
    Добре що молодої рідний брат музикант(грає на весіллях,всяких забавах) спас ситуацію - всі конкурси вів він і співав. Дуже всім сподобалося!!!

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Завдання музикантів-грати гарну музику, завдання тамади- розважати гостей!!Чому це музиканти мають розважати людей? Тоді ще б мали брати гроші за роль тамади! Інше діло, коли музику підбрають нецікаву і не гарну. Оце проблема музикантів!

18. levandivka

levandivka З яйцями...

А чому б і ні? :)

http://www.youtube.com/watch?v=sHmLK_omEzk

19. svistak

svistak Active Member

одному б ще в руки відеокамеру, а іншому фотоапарат ;-)
    Отримаємо універсального весільного солдата ;-)
    (а фільм той класний ;-))

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А чому так? Що зекономити на тамаді? Музикант має виконувати класну музику. Якщо в нього це виходить, значить це є добрий музикант. В мене тато колись давно довгий час грав на весіллях і дуже всі були задоволені. Але він ніколи нікого не розважав. Зараз він грає в цирку, але ж він не циркач, не розважає людей, він Музикант!!

21. levandivka

levandivka З яйцями...

Мій покійний батько працював у "Крушельницької" (до 90р.). Розважати і розважатися його учні вміли і не соромилися. :)

Наспівуючи:

http://www.youtube.com/watch?v=wbZFXlznpYQ

Останнє редагування: 15 Листопад 2009