Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. taniarz

taniarz Active Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Дівки:girl_smile:,хтось має контактні телефони тамадів Роман Сулило,Берези і Володимира Сенети???? Можна в приват??? Буду вдячна!

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мала чудову нагоду попрацювати на фотосесії з фотографом Русланом Крутом...Враження-величезний захват...Це суперпрофесіонал і в сфері весільної зйомки і в сфері зйомки всіх інших видів. Не побачила зверхності, пихи, критикування конкурентів ( від декількох фотографів мале неприємність таке чути) людина просто любить свою справу і робить її дійсно бездоганно

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я бачила його готові роботи (весільні фото) то мені якось так посередньо...гарні,але нічого щоб запамяталось...(може невдала зйомка була,хоч молодята гарненькі) а зважаючи на вартість його послуг взагалі не розумію за що? хіба за оперативність, бо він місяцями не тримає , а тиждень-два і віддає замовлення.

5. DIVA

DIVA New Member

підтримую Квітку.нічого особливого.звичайно так.хіба що він тільки-Крут))))

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ну в кожного своє враження. Мене фотографували для глянцю- і як студійний фотограф він попереду багатьох-світло на мене так як він ще ніхто не виставляв+ цікаві природні кадри. Бачила його весільні фото-робота як на мене бездоганна, зважаючи що фото були взагалі ще необробленими.

Чесно кажучи дивлячись чужі весільні фото я взагалі нічого не запам"ятовую, бо це чужі фото і чуже весілля...Я дуже вимоглива до операторів і фотографів з якими працюю, тому зазвичай просто так не хвалю.

Останнє редагування: 6 Лютий 2010
  7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в тому то справа, коли звичайні фото то нічого "око і не зачіпає", гарні молодята-якісна зйомка, але якогось "ковтка свіжого повітря" бракує...свого часу багато робіт фотографів (весільних!) довелось "вивчити" і відразу відчувається в кого є свій стиль і відчуття(а таких на щастя,трохи є), а в кого ні. Але то мабуть суб"єктивно і ще я висловила свою думку про нього виключно як про весільного фотографа, аж ніяк не як про студійного, тут сперечатись не маю ні підстав, ні досвіду (з тобою точно;)). Але тема власне весільна...

8. Narechena

Narechena New Member

А хто має якісь відгуки про фотографа Андрія Гіряка?

9. Olma

Olma Well-Known Member

Погоджуюсь!! На жаль на наше весілля він вже був зайнятий..
    Але, по-секрету, я вже з ним попередньо обговорювала сімейну фотозйомку на вулиці. Влітку будемо робити:)

10. violet

violet New Member

Підтримую дівчаток, Руслан - кращий!!!
    Коли вибирали фотографа на весілля, довго вагались між ним, Олегом Головацьким і Вадимом Лозою, в кожному зачіпило шось своє.. Переживала до кінця, чи справді він вартий тих грошей, але повірте - ВАРТИЙ!! Така гра світла, такий індивідуальний підхід до кожної пари, що наш альбом не є копією ряду інших з однаковими фото, тільки лиця різні.. Своїм альбомом я страшно задоволенна, та й приємно чути від коліжанок, що багато бачили, але цей найкращий :girl_in_love: А головне в Русланові - його людяність, порядність й почуття гумору.
    Кожному своє... Шукайте саме СВОГО фотографа, з яким відчуєте кайф від процесу зйомок й отримаєте фото, які перевершать ваші сподівання.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Мож вам опитування прикрутити, хто з двох тут кращий/крутіший?

12. violet

violet New Member

Просто висловила свою думку та враження від його роботи, як не я гілка відповідна. Якщо комусь, це ріже очі, вибачайте..:confused:, не знала, що буде така реакція

13. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Не гнівайтесь. То просто гумор такий. Як-не-як, авітаміноз дається взнаки. Незабаром весна, стане ще веселіше.

14. Gorgy

Gorgy New Member

Ми вирішили святкувати в ресторані на вокзалі. Там нам порадили музикантів, одного з яких звати Ростислав, нажаль більшої інформації немаю :girl_sad: Можливо хтось щось собі про них пригадає :girl_in_dreams:

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Тільки не беріть за тамаду диктора з вокзалу: у неї паскудна дикція, та ще й все запізнюється і губиться...

16. zhabusya

zhabusya New Member

Може хтось поділиться інформацією про тамадування Ігоря Вовка чи Ігоря Гулюя (актор з Юного глядача)???

17. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а ми плануємо на весілля замовити фотографа Марків Петра. Хтось/щось про нього чув?
    ..і ще одне..:rolleyes:ми досі не знайшли тамаду. може порадите когось з власного досвіду? буду рада будь-якій інформації у приват:girl_spruce_up:

18. vitek

vitek Member

А ми замовили Ігора Зайця. Просто цікаво, чи він вже в когось був з форумлянок)?

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

А Ігор Заєць, це фотограф чи тамада?:confused:

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ігор Заяць це фотограф. Робив випускні альбоми нашій групі на випуск з універу.Альбомом і я ,і мої дівчата задоволені на всі 100% - фото ШИКАРНІ.бачила його весільні фото - теж класні.єдиний мінус - із замовленням він дуууже довго тягне.ми фотографувалися весною перед випуском,а свої альбоми отримали аж за півроку..Але те чекання - воно того вартувало...Моя оцінка - фотограф хороший.

21. Taska

Taska Well-Known Member

а якщо не секрет, то як ви про нього дізнались? загалом він фотограф непоганий, але наскільки мені відомо досвіду у фотографуванні весіль, на жаль, не має...

я теж вважаю що хороший:)

а ви часом не знаєте Роман Заяць це його брат? У них дуже схожий стиль фотографування і обробки