Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

а коли у Вас свято??? і за скыліки час замовляли??? якщо не секрет....чесно, за Березу можете не переживати...щойно дзвонила до знайомоъ, вын був в неї на весіллі, то каже, що дуже задоволена....

3. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Замовляла...аж смішно...за 7 місяців до свята! Знаєте...поки сама не побачу..не повірю...бо мене батьки зарубають...я його сама з нареченим замовляла...нам він сподобався

4. viltis

viltis Well-Known Member

Хм, а батьки чого Вас рубати мають?...мої батьки теж про тамаду ані ні чули, ані не бачили. Ну, фото і відео я замовляла з мамою ...але якби вибрала когось іншого, то думаю, проблем не було б. А нареченого батьки звзагалі нічого не знають ...знають лише коли свято ....

Це ж Ваше свято , і якщо Вам подобається, т чого б батьки мали бути проти????
    Ми теж майже все замовляли взагалі за рік до весілля....і той рік так швидко вже майже пройшов .....а щоб побачити ...то в чому проблема???дзвоните ще раз до нього і дивитесь диск чи навіть можете трішки бути присутніми ..ми так музикантів вибирали...

5. Cifalius

Справа в тому, що ми вже навченні гірким досвідом, коли тамада, таке вотворяв...що його там чуть не побили, тому і зараз переживають...кажуть що зарубають, якщо тамада буде поганим:) :)

6. viltis

viltis Well-Known Member

ну, то Ви чого переживаєте...зарубають ж тамаду, а не Вас:)

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Працював на весіллі мого двоюрідного брата - завдяки йому забава вдалася на всі 100%.гості були задоволені:)

Я так розумію,що йдецця про Бійчука?:) ех,моя "галубая мічта" - коли виходитиму заміж,щоб тамадою був лише Назар.нікого іншого в себе на весіллі бачити не хочу:)

• Подобається Подобається x 1
  8. Cifalius

Сточатку мене зарубають...а потім...тамаду:) :) :)

• Подобається Подобається x 2
  9. viltis

viltis Well-Known Member

про нього.....ІСПАНКО, Я СЕБЕ ВЖЕ 1000 РАЗ картала за те, що швидше до нього не подзвонила ....

10. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Йой... а може їх безпечніше буде не запрошувати?
    А рубати тамаду будуть, чи наречених? Хай тоді самі шукають...

11. Cifalius

Кажу, спочатку мене рубати будуть, а потім тамаду:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Я працювала не одноразово з Наталею.Колись вона працювала на Беліка.А тепер сама по собі.Вона не перший рік тою справою займаеться

13. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Слухала "Містерію", сама хотіла їх на весілля, але були уже зайняті та багато інших людей про них гарно відзивалися. Те саме скажу і про Романа Березу - лише позитив.
    Сьогодні дивилася весільні фото знайомих - казка! Фотограф Руслан прізвище точно не запамятала, але щось подібне до Кирпич, має псевдо Крут (також точно не памятаю, може наші фотографи поправлять мене). Працює на пару з оператором. Фотографії безподобні і дуже гарно зроблений альбом і суперове відео.

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На рахунок Дацюків - Орест та Наталя це чоловік та жінка, дуже приємні та талановиті. Та, нажаль, вони мені зовсім не сподобались... Нічого конкретного сказати не можу. Це все залежить від вас самих... Мене вони не "зачіпили". Як музиканти надто в"ялі та зовсім не забавні. Хоча повторюсь, що це все залежить від того, на що ви очікуєте. На рахунок п. Наталі : знімає також досить не погано, та власне так як мені не подобається - забагато штучної графіки, всяких різних ангелочків, метеликів і т.д. Кому це не подобається, мене зрозуміють. І Ціни зовсім не відповідають товару...ІМХО. Хоча, як ВАРІАНТ можуть розглядатись. Якщо потрібно можу поділитись інфо. на рахунок оператора, фотографа і т.д Сама перелопатила, мабуть всі відомі кращі варіанти Львова.

Додано через 10 хвилин
    У нас весілля в листопаді. Дуже довго все перебирала, перешуковувала та "перелопатила"....Так хочеться, щоб все було не просто супер, а СУПЕР!, щоб весілля залишилось у серцях та спогадах не тільки нас, але й гостей! Тому вибирала, повірте, довго та прискіпливо! Можу порадити музикантів, оператора, фотографа всіх, з ким особисто розмовляла і бачила чи чула їхню роботу. Також , хто цікавиться ексклюзивними запрошеннями, можу підказати чи порадити. Одним словом, якщо когось щось зацікавить, а я зможу допомогти - рада буду полегшити комусь приготування!

• Подобається Подобається x 3
  15. Jasmin

Jasmin :)

фотограф був!:y: сам пан Олег Баранський:radist:
    дуже-дуже задоволені!!!:radist:
    десь в РАГСі я сказала " для чого ми його взяли? він ж зовсім не фотографує!" а потім почала прискіпливо придивлятися... і виявилося, що він роботу виконує просто тихенько і не прискіпливо!! от ми навіть не помітили!:)
    доречі по закінченню весілля , коли не було вже жодного гостя... ми вже збиралися їхати... підходить пан Олег (який я думала вже давно дома дрімає) та запитує "Мені вже можна йти?" Ви собі уявляєте!!! Сидів доти поки ми не дозволили йти! я була вражена!:)
    За стіл також була важко впросити хоча б поїсти... про алкоголь і мови не могло бути!
    а це дуже важливо!!!! щоб потім не дивитись знимки з-під столу:)

• Подобається Подобається x 5
  16. Katrin

Katrin Well-Known Member

п. Роман Метельський- просто чудова людина, він в нас був на весіллі, задоволена не те, що на 100%, а на 1000%. Він дуже відчуває публіку, не навязує нічого, все якось природньо і невимушено в нього проходить і саме головне, весело і як людина він дуже приємний, що немаловажно.
    Доречі потім зустрічались з ним на декількох весіллях і корпоративних вечорах - всі були задоволені.

17. dimalozz

Ви пишіть!
    Щоб потім люди не перепитували, коли комусь треба буде (а треба тут всім) для того і гілка створена. ;)
    Особисто мені цікаво про фотографа і оператора почути: хто ж був у списку кращих Львова?

Додано через 2 хвилини
    При погодинній оплаті — нічого дивного :).
    А пару фотографій покажете? ;)

18. viltis

viltis Well-Known Member

В Баранського не погодинна оплата. Там є ціна ..за всьо ..від брами, до зняття фати

19. Jasmin

вашу іронію вловила:)

в Баранського НІКОЛИ не було погодинної оплати! viltis абсолютно правильно написала!:)

а що не вірите, що він виконав свою роботу на відмінно???
    фото звісно є, правда у 2003році Баранський не дава фото на диску, тому фото є відскановані і правда не в дуже гарній якості.. але суть побачити можна:)
    прошу сюди http://foto.mail.ru/mail/irysja2003/1
    там не всі звісно, але частина є:)

20. dimalozz

Та я то не іронія, а просто добрий гумор і веселий настрій ;).
    Зрозуміло, що професіонал завжди у всьому повинен бути "на рівні", як можна було подумати, що фотограф втік з весілля не прощаючись? Навіть якщо б попередньо домовились до якоїсь чіткої години — всеодно по етикету належить підійти і спитати чи можна вже бути вільним.

Додано через 13 хвилин
    Вірю, але в кожного свої критерії оцінювання.
    Як для 2003 року фотографії ще нічо так :).
    Сподіваюсь він в 2008 вже так не знімає — мода вже ген-ген куди пішла за 5 років, як і технічні вимоги. Тільки без образ!

21. Jasmin

абсолютна згідна:)

як мило з вашої сторони:)

ви знаєте бачила фото з 2008року модного київського фотографа,і вони куди гірші навіть від моїх 2003р.

вважаю що супермодні ефекти та суперова техніка, нічого не варті без просто приємного фото на якому є ви з коханою людиною. Саме основне на фото ваші очі, які світяться щастям та коханням! І самі вдалі фото ті, на яких є справді закохана пара одна в одного. Ніяка техніка та ефекти цього не зроблять! На це спроможне тільки кохання.....:)