Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

це точно:)
    з ним спілкувалась в асьці, дуже приємна людина ( але як і Головацький і Шурубура був занятий), дякуючи йому( і Головацькому) швидше і остаточно визначилась з фотографом ;)

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Рейтинг потрібен для самого сайту. Він змушує фотографів не спати і постійно додавати нові роботи, не забувати про сайт. От наприклад на українському ресурсі wedclub немає рейтингів (зате можна подивитися ціни всіх фотографів) і от через відсутність стимулу всі закинули туди по 10 робіт і заспокоїлись, багато хто мабуть і забув про його існування. Доречі, там і відеооператори представлені.

4. sviatko

sviatko Well-Known Member

для ресурсу - мабуть так. А от для фотографів, а тим більше для наречених - дуже сумнівно. Фотографу - сидіти цілими днями в неті, закидувати щодня кучу фоток, потім розсилати посилання на них по своїх контакт-листах, щоб голосували, коменти "супер", "5+", "в ізбранноє" до кожної другої фотки, щоб увагу звернули - то все тре??? Не краще той весь час витратити з користю - підняти свій рівень фото, присвятити час сімї, друзям, відпочити, нарешті, щоб набратись сил для нових творчих зрушень...

5. levandivka

levandivka З яйцями...

А то як в анекдоті про 3-х чоловіків (60, 30, 20 років), которі на сусідньому острові дівчат уздріли:
    20: я до них поливу
    30: самі припливуть
    60: і звідси добре видно

Нє? :)

6. zhabusya

zhabusya New Member

Як на мене цього за мало, потрібно зустрітися поговорити з людиною і аж тоді точно зрозумієш чи готовий ти цій людині довірити знімати найголовніший день у своєму житті. Оскільки зустрілась з майже половиною фотографів які представлені на майведі.З багатьма спілкувалась в неті. І так вийшло що всі були ще вільні на нашу дати і у всіх дуже гарні фото і була проблема ну ж кого вибрати і тільки після особистої зустрічі остаточно вирішили. Хоча всі фотографи люди творі (з якими спілкувалась) виховані і приємні. )))Так само як майже всі тамади при зустрічі намагаються гарно пожартувати!

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

wedclub дуже зручний сайт можна хоч приблизно прикинути цінову групу, а то кожен на якусь певну суму розраховує. А не дзвонити до всіх підряд і питати ціну!

7. svistak

svistak Active Member

так і на майведі у фотографів вказаний мейл чи icq (скайп) можна просто написати...

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Дійсно. Дякую. Бо форумлянки вже замучилися шукати. Тепер знатимуть, що крім Гууглі (котра за 0,042сек видасть необхідну інфу) мають ще один рекламний майданчик.

ЗІ: тема у нас про інше. Всім видно закріплений стартовий допис?

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

але мої музиканти співали добре, я не можу нічого поганого сказати,лише відсутність конкурсів.А так все було добре і я їх просила,що, не було ні одної російської пісні,то так і було! А от коли я вибирала музикантів,інший мені на таке сказав-а що ж тоді грати? І нічого,виявляється є що грати і без Сердючки. :)

10. XelaVoreys

XelaVoreys New Member

У мене музикантами був гурт People of Music (постійно виступають в Культі, Динамо блюз, у Домса). Сказати, що вони класно грають - це нічого не сказати!! При нагоді обов"язково сходіть послухати.
    Репертуар для весілля у них різноманітний: українські народні, українські сучасні (Плач Єремії, океан Ельзи, Ротару...), багато джазових стандартів і фонової музики. І, найголовніше для мене (!) - бездоганний англійськомовний репертуар!!! Від Абби і Бітлів до Пінк, Леді Гааги, Радіо Хед (вибачте, що не англійською:)).....Друзі (та й ми) були в захваті від усіх учасників і солістки Зоряни....

11. Solodkojishka

Solodkojishka New Member

А я знаю прикольного талановитого фотографа Ростислава Мальованого. Він ще і художник, тому до фотографії підходить творчо. Фотографує весілля, фотографії робить зі смаком, дуже вишукані. Якщо пара хоче ще і щось оригінальне, він завжди щось придумає. І досвід роботи вже немалий. А головне, як для такого рівня фотографії бере дуже дешево.

12. Optima

Optima Member

На своє весілля ми замовили фотографа Сергія Михалківа, перед тим була дружкою на весіллі, де він працював...довго не вагалися при виборі, бо в нього є все, що ми хотіли бачити в фотографа: досвід, хороша апаратура і креативний підхід)))

13. uliana

uliana Well-Known Member

Фотографом у нас був Борис Віктюк! Дуже молодий енергійний хлопчина, але роботу виконує на всі 100! Передвесільною зйомкою дуже задоволені, тому надіємось,що весільні будуть ще кращі!!! Завжди пропонував оригінальні ідеї:) і ще, дуже важливе, під час фотосесії не почувалися сковано!

14. Aprelia

Aprelia New Member

додам також про позитив від виступу People of Music - вони виступали у нас на корпоративі. правда, музика була для молоді.

нещодавно гуляли наше весілля. запросили Юрія Бащука, і задоволені на всі 200%: Юра придумує, бавить, смішить, щоб зробити невимушену обстановку. слухає клієнта: чи ви хочете серйозні знимки, класичні; або хочете більше побавитись. Правда, він попереджає, що все-таки залежить від вашого настрою)

а діджея ми запросили з радіо Львівська Хвиля, - Ігора Мосесова. до формату нашого свята пасував рок-н-рол, хіти 80-90х, навіть часом 60х - але незвичні обробки - словом, ми бавилися від душі)

15. LinaD

LinaD Member

Ми теж запрошували фотографа - Юрія Бащука. Все вірно. Він навмисне на групових постановочних фото смішить людей і тому виходять дуже радісні святкові фото. Крім того, хочу відмітити, що він все весілля постійно фотографував і є багато живих невимушених цікавих кадрів - вони мені найбільше сподобались.
    Єдине- на постановочних фото на обличчях у нас часто тіні. В нас було 2 весілля у різних містах і от другий фотограф використовував такі круги вирізані ніби-то з цупкої фольги (фотографи напевне знають). Так от вони ловлять світло і направляють на обличчя (як сонячні зайчики), тому не має на обличчях різного роду тіней - світло розподіляється рівномірно. Але для цього потрібен помічник. Я думаю скоро і у Юри буде помічник)))))) Але це моя особиста думка, можливо вже такі штуки і не носять фотографи, не знаю. А можливо то не природньо виглядає. Я пишу як споглядач, а не фотограф.
    Як фотограф, Юра мені дуже-дуже сподобався. Я задоволена. При чому що ми зовсям не вміли позувати))))))) Думаю йому було важкувато.
    І повезло нам з оператором - Степан Опришко. Молодий, ідейний, цікавий. Теж всім рекомендую. Хлопці справді відпрацювали на славу. Бажаю їм успіху!

16. La esposa

La esposa Moderator

рефлектори. Більшість фотографів активно ними користуються, але все залежить від бюджету весілля, а також від самого фотографа, від методів його роботи (ну, бо ви ж бачили його фото перед замовленням, тому це не мало б бути для вас несподіванкою ;))

17. LinaD

LinaD Member

Я перший раз в житті стикнулась з професійними фотографами. До того їх послугами на жаль не користувалась. Тому на такі моменти не звертала увагу. Дивилась в загальному.... Та і бачила я фото лише на сайті в інтернеті - а там вибрані найкращі. Підійти в живу і подивитись інші фото я не мала можливості , так як живу за 1000 км. від Льова.
    Щодо залежності від бюджету весілля - не згідна з вами категорично. Я обирала обох фотографів не по оплаті (відверто - я навіть не знала скільки інші коштують) - а по роботах на сайті mywed.ru Я впевнена, що оплата, яку бере фотограф залежить в першу чергу від його розкрученості і популярності. А не вартості фотоапарату або інших аксесуарів, які він використовує. Обом фотографам я оплачувала майже одинаково. І якби я не отримала одночасно два пакети фото - я би може і не помітила того))))))))))
    Ще раз повторюсь - фото Юрія мені сподобалось дуже. Вони, на відміну від багатьох фотографів, фото котрих я бачила, коли обирала свого, живі і радісні..
    Другим фотографом у мене був Юрій Фролов (Дніпропетровськ).

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

сорі, я помилилась - Дмитро Фролов (Дніпропетровськ)
    весілля просто вже давненько було і я перепутала ім'я

18. dimalozz

Так, якщо треба робити фотографії "на паспорт" або досягати певних спецефектів — тоді треба. А якщо спеціально шукаєш місця зйомки де будуть гарні тіні та об‘ємне освітлення — тоді без змісту.

Оце справді здивувало, люди так (здається) ретельно вибирають фотографа, дивляться як він знімає, вивчають портфоліо, а потім дивляться фотографії і ніби вперше в житті тіні побачили. Треба або вибираючи бути уважнішим, або узгоджувати ваші смаки, раз боїтеся (наприклад) тіней то попереджуйте фотографа, чи він зможе (захоче) знімати вас так як треба вам.

Це вже стосується не LinaD, а тих хто щойно готується зробити свій вибір і ще не узгодив з фотографом (оператором, ведучим, візажистом, тощо) всіх деталей. Не можна ділити фотографів на кращих-гірших, просто всі різні, ви ж не скажете що є смачніше: кавун чи яблуко, навіть якщо вашій мамі або найкращій подрузі більше подобається кавун, то не означає що так найкраще для вас (вибачте за алегорію) і треба знайти те, що краще підійде для ВАС. Причому по багатьох параметрах (художніх в першу чергу). Багато є фотографів, які веселять людей, придумують ідеї і сумлінно виконують роботу, але крім того є і суттєві відмінності. І про них треба знати в першу чергу, щоб потім не казати "ми взяли Васю, але він не зробив таке як робить Ваня", насправді ж Ваня не кращий за Васю, він просто інший.
    У Львові багато суперових фотографів, але бувають різні негаразди коли хтось вибере навмання просто знаючи по відгуках, що він "класний". Якщо наприклад із двох "класних" один знімає переважно "ґламур", а інший здебільшого ловить живі моменти, то обидва вони дійсно хороші, але кожен у своєму стилі, тож для кожного має бути свій клієнт — і всі будуть щасливі!

Останнє редагування: 15 Вересень 2010
  19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну не кажіть.Ми коли були в Голандії в Гаазі в музеї Мадюродам(зменшені копії багатьох місць Голандії),то там прийшли наречені з фотографом фоткалися всюди. І з фотографом був помічник,який якраз ту штуку цілий час ставив.значить нашось воно потрібно і не тільки у нас тим користуються.

20. LinaD

LinaD Member

Dimalozz все вірно. Можливо так і роблять. Проте в мене не було такої можливості. Я приїхала у Львів за 2 дні до шлюбу. Їхати з Дніпропетровська, щоб подивитись як він знімає і потримати в руках портфоліо - не бачила змісту. Думаю для цього і існують інтернет-сторінки.
    Ось тут я з Вами погоджуюсь на всі 100% Тому і обрала зі всіх фотографів Львова власне Юрія Бащука - із-за живих фото.

21. dimalozz

Я ж не казав, що воно нікому не потрібне. Все залежить від того, яка задача стоїть, яка картинка має бути. Якщо зйомка обмежена в динаміці постановочна то можна знімати і з рефлектором, і з вентилятором, і з чим завгодно.

В принципі, те, що подано на сайті повинно відповідати тому, що отримали ви. Хіба воно не так?
    Доречі, на майведі в портфоліо Фрoловa побачив аж одне фото зняте з рефлектором, все решта натуральне, "з тінями" :)