Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. zhabusya

zhabusya New Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Ми з фотографом також договір складали і з рестораном також. З тамадою і відео якось на довіру. Залишили свої дані. Як на мене ті люди які мають зараєстроване ФОП чи підприємство можуть видати договір з даними з печатками а так інші хіба розписку і то без завірення нотаріуса вона просто папірчик))) Тому як, що ви вибираєте професіоналів які дорожать своєю репутацію можна не переживати що хтось десь щось не виконає або не прийде)))

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Привіт усім!!!Просиджую тут годинами вже не перший раз,а пишу вперше)))
    У мене весілля аж влітку наступного року,але підготовку розпочали вже.
    Замовили зал,оператора(Володимир Паськів) і фотографа(Руслан Горох).А от з музикою і тамадою справжнє пекло...:girl_devil:Незнаю що й робити.Скільки людей стільки й думок.

Доречі помітила що про моїх фотографа і оператора тут ніхто нічого не писав.Може і на добре,а то би вже вагалась:d23:

Ми подавали всім завдатки,але ніяких розписок не брали....надіюсь на чесність)

Доречі,може хто знає щось про музикантів з ресторану "Високий замок"???

4. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Пан Микола,проживає біля церкви Петра і Павла на Личаківській.Худий,високий,вусатий :)

5. Kazkarka

Kazkarka Member

Дівчата, хочу допомогти своїй подрузі, яка шукає ведучого. Потрібні відгуки про Романа Павлюста :girl_tender: Чи хтось бачив його роботу, можете оцінити? Наперед вдячна :girl_curtsey:

6. Proffi

Proffi New Member

Привіт! Бачив Романа Павлюста на весіллі у свого найкращого друга, на жаль нічого хорошого сказати не можу взагалі! Товстий дядечко, чи то хлопчисько який з посмішкою говорив невпопад якісь дурниці! Старі дитячі конкурси і всяке таке. До себе не запросив би ніколи. :girl_devil:

7. manka

manka Member

Були років зо п"ять тому на весіллі в друзів. Тамада запам"ятався мені на все життя. Мало того, що постійно плутав імена молодят, то й ще нормально так діяв на нерви гостям. Справа в тому, що на весіллі збираються люди, які можливо давно не бачились і хотіли б трошки між собою поговорити, а не слухати лепет тамади (причому дуже часто не по-темі), який щоп"ять хвилин вискакував з якимись нецікавими ідеями. Але то люди нервувались!!!Що основне - тамада сам нав"язав свої послуги, як ПОДЯКУ батькові нареченого за колись зроблене для нього добре діло. ОТО ВІДДЯЧИВСЯ!!!!!!

8. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Всі коли хвалять пишуть прізвища, а коли критикують - ні

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Я після весілля залишилась практично всім незадоволена. Відео робив Борис Винниченко - зробив відверту халаву. Я дала йому музику, яка мені подобається - він повставляв її невпопад, при тому ще й прогулянка перед весіллям і саме весілля йшло під ОДНУ мелодію без перестанку

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Фотограф в мене був досить модний ІГОР ПИЛИПЕНКО, але весілля в мене було 4 роки тому і він ще тоді мав плівковий фотоапарат і я альбомом також залишилась незадоволена. Просто аж обідно - зараз подруга шукала фотографа і оператора - то знайшла за 400у.о. і вони набагато краще зробили їй ніж то що є в мене. Але напевно я сама винна. Вона шукала і підбирала десь 2 місяці. Я досі дивуюсь як вона їх вибрала, але в неї є якась на то чуйка :sad:

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Грудень 2010
  10. Taska

Taska Well-Known Member

11. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Називайте прізвище чудо-фотографа в люди!

12. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Впринципі справедливо. Хороших також треба називати, просто це зразу на рекламу схоже. Фотограф - Ігор Федорів, оператор - Юліан Ткач. Ссилок не знаю. Якщо когось зацікавлять хіба в подруги тел. взнаю

13. zaderyshka

zaderyshka Member

14. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Судячи по фото. виставлений в інтернеті, то фото Ігоря Пилипенко мені чомусь більше сподобалося:dntknw:
    Може в тому і причина. Бо з кожним роком фото стає все краще і краще. Прогрес не стоїть на місці. Достатньо глянути на фото-дня на майведі 2 роки назад, то воно кардинально відрізняється від теперішнього. Такою фотографією тепер вже нікого не здивуєш, а на той час воно було СУПЕР!

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

Пилипенко позийціонує себе в більшій мірі як фотоХУДОЖНИК.. фотки іноді більше нагадують картини... є в тому якась ізюминка, оригінальність. що вирізняє з-поміж інших фотографів
    про Федоріва чула хороші відгуки, принаймі щодо співвідношення ціна, якість і що людина хороша... а щодо фото, в неті трохи застарілі (теж за словами тих, в кого він був), зараз робить кращі

16. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Пилипенко позийціонує себе в більшій мірі як фотоХУДОЖНИК.. фотки іноді більше нагадують картини...

Я не відмовляю від цього фотографа. На той час він робив фотографії абсолютно без фотошопу. Я їх навіть викласти ніде не може (їх треба хіба сканувати). Я щиро вірю що він зараз робить бомбезні фотографії, ппросто своїми я незадоволена.

17. Vena

Vena New Member

у мене весілля відбулось у вересні. фотографом був Малиш Тарас. ми задоволені ним на 100%. фотки вийшли дуже якісні, яскраві і оригінальні. Крім того він на самому весіллі старався прислухатися до наших прохань.З власного досвіду можу сказати що це має дуже важливе значення.
    ps. фотоальбом ми получили через місяць після весілля, а це дуже швидко.

Останнє редагування модератором: 12 Грудень 2010
  18. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

повністю з Вами погоджуюся! В мене на весіллі Назар теж був тамадою. Я дуже задоволена його роботою, було дуже весело і все доречно, не було перебору чи пошлих жартів)) І гостям теж дуже сподобався наш тамада:girl_smile::girl_smile: Ще досі згадують, як було весело, хоча вже майже 2 роки пройшло)

19. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Ой, дівчатка, довгоочікуване відео я отримала, а прозвітуватися забула:girl_crazy:
    Багато говорити не буду, лише скажу, що Андрій Тихий справді великий талант і майстер своєї справи. Ми передали йому лише фотографії, відео вийшло суперове-і музику дуже гарну сам підібрав, кліпи, передвесільну зйомку, трейлер, прогулянка-все обробленр дуже гарно!!!
    Раджу обирати лише перевірених операторів, бо таке відео на все життя і не соромно друзям показувати і цікаво родичам дивитися. Все зроблено оригінально і якісно!!
    Я дуже-дуже задоволена!!:girl_tender:

20. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Не можу вирішити чи брати тамаду на весілля чи ні :confused:
    Весілля в мене в барі "Гетьман" в Винниках і там сказали шо музиканти беруть на себе роль тамади (проводять конкурси, надають слово). Хто був там на весіллі і бачив як проводять музиканти весілля...напишіть будьласка враження.

21. Delfy

Delfy Well-Known Member

аналогічна ситуація. з однієї сторони добре як музиканти ведуть весілля добре. а як не дуже, то надія залишиться на тамаду. а з іншої сторони як хороші музиканти і добре проведуть весілля, то для чого тамада (і потрачені 600-900 $$)

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

я не бачила, але чула що вони гарно ведуть весілля.

Дівчата, тут небагато відгуків про роботу Погорілко-Бенд. Бачила в і-неті їх репертуар - мені дуже сподобався. + вони і тамада. хто бачив їх працю вживу? до них і справді тамади не потрібно, чи все таки тре?
    з однієї сторони весілля хочу веселим, а з іншої - боюсь переборщити...