Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. halmi

halmi Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Погорілко-бенд

3. Julietta

Julietta Member

Гурт "Імпреза" :y::y::y:

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Останнє редагування: 9 Лютий 2011
  6. Bibysbka

Bibysbka Member

Hichnic , В Медікусі 4 старших мужчини і 1 солістка- Марта. Її тут на ДП вже не раз в дописах хвалили, дуже гарний голос має. Ми сьогодні якраз з ними зустрічались, слухали всього по трошки. Сподобалось, але один тамада нам сказав, що вони задуже голосно співають...(Хм...А чи то дійсно проблема?..) Покишо ,правда, немаю з ким їх порівняти.. Тому ще хочем послухати Містерію і Погорілко-бенд і вже вирішимо ... А так дуже нам подобається гурт IMPREZA , але нажаль на нашу дату вже занятий(((

7. Vittoriya

з Містерією Медікус навіть не рівняйте!!!Про солістку я не знаю,але я чула багато схвальних відгуків про Медікус.Кажуть,що вони ніби й старші,а так молодь забавляють,що огого!!! Погорілко-бенд можна розглядати як варіант

8. Bibysbka

Bibysbka Member

Дівчатка, я шось не розумію, тут на форумі виставляли фото гурту "Медікус", але там інші люди, не ті що на фото. Можливо ви їх переплутали з кимось іншим?Чи там повністю склад помінявся? І солістка там Марта, фото якої виставляла форумлянка La esposa на 116 сторінці...

9. Vittoriya

не знаю.Фото Ля Еспози:
    хіба це не та сама дівчинка?
    http://www.youtube.com/watch?v=qshMZb7ixpE
    Тільки то гурт Orchestra Vito

10. kvVItKA

ні , то різні Марти:)
    і співають по- різному:)

11. Bibysbka

Bibysbka Member

Так, вони дійсно дуже подібні. Але та ,що на відео співає по іншому.

Дякую вам, хочаб з Мартою я вже розібралась, хто це))
    Просто я так багато чула гарних відгуків про Медікус, але таке враження, що всі мають наувазі не тих людей, що ми з ними зустрічалась, там 4 мужчини старші, але не ті що з фото.

Останнє редагування: 16 Лютий 2011
  12. kvVItKA

вже писала в цій темі раніше
    в нас грали Львівська забава,вони з собою Марту і взяли. Голос в дівчини шикарний. В однокласниці на весіллі вона теж співала, але в складі іншого гурту,назви на жаль, не знаю, але казала,що вони грають в Галці
    думаю,як виглядають Медікус знайти теж не проблема,навіть в цій темці не раз посилання на їхнє відео було

13. Vittoriya

певно вони щось там розкололися,зробили ще один гурт.Бо Медікус-то дуже давній гурт,який є при Медичному.

14. Bibysbka

Bibysbka Member

Саме тому я і переживаю, переглянула відео, фото ,що тут виставляли, і там зовсім інші люди ,ніж я бачила. Але напевно дійсно, як написала Vittoriya
    вони
    Щось мені це не дуже подобається, але Марта дійсно дуже гарний голос має.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Нагадую!
    Ця тема не для "хто самий-самий?", а для власних відгуків, з власного досвіду!
    :banned:

Останнє редагування: 11 Березень 2011
  16. Gossip

Gossip Member

з власного досвіду від 20 лютого 2011 :girl_cool:
    музиканти- гурт ЗАБАВА (Винники, ресторан Гетьман) бавили гостей на відмінно :dance2::i-m_so_happy: Широкий репертуар виконання на "ЖИВО" українська, російська , полська, англійська, італійська, - естрада, Хіти - 80 их, Велика добірка "шансону", також українс.фольклор ...
    оператор- Інна Коцурова (з м. Стрий) молода, талановита, енергійна!!! відео вийшло дуже гарне чуттєве... все в міру!!! і ціна приємно здивувала :girl_cool: (у Львові :scratch_one-s_head: за таку красу здеруть немало :shok:) ... готову роботи отримали за три неділі :good::good::good:

17. evlampia

evlampia New Member

Моє весілля відбулося на шість за п’ятибальною шкалою. Правда, десять років тому. Тоді все було щиро — не було показових демороликів музики. Дівчата, я близько знаюся з одним із найкращих музикантів Львова (рекламувати його не буду звичайно). Тому і знаю всю ту "кухню"! Дівчата, не вибирайте тамаду чи музикантів за демороликами чи відеодисками, які вони вам дають! Для запису тих дисків використовують або студійні "примочки", або інші неправдиві способи!!! Мій знайомий теж на компі має програми, які з вуйка Петра по голосу роблять Кіркорова! Ха-ха! Слухати музикантів треба тільки вживо., хоча і те недосвідченим і "непосвяченим в музику" дається важко... Бачили на цьму сайті ролики? Як і сказав модератор, пан Левандівка: "подивіться на руки клавішника!" Він же не грає! Звучить ФОНОГРАМА!!!! Далі: вибираєте — двоє музикантів, справді роботяги, за свою працю просять 350 у. о., а інша команда, їх троє, візьмуть 400! Кого виберете? Подивіться уважно, чи справді той саксофоніст чи скрипач працюють, чи вони тимчасово "підписані" для "блєзіру" за двадцятку? Крім того, подумайте, навіщо вам тамада, навіть якщо у нього "ще й світло своє"? Ви тамаді платите за світло? 400-700? За що? Тему буду розвивати, якщо пан модератор дозволить, звичайно, бо в мене складається враження, що на цьому сайті таки присутня певна реклама певних людей, вибачте... Далі буде...

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Чиїсь слова на цьому форумі: "початківець може набагато краще забавити ніж професіонал! Треба особисто спілкуватись..." Правильно сказано!!! Лише додам: а може той початківець зовсім і не початківець, а тільки не "розкручений", тобто не фальшиво розрекламований, як дехто інший? А може і той "професіонал" насправді не зовсім той-во...? Бачила я якось в кума на весіллі його сина тамаду-"професіонала", Остапа Канарку...! Знаєте? Той, що тепер співає дуже. Боже борони!!!! А взяв немало... А от прочитала негарний відгук про Володю Сенету. НЕПРАВИЛЬНО! Сенета — один з кращих в тому жанрі. Бачила його в роботі неодноразово, можу сказати: він на весіллі ніколи нікого не "напрягає", як дехто, він інтелегентно і смішно все робить, і ще ніхто не жалівся. Ще один поважний всіма чоловік в тій справі — Гриць Драпак з Тернополя. Ви би чули його анекдоти, властивість хохмити німецькою(!) та інше! Було колись весілля в лісотеху, у "Верховині" — то там всі вмирали з нього!!! .... ну і віддамо шану і подяку покійному Романові Солилу (Гандзі Полупанцьовій)....

Останнє редагування модератором: 24 Березень 2011
  18. чоня

чоня New Member

а ми замовили творчий дует Bon jour, молода пара, яка буде у нас за тамаду)) дуже приємні і багато нових ідей--якраз те, що нам треба...бо хочемо сучасне весілля))[​IMG]

19. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

20. Vittoriya

21. Ashanti

Ashanti New Member

У моєї сестри було весілля 1серпня 2010 року, знімав Процайло Ігор- дуже задоволені роботою! Дуже вдячні Процайло І. та його колективу, а також радимо усім користатись їхніми послугами.
    Фотографував Володимир, його напарник. Хороші фахівці, вміють працювати з людьми (поставлять, підкажуть), а головне- чудовий результат і робота в назначений термін була зроблена . У нас весілля 3 вересня 2011 р., про фото та відео ми домовились з Процайло І., оскільки впевнені, що все буде гарно.
    Мар’яна та Олег.