Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Ну, бачте, у всіх різні смаки, тут раніше зовсім інші відгуки про них писали..
    Із багатьма так: одним дуже подобається, іншим зовсім ні... треба самим дивитися що берете і менше слухати порад інших.
    І завжди краще один раз побачити ніж сто разів почути.

3. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

нус почнемо....
    досвід у мене такий: Дідула Тарас - булва на багатьох весіллях за його участю, він тамада з досвідом і дуже добре відчуває зал і настрій публіки:))), враження суперові (якщо потрібні контакти з ним, звертайтеся в ПП)
    На нашому весіллі буде досить молодий але мені він подобається Шустер Богдан (чесно кажучи він мій дуже добрий друг)
    А от з музикантами в нас біда, недавно взнала шо в ресторані де буде весілля помінялися музиканти...ми ше їх не слухали, але вже з ними говорили...сказали шо то гурт Анни Кривути...от тому і цікаво чи хтось про неї чув чи може навіть був на весіллі де вона співає...

4. perekotypole

perekotypole New Member

з фотографів сподобалося, як працює Володя Кривецький - привітний хлопчина, гарно фотографує, не нахабний (не люблю фотографів, які поводяться так, ніби то не вони прийшли на весілля, а до них усі прийшли на знімальний майданчик). помимо постановки - класний репортажник, вихоплює всякі цікавинки веселі, сумні, одним словом сподобалось
    з тамадів - хоч я і не фанат - але Бійчук Назар рулить - програма продумана від початку і до кінця, написана під конкретну пару, а не заготовка, яку використовують стосорокпятий раз...
    про відеооператорів ніц доброго сказати не можу, не бачила гарних робіт. хоча знайома розказувала, що її співробітник гарно знімає, не шаблонно, якщо комусь би здалося я б розпитала ім'я, але бере він дорого, це я запамятала )))

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

ага, і про ресторан... у нас було маленьке весілля, людей сорок, місця вистачило у "таємниці щастя" на Пасічній. усе було гарно - обслуговування, офармлення, інтерєр нам підходив якраз, бо гарно продовжував шевченківський гай, де ми вінчалися.
    Але.... НАС ТРОХИ РОЗВЕЛИ, І ЦЕ НЕПРИЄМНО
    з гарячого мясного ми замовили котлети по-київськи: перед тим як замовити на весілля - пробували, було смачно. А на весіллі подали таку гидоту - навколо курки (тоненької і дирявої, як ви розумієте) був товстезний, до сантиметра, шар сухарів, просто якесь тісто наліплене, до того ж підгоріле і несмачне, а чого б йому смачним бути... було соромно, якби знали, замовили б звичайні відбивні, там би дуже не напридумували...
    але ми вже не сварилися з ними - не хотіли собі настрою псувати... но осадок то остался...

5. kapronka

kapronka New Member

А в мене буде знімати фотограф Анатолій Матренко..давно його знаю - ну дууже талановита як на мене людина. ПРостий, з класним почуттям гумору і професійний.

6. allja

allja Well-Known Member

Дуже хороший відеооператор!Красиві та якісні роботи,підхід до кожної пари індивідуальний,загалом дуже хороша людина:)
    Ми також хотіли з ним домовлятись, але обрали іншого оператора в звязку з певними обставинами...

7. La esposa

La esposa Moderator

о! загадала :)

минулої суботи працювала в Яворові з Лідою Мельник. Як на мене, сценарій продуманий і непоганий, але сухуватий. Тобто, десь може занадто "культурний" — для вишуканого паньства, на село не піде :)

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вже якось хвалилась своїм весільним фотографом та відеооператором. Вже дві пари взяли його контакти, так їм наше сподобалось. Звати Богут Олексій. Правда опрацьовує матеріал пів року. Але результат того вартує !

9. dimalozz

Ми з ним вже разів п‘ять-шість працювали разом. Покищо всі тільки хвалять. Головне, бачу як прогресує з кожною роботою, це добре, коли людина не збирається розслаблятися і постійно старається рости.
    Доречі в Києві з цим набагато гірше, основна маса операторів сидить в своїй ніші, отримує клієнтів від агенцій або студій і ні про який прогрес не думає, заробляють на кількості, а не на якості (хоч є хороші вийнятки). А в нас як в селі: люди один одного знають і більшість, все ж, старається працювати на своє ім‘я.

10. Sela

Sela New Member

і в нас він буде, фото в нього просто неймовірні...навіть дивно, чому про нього так мало відгуків

11. kapronka

kapronka New Member

і мені дивно..Хоча він позиціонує себе більше як Київського фотографа. Дуже часто там знімає.
    В будь якому випадку всім львівським його раджу - дійсно талановита людина.

12. Dolonjka

Dolonjka New Member

Дівчата, вперше тут і дуже надіюсь на ваші поради. Готуємось до весілля і цікаво знати чи хтось працював з тамадою Віктором Поліщуком (він разом з музикантами своїми практикує працювати), а ще з Орестом і Олегом з театру ім. М. Заньковецької та Тарасом Дідулою????Що можетет сказати про них? І вже зовсім не знаємо кого брати за відеоператора(((((

13. halmi

halmi Well-Known Member

14. dimalozz

Орест і Олег гарно ведуть весілля, кілька разів був присутній, ніяких застережень не маю, публіка була різною але щоразу все супер.
    Щодо оператора, то важко щось радити, у всіх свій смак і що для одного глядача шедевр, то для інших так собі.
    Опишіть приблизно свої вимоги до того, що має бути в результаті, стилістику зйомок, приблизну ціну, тощо.
    Зрештою, почніть з того, що перечитайте цю гілку, тут вже 134 сторінки різної інформації, немає сенсу ще раз все повторювати.
    А різні портфоліо з цінами операторів подивитесь на ведклабі.

15. Tulipgirl

Tulipgirl New Member

Привіт!!!!!
    недавно відгуляли наше весілля, тамада був Юрій Федечко!!!!!!!!!!
    Багато писати не буду, але на всі 100000000% скажу, що він найкращий з тих, кого я бачила! Сподобався не тільки нам, а нашим батькам, гостям!!!! Усімшка не сходила з жодного!!!! Дуже класна, позитивна людина!!! Ніколи не пошкодуєте, якщо виберете саме його!

16. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

у нас також. Підписуюсь під кожним словом. Тамада він чудовий - всього буо в міру - і тостів, і конкурсів з забавами за столом. Дуже толерантний та позитивний.

17. kapronka

kapronka New Member

а в когось була Лідія Жук( Мельник)??

18. zaderyshka

zaderyshka Member

мала з нею та її чоловіком особисту зустріч, коли вибирали собі музикантів. Дівчина має хороший, поставлений голос, хоча ми не замовляли її як тамаду, але дала нам багато цікавих порад про організацію весілля, конкурси. Загалом враження справила позитивне. На той час тамада у нас уже був замовлений, тому її кандидатуру вже не розглядали.

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ми її замовили на 18 вересня...від багатьох чула хороші відгуки...

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене вона була. В 2009 це були її початки... Досить задоволені. Нормальне співвідношення ціна-якість:) Головне - не напрягає!

21. kapronka

kapronka New Member

власне це для мене дуже важливо. Весілля 23 липня і вибору тамади особливого вже не було..Сподіваюсь все пройде добре :)