Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Наскільки я знаю, він недавно вів весілля в А. Бакуна(аранжувальник, якщо не помиляюся) і в однієї із львівських співачок. Думаю, що будь-кого вони б не замовляли.

• Подобається Подобається x 2
  3. Olma

Olma Well-Known Member

А телефончик не дасте? Будь ласка...
    В мене весілля 31 серпня. Знаю що шанс мінімальний, але дуже хочу спробувати. В мене чоловік швед і публіка буде не тільки львівська..
    Як можна зв"язатись з Назаром? Наперед вдячна!!

4. viltis

viltis Well-Known Member

о ...то розказуйте, на якому етапі Ви підготовки?:) якщо що, можу порадити і з іншими, маю цілий зошит з купою телефонів. Телефон Назара скину зараз в ПП, і свій теж:))) може, знадобиться.

5. IR@

IR@ Well-Known Member

Коротко про тамаду на нашому весіллі.
    :ninja:Перед весіллям я нагадувала цей маленький смайлик, "тихще їдеш, далі будеш" от і доповзалася;).
    Тамаду знайшла мама чоловіка, на вигляд повність нормальна, цікава і весела, ніщо не передвіщало біди, та ще на попередній зустрічі заявила(про що я тільки після весілля згадала) що нетреба весілля зривати з плану, так як я кажу так і робіть;)
    На весіллі, коли час прийшов першого танцю, вона гарно оголосила "Наречений запрошує наречену..." і замість пісні про яку ми домовлялися грає якийсь російський шансон, ми поки танцювали і злилися вирішили поїхати фотографуватися і після цього домовитися з музиками про перший НАШ танець. Та не тут то било:8:. Коли ми сказали що їдемо, вона почала заперечувати, жалітися свекрусі і спеціально оголосила конкурс якийсь для молодят. Але ми поїхали... а вона стояла на порозі з мікрофоном і дивилась в слід. Все тільки починалося. Коли приїхали, домовились з оператором і музикантом про вальс (бо спеціально вчились тацювати), знову оголошується танець молодих (тільки вже музикант), тут тамада звідкись виносить купу шариків і дає їх мені і каже: "Танці пізніше, зараз конкурс", ми їй "ми потанцюємо, потім", а вона тиче ці шарики...,гості дивляться на це все, я подивилася на неї "лагідним" поглядом, і ми пішли танцювати...:beee:(далі буде)

Додано через 3 години 18 хвилин
    Тут вона забувши про те що не вона має бути в центрі уваги, почала говорити свекрусі що ми зірвали весь її план, що так не робиться і т.д, почала все робити на перекір, та ми вже на неї не звертали уваги, бо і так багато нервів пішло, а весілля то один раз:).Коли в мене вкрали взуття, то вона сказала що ніякого викупу не буде, в мене зараз подяка батькам по плану, подякуєте їм, а далі робіть що хочете. Дружби заносять мене на руках до зали(босу), а вона каже: "Наречена дякує мамі і татові за..." Це виглядало більш ніж смішно. Тоді я їй не сказала нічого...:ninja: Після того вона десь зникла. За послуги тамади платила мама чоловіка, тому зустрічатися з нею не довелося..., а шкода:aggressive:
    Ось така в нас була біда-тамада!:sad:

Додано через 3 години 22 хвилини
    Та згадки про весілля залишилися яркими і професійними, завдяки роботі ото і відеооператорів. Ми з вибором не прогадали. Кажуть "дешиво і сердито", а я скажу "дешиво і прекрасно"

• Подобається Подобається x 8
  6. Olma

Olma Well-Known Member

Дякую viltis!!!
    Назар на мою дату вільний :radist:
    Ніколи не бачила його в живу, але надіюсь що розчарована не залишусь :p:o

Майже всі етапи пройшла вже.. З основного ще залишились 2 пари туфель купити і фату.
    Ну і букет.. (наречений іноземець - його на Галицький посилати нема сенсу:suicide:). Чула від коліжанки що зараз замовляють 2 букети -1 для нареченої і 1 букет-дублер для того щоб його потім кидати "в студію".
    В когось є такий досвід?

• Подобається Подобається x 3
  7. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Повірте не розчаруєтесь.

8. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Боже!читаю і не заздрю вам.
    А тут ви трошки не праві-в центрі уваги е Ви з чоловік а не тамада.

Який план???!!!!Це гірше ніж жах.
    Щераз мої співчуття

9. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А чи не могли б ви сказати їм"я тамади

10. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Справді, писати такий відгук і на назвати імені - то і сенсу від нього нуль.
    Хіба що дискредитація всіх жінок-тамадів (бо всі будуть думати "а раптом то вона?!").

• Подобається Подобається x 1
  11. Pand@

Pand@ Well-Known Member

В даному випадку я спокійна))

12. Nachtigall

Nachtigall New Member

Всім привіт ! В нас весілля буде в листопаді. Фото і відео ми замовили в студії Мегаполіс-Захід (директор - Маковецький Олег; вони мають офіс в РАГСі на Франка). Подивились їхна взірці, нам сподобалось. Цікавить, чи може в когось з форумчан вони працювали, чи може хтось просто з ними знайомий ? Які у вас враження від їхньої роботи по фото і відео?

13. IR@

IR@ Well-Known Member

, ну так ми ж*))

Додано через 3 хвилини
    Вона з Рівного, якщо когось цікавить, пишіть пп, відпишу))

14. hothope

hothope Well-Known Member

Вона справді непогано виступає, а її шоу підходять для будь-якої нагоди, все залежить від ваших смаків. Вона і на дитячих забавах виступає тощо. Дуже порядна людина, рекомендую.

Додано через 11 хвилин
    А щодо Романа Метельського, справді дуже хороший професіонал, один з небагатьох, які думають про підвищення свого рівня, скільки разів спостерігала його в роботі - завжди він коректний, артистичний, постійно вдосконалює і поповнює свій, так би мовити "репертуар", завжди є якісь новинки. Завжди підлаштовується під публіку, намагається відчути, що потрібно в той чи інший момент, може при потребі розрядити напружену обстановку.

Приємним словом можу згадати про дует Ореста (не пам"ятаю прізвища, той, що в "Хлібному Дарі" знімався) та Олега Сікиринського - ведуть весілля, корпоративи та інше - талановито, дотепно і ненав"язливо. Рекомендую. Хто бажає, дам контакти.

Пан Сулило - надзвичайно швидка і дотепна реакція на будь-що. Незважаючи на те, що як і будь-який професіонал такого жанру, має набір певних заготовок, його мозкові центри реагують блискавично на будь-які прояви з боку публіки.
    Коли бачила його роботу на весільному диску, то не дуже сподобалось, а коли зустрілася з ним, як то кажуть "вживу" (а я часто зустрічаюся з працівниками цього жанру), то навіть я не втрималася від сміху.

15. dimalozz

Я не буду давати оцінку їхніх робіт (бо ж не коректно з боку конкурента), але тільки застережу одне. Як і будь-яка "студія" маєть одне портфоліо на всіх, один бренд, а працює під брендом багато фотографів та операторів і нема гарантії, що ті фотографії, що вам сподобалось були зроблені тим майстром, який піде до вас на свято. Тож домовляйтесь про конкретних людей, і дивіться саме тих людей роботи. Причому не вибраних кілька кадрів, а цілі весільні серії. Ще бажано відгуки людей, яких вони знімали, щоб знати який той конкретний фотограф чи оператор в роботі, наскільки комунікабельний і адекватний.
    Най щастить у нелегкому виборі! ;)

16. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

А ви не пробували ше когось пошукати, можливо вам ше чиясь робота сподобається? Мій теперішній чоловік здається його знає:confused:, але ми його не брали, я застрайкувала :shy: А взагалі то я на весіллі дійшла висновку, шо позувати це треба мати талант і дуже терплячого фотографа, бо з такою кам"яною статуєю як я взагалі помоєму було дуже важко працювати! :sad:

17. Marianka

Marianka Well-Known Member

Привіт всім форумчанам! Цікавить питання чи хтось з Вас замовляв весільну фотозйомку в Олега Головацького? Цікаво почути ваші відгуки, оскільки роботи на його веб-сторінці мені дуже сподобалися.

18. dimalozz

Олег мій знайомий. Часто пересікаємось коли знімаємо.
    Напевно моє слово не буде багато важити, тому сильно вихваляти не буду.
    Скажу тільки, що собі на весілля я б його взяв :y:.

• Подобається Подобається x 2
  19. Мар"яночка

Аааа я знаю звідки це фото :shutup: не витримаю місяць шоб побачити решту :umbrage:

20. dimalozz

О! То ти та сама Мар’яна, що я ваше весілля в той день знімав? :clapping:

21. Мар"яночка

Та :shy: то я то чудо яке ну просто не піддається знимкуванню:xaxa: