Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

-------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------

Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Трішки антиреклами...
    Ми запросили тамаду лише для того щоб він давав гостям слово, збирав всіх до столу і провів найголовніші конкурси. Нічого особливого від нього не вимагалось, і що б ніяких жартів непристойних. Все. Але він і з тим не впорався. Тамадою взяли такого собі Олеся. Тож: людей зібрати він не зміг, декілька конкурсів довелось відмінити (мені дуже хотелось щоб повзунками рахували буде дівчинка чи хлопчик); на другому застіллі почав розповідати непристойну гумореску (я зі сорому вийшла з застілля інакше через 30сек. вивела б його - була б вистава). І останнє: в нього погано працював мікрофон, хоча за 2 дні до весілля ми спитались чи потрібен йому (ми брали на фірмі аппаратуру і взяти додатково мікрофон не було б проблемою).
    І хоча забаву то дуже не зіпсувало, висновок: не рекомендую.

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Тепер люди будуть остерігатися всіх Олесів. Мабуть треба написати ще його прізвище, тоді ця інформація буде повною.

4. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Я так підозрюю, що не так вже й багато у Львові Олесів... Уточнююче питання, то був "Пан Олесь"? ;)

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

і в білому піджаку?)))

6. Plenilunio

Цитата:
    Допис від Tamada
    то був "Пан Олесь"?

і в білому піджаку?)))

Ні, то очевидно інший Олесь. Прізвища, на жаль, також не скажу. Можу хіба сказати що то досить великий (ріст і тд) хлопчина.

7. Tamada

Tamada ла-ла-ла

В неділю пощастило працювати разом з гуртом "Імпреза" (м. Стрий). Надзвичайно "зіграний" гурт, музичну програму вів чітко, доречно і без халтури. Є жіночий, чоловічий вокал, мають професійний звук і якісне світло - можна влаштувати справжню дискотеку. Для "старшої кавалєрки" є народні пісні і спів з гостями з живими інструментами (саксофон, акордеон, сопілка).

Дуже лояльні в співпраці з ведучим, безпроблемні в спілкуванні з молодятами, гостями. Одні з небагатьох, до речі, в кого робота на весіллі не відрізняється від "демо-відео" - молодята замовили їх без особистої зустрічі, домовлялись через скайп і не пошкодували.

Дуже рекомендую!

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені пощастило, що вони грали на нашому весіллі. Повторюся ще раз - вони справжні професіонали, солістка Наталя- мега талант і перетворили наше молодіжне весілля на чудову дискотеку!!!

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

повністю підтримую, вони і у нас на весіллі чудово грали. Наталя не тільки талантище, а й дуже позитивна добра людина!

Нещодавно була на весіллі з тамадою Дмитром Корнелюком - дуже мені сподобалося те, як він веде весілля, не було ніяких квн-івських замашок - і прикольний, і стриманий водночас.

10. invisible

invisible Well-Known Member

Відписуюся по свіжих слідах відносно гурту "Погорілко-бенд". Дуже задоволені! Вони були в нас за музикантів плюс Андрій виконував функції тамади. Весело, ненав'язливо, динамічно, дуже гарно працюють на молоду публіку (в нас понад 50% молоді було). Репертуар дуже широкий, дуже багато співали зарубіжних пісень (і що головне - без акценту), Андрій ще на скрипці грав. Багато друзів до нас після весілля підходили і хвалили музикантів... :girl_flirt:

11. Plenilunio

Раніше я написала про негатив, тепер напишу про позитив ;-)
    Мій коханий зробив мені сюрприз і запросив гурт "Рімейк". Він знав як я відношусь до хорошої музики :) Що ж... Я настільки ними задоволена!!!! І гості казали що від їх музики у них аж мурашки по шкірі бігали! Дуже зіграні, якісно виконують репертуар. І до побажань прислуховуються. На початку мене спитали якій музиці я віддаю перевагу. Я відповіла що хотілось би джазу, блюзу і рок-н-ролу, але в на весіллі на тільки молодь тож вартувало б додати трохи "весільних" пісень для старшого покоління але на самому початку. Все так і було! Завдяки їм я відривалась так ніби я була не на свому весіллі ;-)

12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

В нас був Юрій Федечко. Ну просто дуууууууже-дуже :) гарно, інтелігентно, без всяких пошлих конкурсів, все дуже організовано. Конкурси не заїжджені. Та ще й за всю культурну програму нам домовлявся. Велике йому ДЯКУЮ :)

13. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Я подужав всі 140 сторінок прочитати:) Про Макса тут не згадувалось. Я з ним разом вчився в Романа Метельського, щоправда у зв'язку з переїздом йому довелось припинити навчання. Загалом, хлопець веселий, позитивний.

14. Smorodynka

Smorodynka Member

Вчора була на весіллі, де музикантами був гурт "Щирецькі Музики", там 3 чоловіки і дівчина. Дівчина має надзвичайний голос. Репертуар гарний, є і польки і вальси, сучасні українські і іноземні пісні.

Останнє редагування модератором: 18 Липень 2012
  15. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Так, це дуже хороший гурт, дівчину звати Тетяна Костик, справді дуже добре співає. Щодо вкладеного відео, кому цікаво, це "Золотий Півник" на Сихові.

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Нарешті побачила як працюють "Погорілки". Певно я собі занадто багато про них науявляла і наслухалась, тож враження досить стримані. Голоси гарні, без сумніву, репертуар різноманітний і конкурси дійсно цікаві і "не заїжджені". Веселять народ на славу, під їх акомпонемент дійсно хочеться забавлятись. Працюють з повною віддачею, то правда. Єдине, що кобітка всю забаву була з дуже "квасним" виразом обличчя, наче її примушують співати, хоча всяке трапляється.

17. kOBITKA

kOBITKA New Member

Музиканти в нас були з Винник - брати Малафії, з фантастичними голосами і великим позитивом!!! Тамадою був Юрій Федечко - дуже привітний,ввічливий і культурний чоловік. Напередодні весілля ми обговорили всю культурну програму...конкурсів було в міру - актуальним був футбольний конкурс Євро -2012!!!!! були конкурси на кращу танцювальну пару з нагородженням іменними медалями від наречених...Все було вишукано продумано і все було в міру. Успіх нашого весілля був в руках нашого тамади, за що йому дуже вдячні.

18. Ritamadonna

Ritamadonna Member

старша кобітка?

19. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Гм... з ним ж наче сестра працює?

20. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Та ні, це молода дівчина, рідна сестра Андрія.
    Загалом позитивна завжди, просто не кривляється, як то часто практикують артисти, (вони обоє доволі скромні), може в цей день ще щось було не так і була сумна, хто знає...

21. zaderyshka

zaderyshka Member

Та здається дружина.