Великодній експрес-обмін

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 19 Березень 2015.

1. Музик

Музик Мартуська

Що може бути приємніше, ніж до великого свята готувати, дарувати та отримувати теплі душевні подарунки? Тому пропонуємо взяти участь у Великодньому експрес-обміні

Для участі Вам необхідно:
    - Мати більше 350 дописів
    - Надіслати свої дані на поштову скриньку velykodniyobmin@gmail.com в такому форматі:
    o Нік на форумі
    o Посилання на профіль
    o Прізвище та ім’я
    o Адреса, куди надсилати подаруночок (країна (якщо за межами України) місто, вулиця, № будинку, квартири,індекс);
    - Львівські учасники можуть подати номер телефону

Оскільки гра в нас буде дууууже швиденька, зверніть увагу на терміниреєстрація учасників триватиме лише до понеділка, 23 березня 2015 року, вже у середу – 25 березня Ви отримаєте дані тієї форумлянки, котрій мусите зробити сюрприз. Подарунок повинен бути надісланий або вручений до 7 квітня 2015 року.

подаруночок не обмежений нічим, крім Великодньої тематики!

Пам’ятайте про те, що Ви повинні надіслати на пошту звіт з фото подаруночка і номером поштової накладної чи інформацією про інший спосіб вручення.

Куратори гри: Музик, Т@нюшк@, Nitriotka, terezka

Останнє редагування: 19 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Це для того, щоб відзвітуватись про те, що ви дійсно підготували та відправили подарунок.
    Ви відправляєте Укрпоштою, до прикладу, а працівники поштового відділення, куди буде доставлено посилку, повідомляють отримувача (вашу форумлянку) за її домашньою адресою про те, що на відділенні пошти її чекає покунок. Якщо ж Новою Поштою, то форумлянка отримає смс про те, що на відділенні НП для неї є посилка.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я сьогодні відправила. Чекай, дорога форумлянко! Трішки спішила, ще дещо докупляла. Тому вибачай, якщо щось не так.
    Фото для звіту маю не всього, бо докупила і відразу відправила.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. terezka

terezka котяка-вишивака

куратори теж повідомляють, бо іноді смс не приходить

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. terezka

terezka котяка-вишивака

дивлюсь ото на фотозвіти - серце тішиться! святково так!

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. нталька

нталька Well-Known Member

Вибачайте, дівчатонька, буду в останньому вагоні. Лишалися останні штрихи, так ще й лишаються, бо вся сімейка злягла. То були капці! ( Але, надіюсь, що критичну точку вже минули. Буду сподіватись, що в понеділок ранком відправлю.

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я теж буду застрибувати в останній вагон. :girl_blush2:
    І так з тими болячками не вдалося зробити всього що хотілося, то планую за суботу-неділю хоч трошки "красивостей" ще організувати для подарунку.:give_rose:

8. sanches

sanches Well-Known Member

Та, трохи в останній вагон народу набирається... Аналогічна ситуація - хворі всі.

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От і все, відправила:girl_bye2: Тепер чекаю-чекаю :girl_in_dreams::girl_yes2:

• Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  10. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

а я вже все маю, залишилось то все гарненько запакувати, написати пару слів і відправити, надіюсь, що сьогодні ще відправлю

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Всьо! Я відправила. Завтра-після затра форумлянка отримає пакуночок.
    п.с. куратори не дуже сваріть, я не весь подарунок сфотографувала. А то я склєрозне пішла ще деякі дрібнички докупляти, а фотоапарат забула.

• Подобається Подобається x 6
  12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я теж вже свій подаруночок відправила. Тому думаю що вже скоро форумляночко маєш його отримати. Тепер і я чекаю на свою звісточку :)

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. magic

magic Well-Known Member

А я ще в процесі збору подарунка)) сьогодні ще один елемент прикупила:) завтра маю отримати останній і у понеділок буду відправляти - якраз на саме свято моя форумляночка одержить подаруночок:)

14. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і я відправила, завтра буде в форумляночки...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. flame

flame невгамовний експериментатор

В мене теж ніби вже все є.
    Трохи повеселю вас дівчата:girl_blush2: Купила подарункову коробку і я би не була я , якби все було ок. Подарунок в коробку не влазиться - не закривається кришка:girl_haha: Тепер є 3 варіанти:
    1. шукати бігом нову коробку.
    2. зменшувати подарунок:girl_crazy:
    3. нести подарунок в коробці і кришку окремо:girl_blum:
    Шо дєлать?:connie_pull-pigtail

16. Музик

Музик Мартуська

А я безголовченко, за купу обмінів такого ще не було: подарунок відправила, але листівку забула покласти, згадала аж тепер, коли в торбі знайшла. Фото не зробила, так боялась не встигнути на пошту. Частину подарунка на ходу вигадувала, забула вдома... Ну але відіслала. Чекай, дорога форумляночко, і як не знайдеш листівки - знай, то від мене

17. flame

flame невгамовний експериментатор

відправляйте листом вдогонку:girl_yes2: Так ще веселіше буде - сюрприз 2 рази.:girl_claping:

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ха-ха) Лист вони забули написати.... Мій подарунок готовий давно. Але написати лист -- то дуже мало. Я написала відеолист!!!! Але то відео я записувала на планшет, на телефон, на смартфон, на фотік, на відеокамеру.... Але тепер то все треба до купи зібрати, а я не вмію.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Дуже гарна ідея! Ви молодець

20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Я б обрала 3 варіант, креативненько і весело. В мене було таке. То так і зробила. Всіх розвеселила зате

21. Gorda

Gorda Well-Known Member

Візьміть якусь ще одну коробочку, і туди покладіть що не влазить, і разом відправте. Я б так зробила